Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.3/10 uit 1366 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone 6s plus reparatie»iPhone 6s plus waterschade
iPhone 6s plus waterschade2021-07-22T18:27:30+01:00

iPhone 6s plus
waterschade

Heeft je iPhone 6s plus waterschade opgelopen? Kom dan snel in actie voordat het te laat is! Je beste kans om de waterschade aan je iPhone 6s plus te laten repareren is deze zo snel mogelijk te overhandigen aan onze ervaren monteurs. Lees op deze pagina de tips door hoe je zelf extra schade kunt beperken. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€39,953 werkdagen
iPhone 6s plus reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 6s plus waterschade reparatie binnen 3 werkdagen uit.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 6s plus waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 6s plus waterschade reparatie binnen 3 werkdagen uit.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 6s plus waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 6s plus reparatie?

iPhone 6s plus scherm reparatie

iPhone 6s plus scherm reparatie

iPhone 6s batterij vervangen

iPhone 6s plus batterij vervangen

iPhone 6s plus homeknop vervangen

iPhone 6s plus homeknop vervangen

iPhone 6s plus overige reparaties

iPhone 6s plus overige reparaties

iPhone 6s plus scherm reparatie

iPhone 6s plus scherm reparatie

iPhone 6s plus batterij vervangen

iPhone 6s plus batterij vervangen

iPhone 6s plus homeknop vervangen

iPhone 6s plus homeknop vervangen

iPhone 6s plus overige reparaties

iPhone 6s plus overige reparaties

iPhone 6s plus waterschade

Het is de grootste nachtmerrie van elke smartphone eigenaar: Je bent rustig aan het werk aan je bureau en knoeit koffie of frisdrank over je toestel. Of je laat hem vallen in een plas water of in de gootsteen. Geen paniek! Hieronder vind je een aantal stappen die je kan ondernemen om waterschade aan je iPhone 6s plus te beperken. Daarnaast kun je bij Phoneworld terecht voor een waterschade onderzoek en ultrasone reiniging van uw telefoon om er zeker van te zijn dat er geen vloeistof achterblijft in de telefoon.

Wat te doen als je vloeistof knoeit over je telefoon:

  • Zet je telefoon meteen uit, en zet hem niet aan voordat je zeker weet dat hij droog is
  • Hang je telefoon ook niet aan een oplader
  • Droog je telefoon grondig af met een handdoek
  • Bewaar je uitgeschakelde telefoon een tijdje op een handdoek op een plek waar hij kan uitdrogen

De truc is om je telefoon pas weer aan te zetten als je zeker weet dat hij volledig droog is. Als je het niet zeker weet en er is inderdaad nog water achtergebleven in je toestel, dan kan het opnieuw aanzetten van je iPhone 6s plus extra waterschade veroorzaken.

Wat kan Phoneworld voor je betekenen bij waterschade?

Wil je er zeker van zijn dat je waterschade aan je iPhone 6s plus minimaliseert? Breng je telefoon dan zo snel mogelijk langs bij Phoneworld voor een onderzoek en ultrasone reiniging. Wij hebben de beschikking over speciale apparatuur en technieken die veel verder gaan dan wat er bij de gemiddelde reparateur voor handen is. Daarnaast zijn wij ook ervaren in data recovery bij telefoons die normaliter afgeschreven zouden zijn. Op die manier kunnen wij misschien nog iets voor u betekenen, zeker als u belangrijke e-mails of dierbare foto’s of documenten op uw telefoon had staan.

Ultrasoon reinigen

Om waterschade aan je iPhone 6s plus te beperken, maakt Phoneworld gebruik van een speciale, zelfontwikkelde techniek. We hebben een uitvoerig proces, bestaande uit verschillende soorten reinigingsvloeistoffen en apparaten, waar je telefoon zorgvuldig doorheen wordt gevoerd. Dit is een unieke vorm van omgaan met waterschade, en zorgt voor een hogere kans op herstel van je telefoon.

Veel reparateurs hebben geen speciale apparatuur in huis en maken gebruik van een tandenborstel als gereedschap en alcohol als reinigingsvloeistof. Dit is een minimale oplossing. Geef je iPhone 6s plus de beste kans om te herstellen van waterschade en laat Phoneworld ernaar kijken. Voor slechts €39,95 kunnen wij je telefoon volgens bovenstaande methode onder handen nemen.

Contact

Waterschade aan je iPhone 6s plus vraagt om een snelle respons. Wacht dus niet te lang en maak direct een afspraak met Phoneworld.

Telefoon: 085 – 760 27 27 / E-mail: [email protected]

Wil je zo snel mogelijk hulp bij waterschade? Kom gewoon langs bij een van onze vestigingen. We gaan je zo snel mogelijk helpen!

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.3/10 uit 1366 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.