iPhone 6s plus
homeknop vervangen

Is de homeknop van je iPhone 6s plus kapot of beschadigd? Je iPhone 6s plus homeknop laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone 6s plus homeknop reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€39,9530 minuten
iPhone 6s plus reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 6s plus homeknop reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 6s plus homeknop reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 6s plus homeknop reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 6s plus homeknop reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 6s plus reparatie?

iPhone 6s plus scherm reparatie

iPhone 6s plus scherm reparatie

iPhone 6s batterij vervangen

iPhone 6s plus batterij vervangen

iPhone 6s plus waterschade

iPhone 6s plus waterschade

iPhone 6s plus overige reparaties

iPhone 6s plus overige reparaties

iPhone 6s Plus homeknop vervangen

Steve Jobs wilde de apparaten van Apple zo eenvoudig mogelijk maken. Het gevolg was dat hij stylo’s verafschuwde en zo min mogelijk knoppen aan Apple apparaten wilde toevoegen. Uitsluitend een home button voor de iPhone 6s Plus was dan ook precies zoals hij het had gewild. Het maakt het gebruik van het apparaat ontzettend makkelijk en de gebruikersvriendelijkheid van Apple apparaten is hoog. Een iPhone 6s Plus home button heeft dan ook een heleboel belangrijke functies. Vaak gaat het om dingen die je graag ‘binnen handbereik’ wilt hebben, waarmee je met één enkele knop toegang toe krijgt. Als de home knop van je iPhone 6s Plus kapot is, is dat dan ook enorm frustrerend. Het belemmert de volledige functionaliteit van je telefoon waardoor deze nog moeilijk aan te sturen is. Gelukkig kan Phoneworld deze eenvoudige reparatie snel voor je uitvoeren. Het vervangen van een iPhone 6s Plus homeknop duurt niet langer dan 30 minuten zodat je snel weer met je smartphone uit de handen kunt.

Kosten nieuwe home button voor de iPhone 6s Plus

Is de home knop van je iPhone 6s Plus kapot of reageert deze traag? Het vervangen ervan kost €39,95. Voor deze prijs krijg je niet alleen een home button die weer helemaal naar behoren functioneert. Ook krijg je er een vernieuwde garantie op. Is er daarom na de reparatie nog onverhoopt iets aan de hand? Dan kan je 6 maanden lang bij ons terugkomen met de originele factuur. Wij helpen je dan graag verder.

Waarom je iPhone 6s Plus homeknop vervangen bij Phoneworld?

Ruim een decennia lang heeft Phoneworld ervaring met het repareren en onderhouden van premium smartphones. Wij werken met goed opgeleide monteurs, alleen de beste onderdelen en houden ook rekening met jouw tijd. De ‘beste’ onderdelen is echter een understatement. Wij plaatsen namelijk uitsluitend originele, nieuwe onderdelen terug in je iPhone tijdens een reparatie. Kom je daarom voor een nieuwe iPhone 6s Plus home button? Dan krijg je ook echt een originele button weer terug in je telefoon. Wij willen uitsluitend met Apple onderdelen werken omdat deze stukken langer meegaan dan goedkopere alternatieven. Dit zorgt er dan ook voor dat je weer van dezelfde kwaliteit kan genieten en voorlopig niet terug hoeft te komen voor een nieuwe reparatie aan de home button van je iPhone 6s Plus.

Homeknop

iPhones zijn mooie telefoons met een prachtig design en duurzame onderdelen. Schade of slijtage zorgen er echter voor dat je investering minder lang meegaat. Als de home knop van je iPhone 6s Plus kapot is, laat die dan ook tijdig repareren. Een slechtwerkende knop werkt alleen maar frustrerend en is zonde van een verder goed werkende smartphone. Met een reparatie kan je het meeste uit je investering halen!

Stel je de reparatie van je iPhone 6s Plus homeknop uit omdat je denkt dat je lang de telefoon kwijt bent? Niet doen! Een reparatie aan de home knop duurt bij ons doorgaans minder dan 30 minuten. Je kan dus snel weer verder met je dag en hoeft niet lang zonder je telefoon te zitten. Aarzel daarom niet langer en laat je iPhone 6s Plus homeknop direct vervangen!

Het vervangen van de iPhone 6s Plus homeknop is een secuur werkje. Het is immers ook een vingerafdruk-scanner en daardoor cruciaal voor de beveiliging van je telefoon. Er kleven dus nog wel meer nadelen aan als je langer dan nodig wacht met de reparatie!

Levertijd iPhone 6s Plus home button

Doorgaans zijn onze werkplaatsen goed bevoorraad en kan een monteur direct met je telefoon aan de slag. Als er een keer een onderdeel niet aanwezig is, dan is het binnen 24 uur wel leverbaar. Hierover zullen wij je tijdig informeren.

Wil je onnodige wachttijd voorkomen? Bel dan even om een afspraak te maken. Wij zorgen dat alle benodigde tools en onderdelen klaar liggen wanneer je binnenloopt en de monteur gaat dan direct aan de slag.

Contact

Bel of mail ons voor het maken van een afspraak.

Telefoon: 085 – 760 27 27 / E-mail: [email protected]

Wil je meteen geholpen worden? Loop dan even binnen bij een van onze vestigingen. Wij hebben koffie voor wachtende klanten en proberen je zo snel mogelijk te helpen.

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1228 reviews op Kiyoh