Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone 6 reparatie»iPhone 6 waterschade
iPhone 6 waterschade2021-07-22T18:15:36+01:00

iPhone 6
waterschade

Heeft je iPhone 6 waterschade opgelopen? Kom dan snel in actie voordat het te laat is! Je beste kans om de waterschade aan je iPhone 6 te laten repareren is deze zo snel mogelijk te overhandigen aan onze ervaren monteurs. Lees op deze pagina de tips door hoe je zelf extra schade kunt beperken. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€39,953 werkdagen
iPhone 6 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 6 waterschade reparatie binnen 3 werkdagen uit.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 6 waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 6 waterschade reparatie binnen 3 werkdagen uit.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 6 waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 6 reparatie?

iPhone 6 scherm reparatie

iPhone 6 scherm reparatie

iPhone 6 batterij vervangen

iPhone 6 batterij vervangen

iPhone 6 homeknop vervangen

iPhone 6 homeknop vervangen

iPhone 6 overige reparaties

iPhone 6 overige reparaties

iPhone 6 waterschade

Waterschade of vochtschade aan je iPhone 6. Dit is een hele vervelende vorm van schade en vaak is de vraag: ben ik nu mijn data kwijt? Allereerst is het belangrijk dat wanneer je water- of vochtschade hebt opgelopen dat de iPhone niet aangezet of opgeladen mag worden. Dit kan namelijk resulteren in grotere en zelfs onoplosbare schade. Het beste is om zo snel mogelijk langs te komen bij Phoneworld. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij bereid om de waterschade succesvol te herstellen. Met onze expertise en een speciale werkwijze wanneer je waterschade hebt opgelopen, zijn wij vaak in staat succesvolle datarecovery en herstel uit te voeren. Je data wordt dus behouden en er is een grote kans dat na de juiste behandeling je iPhone 6 weer optimaal zal werken.

Herstellen van de iPhone 6 waterschade

Wanneer je waterschade aan je iPhone 6 hebt opgelopen, is er een grote kans dat je iPhone niet meer reageert. Dit maakt het lastig om de volledige schade te bepalen. Water kan helaas veel schade aanrichten, dus ook intern. Bij Phoneworld zullen wij eerst een kort onderzoek doen zodat wij een diagnose kunnen stellen van de opgelopen waterschade aan je iPhone 6. Onze professionele reparateurs zullen de juiste technieken en werkwijze toepassen. Wij streven naar databehoud en volledige reparatie van je iPhone 6 bij waterschade. Natuurlijk kan het in alle gevallen voorkomen dat de waterschade aan je iPhone 6 niet te herstellen valt. Dit kan betekenen dat de iPhone vervangen moet worden. Bij Phoneworld bieden wij vervangende toestellen voor een redelijke prijs. Toch kun je dit misschien voorkomen door tijdig langs te komen bij een van onze vestigingen. Onze reparateurs zijn er om jou te helpen.

Reparatie en kosten

Bij Phoneworld is het herstellen van waterschade aan de iPhone 6 een veel uitgevoerde reparatie. Wij zijn door verzekeraars goedgekeurd en hebben een team bestaande uit opgeleide monteurs met expertise. Door de speciale technieken en apparatuur die wij toepassen bij de reparatie, ben je bij Phoneworld voor herstel van waterschade aan je iPhone 6 zonder twijfel aan het juiste adres. Bij Phoneworld maken wij gebruik van een speciaal recept waarvan het slagingspercentage uiterst groot is. Hoe ziet zo’n speciale behandeling eruit? Wij werken met meerdere vloeistoffen, machines en componenten waar je toestel achtereenvolgens doorheen zal worden gehaald. Wij kunnen deze behandeling uitvoeren voor €39,95. Het kan voorkomen dat ook de batterij is aangetast door de waterschade, deze zal dan ook moeten worden vervangen. Natuurlijk delen wij de kosten van de gehele reparatie voordat wij deze uitvoeren. Je zal dus niet voor verassingen komen te staan. Overigens ontvang je op de gehele reparatie een garantie van 6 maanden en geven wij je te allen tijde een officiële factuur mee.

Kom langs bij Phoneworld

Het is belangrijk de waterschade aan je iPhone 6 zo spoedig mogelijk te laten herstellen. Door langer te wachten loop je kans op grotere schade. Wanneer deze schade intern groter wordt, kunnen onze monteurs de iPhone niet altijd volledig repareren. Natuurlijk bieden wij de mogelijkheid voor een vervangende iPhone tegen een goede prijs. Kom zonder afspraak langs bij een van onze vestigingen of bel voor vragen en advies naar 085 – 760 27 27.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.