Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone 6 reparatie»iPhone 6 scherm reparatie
iPhone 6 scherm reparatie2021-07-22T18:14:43+01:00

iPhone 6
scherm reparatie

Is het scherm van je iPhone 6 gebroken of beschadigd? Dan ben je natuurlijk op zoek naar een iPhone 6 reparatie. Een iPhone 6 reparatie kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone 6 reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€59,9030 minuten
iPhone 6 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 6 scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 6 scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 6 scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 6 scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 6 reparatie?

iPhone 6 batterij vervangen

iPhone 6 batterij vervangen

iPhone 6 homeknop vervangen

iPhone 6 homeknop vervangen

iPhone 6 waterschade

iPhone 6 waterschade

iPhone 6 overige reparaties

iPhone 6 overige reparaties

iPhone 6 scherm reparatie

Op zoek naar een iPhone 6 scherm reparatie? Met de iPhone 6 bracht Apple een smartphone op de markt die voor het eerst opmerkelijk veel groter was dan zijn voorgangers. Niet alleen qua geheugencapaciteit en werkgeheugen was deze telefoon een opmerkelijke verbetering. Ook onderdelen als de behuizing en het schermdiagonaal werden een stuk groter dan die van voorgaande modellen. Het gevolg was een prachtig iPhone 6 beeldscherm dat veel geschikter werd voor videostreaming. Helaas kleeft aan elk voordeel een nadeel, namelijk dat de kans op een gebroken scherm ook zoveel groter is geworden. Is jouw smartphone gevallen en is je scherm gebroken? Het is dan erg fijn en belangrijk om snel voor vervanging te zorgen. Het laten vallen of stoten van je iPhone 6 kan namelijk ook intern schade veroorzaken. Dat is onderliggende schade die je niet zozeer met het blote oog kan opsporen. Als je snel een nieuw scherm op je iPhone 6 laat zetten, voorkom je dat er grotere interne schade ontstaat. Denk bijvoorbeeld aan vocht dat makkelijker via barsten in je scherm kan doordringen tot het interne werk. Als je daarom snel je iPhone 6 glas laat vervangen, voorkom je grotere ellende. Bij Phoneworld wordt eerst een kort onderzoek gedaan zodat wij jou direct kunnen vertellen wat de iPhone 6 scherm reparatie inhoudt en wat de bijbehorende kosten zijn.

De scherm reparatie van je iPhone 6 zal ongeveer 30 minuten of korter duren. Je zult in elk geval weer snel de deur uit lopen met een nieuw glas in je iPhone 6. Wist je dat wij alleen met originele onderdelen werken? Wij zijn er namelijk van overtuigd dat deze materialen kwalitatief beter in elkaar zitten en dus duurzamer zijn. Wat dat voor jou betekent? Dat je veel langer weer door kan met je gerepareerde telefoon. Je kan dus stellen dat je iPhone 6 scherm reparatie nauwkeurig en met hoogwaardige materialen uitgevoerd wordt. Alles om jou weer een smartphone te overhandigen die zo goed als nieuw is!

iPhone 6 nieuw scherm kosten

Omdat wij geregeld een reparatie aan een iPhone 6 scherm uitvoeren, zijn we in staat de handeling snel en secuur uit te voeren. Een iPhone 6 scherm reparatie is bij ons vrij goedkoop. We weten precies hoe het proces in elkaar steekt en hoe we de telefoon zo goed mogelijk moeten behandelen. Daarnaast hebben wij veel nieuwe schermen op voorraad. Hierdoor kunnen wij jou vaak direct en snel van dienst zijn. Wanneer je iPhone 6 glas vervangen moet worden, kunnen onze ervaren monteurs de reparatie uitvoeren voor een bedrag van €79,90. Hiernaast ontvang je de officiële factuur waarmee je 6 maanden garantie hebt op de reparatie van je iPhone 6 scherm.

Bij Phoneworld zijn we ons bewust van de planeet waar we op leven en van de uitdagingen die daar op het moment bij horen. Wanneer je daarom het beeldscherm voor je iPhone 6 door ons laat repareren, draag jij een steentje bij aan de duurzaamheid en gezondheid van onze planeet. Wij zamelen namelijk oude, defecte onderdelen apart in om die weer voor recycle doeleinden aan te bieden.

Kies voor kwaliteit bij een iPhone 6 reparatie

Bij Phoneworld vinden we het enorm belangrijk dat de klant met een glimlach onze winkel verlaat bij de reparatie van een iPhone 6. Het is natuurlijk erg belangrijk dat jouw iPhone 6 reparatie kwalitatief goed wordt uitgevoerd om zo verdere schade te voorkomen. Wij voeren de iPhone 6 scherm reparatie nauwkeurig uit en waar nodig vervangen wij ook het rubber. Zo kan onnodige schade aan bijvoorbeeld de homebutton voorkomen worden. Helaas zien wij namelijk geregeld iPhones waarbij reparaties niet goed zijn uitgevoerd met soms onomkeerbare schade tot gevolg. Het vervangen van je iPhone 6 scherm bij Phoneworld wordt uitgevoerd door een gespecialiseerde monteur met uitsluitend de beste onderdelen. Uiteraard behoud je je data en kun je rekenen op onze discretie daarin. Maak een afspraak of loop binnen bij een van onze filialen!

Een nieuw scherm voor je iPhone 6 is natuurlijk niet alleen fijner in het gebruik, ook behoud je daarmee de waarde van het toestel. Wanneer je je toestel eventueel zou willen verkopen, zal je hier een goede prijs voor kunnen krijgen. Wil je liever voorkomen dan genezen? Denk dan eens aan een iPhone 6 beschermglas nadat je de reparatie hebt laten uitvoeren. De kans op nieuwe schade wordt daarmee vele malen kleiner.

Scherm laten maken van je iPhone 6 bij Phoneworld

Als je je iPhone 6 scherm reparatie door Phoneworld laat uitvoeren, geniet je snel weer van een goed werkend toestel. Wij begrijpen dat het onwijs vervelend is om met een gebroken of gebarsten scherm rond te lopen. Bij Phoneworld ben je dus ook verzekerd van snelle, betrouwbare service waardoor je al snel weer alle apps en functionaliteiten van jouw iPhone kunt gebruiken zoals gewenst.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.