Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone 6 reparatie»iPhone 6 homeknop vervangen
iPhone 6 homeknop vervangen2021-07-22T18:13:10+01:00

iPhone 6
homeknop vervangen

Is de homeknop van je iPhone 6 kapot of beschadigd? Je iPhone 6 homeknop laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone 6 homeknop reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€39,9530 minuten
iPhone 6 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 6 homeknop reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 6 homeknop reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 6 homeknop reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 6 homeknop reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 6 reparatie?

iPhone 6 scherm reparatie

iPhone 6 scherm reparatie

iPhone 6 batterij vervangen

iPhone 6 batterij vervangen

iPhone 6 waterschade

iPhone 6 waterschade

iPhone 6 overige reparaties

iPhone 6 overige reparaties

iPhone 6 homeknop vervangen

Werkt de home button van je iPhone 6 niet meer zoals gewenst? Reageert deze bijna of helemaal niet meer? Tijd om er wat aan te doen want buiten een hoop irritatie zorgt het er ook voor dat je niet het maximale uit je smartphone kan halen. Omdat je met de iPhone 6 home button alle functies aanstuurt, is de telefoon bijna onbruikbaar als dit component niet meer naar behoren functioneert. Het gebruik van de assistive touch is een tijdelijke oplossing maar is niet zaligmakend. Wanneer de home button van je iPhone 6 kapot is en je dit niet direct behandelt, kan dit in sommige gevallen leiden tot grotere (interne) schade. Laat je iPhone 6 homeknop daarom tijdig vervangen door een van onze professionele monteurs.

Home knop van je iPhone 6 kapot? Eerst een gratis vooronderzoek!

Wij vinden het belangrijk dat een reparatie zo volledig mogelijk wordt uitgevoerd zodat je niet snel weer hoeft langs te komen. Wij lichten daarom de hele telefoon door alvorens we beginnen. Kom je alleen voor de home button van je iPhone 6 die kapot is? Ook dan doen wij gratis een vooronderzoek zodat we goed in beeld hebben wat er moet gebeuren. Wij vertellen je wat de geschatte reparatiekosten zullen zijn en als je akkoord bent, starten we de reparatie. Overigens kunnen wij deze vaak al succesvol uitvoeren binnen slechts 30 minuten. Na de reparatie ontvang je 6 maanden garantie op de nieuwe home button van je iPhone 6 en natuurlijk voorzien wij je van een officiële factuur.

Kwalitatief de iPhone 6 homeknop vervangen

Door de vele jaren ervaring en start in 2009, zijn wij bij Phoneworld gespecialiseerd geraakt in het uitvoeren van vele verschillende reparaties. Het vervangen van de iPhone 6 homeknop kan vaak direct gedaan worden omdat wij onderdelen op voorraad hebben. Onze opgeleide monteurs gaan voortdurend met precisie te werk, wat onder andere betekent dat wij uitsluitend gebruik maken van originele onderdelen. Bij ons ben je dus verzekerd van terechte prijs-kwaliteit service. Bij Phoneworld werken wij met passie en aandacht. Daarnaast is jouw iPhone en de data die erop staat bij ons volledig veilig en in vertrouwen. Wil jij de home button van je iPhone 6 zo spoedig mogelijk laten vervangen? Kom dan langs bij een van onze vestigingen in Nederland. Uiteraard proberen wij je altijd direct van dienst te zijn. Indien je liever op afspraak komt, is ook dat geen probleem. Sterker nog, als je ons een dag van tevoren laat weten dat je komt, zorgen we dat alle onderdelen klaar liggen voor je bezoek. Daarnaast staat ook een monteur klaar om je op te vangen. Maak een afspraak via de website, neem contact op via 085 – 760 27 27 of stuur een email naar [email protected]. Phoneworld staat voor je klaar!

Recyclen of cashback als je iPhone 6 home button kapot is

De vervanging van je iPhone 6 homeknop wordt met aandacht voor het milieu voltooid. Helaas verdwijnen oude iPhone onderdelen vaak in de prullenbak terwijl deze tegenwoordig ook gerecycled kunnen worden. Bij Phoneworld doen wij dit door oude onderdelen gescheiden in te leveren en terug te sturen. Zo kunnen verschillende onderdelen gerecycled worden en zal een reparatie op duurzame wijze volbracht worden. Ook iets kleins als een defecte home button van een iPhone 6 wordt apart gehouden en teruggestuurd.

Ben je sowieso van plan een nieuwe iPhone te kopen? Ook dan is het interessant om bij Phoneworld langs te komen. Wij bieden namelijk mogelijk een cashback aan voor je oude toestel. Zo voorkomen we samen dat deze thuis in de la verdwijnt en dus niet meer gebruikt zal worden.

Overige vragen en advies

Zijn er naast het vervangen van je iPhone 6 home button overige defecten aan je telefoon? Met onze ruime ervaring en expertise staan wij klaar om alle soorten reparaties succesvol uit te voeren. Ook voor andersoortige reparaties doen wij altijd eerst een kort onderzoek zodat er een diagnose kan worden gesteld. Bij Phoneworld ben je voor reparaties aan je iPhone 6 aan het juiste adres.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1411 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.