iPhone 6
homeknop vervangen

Is de homeknop van je iPhone 6 kapot of beschadigd? Je iPhone 6 homeknop laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone 6 homeknop reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€39,9530 minuten
iPhone 6 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 6 homeknop reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 6 homeknop reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 6 homeknop reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 6 homeknop reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 6 reparatie?

iPhone 6 scherm reparatie

iPhone 6 scherm reparatie

iPhone 6 batterij vervangen

iPhone 6 batterij vervangen

iPhone 6 waterschade

iPhone 6 waterschade

iPhone 6 overige reparaties

iPhone 6 overige reparaties

iphone 6 homeknop vervangen

Werkt de homeknop van je iphone 6 niet meer zoals gewenst? Reageert deze bijna of helemaal niet meer? Hoogstwaarschijnlijk zal deze dan moeten worden vervangen. Het is de meest gebruikte knop van je iphone dus het is erg vervelend wanneer deze niet meer werkt. Het gebruik van de assistive touch is een tijdelijke oplossing maar is niet zaligmakend. Wanneer je schade namelijk niet direct behandelt, kan dit in sommige gevallen leiden tot grotere (interne) schade. Laat je iphone 6 homeknop daarom vervangen door een van onze professionele monteurs. Uiteraard zullen wij eerst een kort onderzoek doen zodat wij de geschatte reparatiekosten met jou kunnen delen. Indien jij hiermee akkoord gaat, zullen wij van start gaan met de reparatie. Overigens kunnen wij deze vaak al succesvol uitvoeren binnen slechts 30 minuten. Na de reparatie ontvang je 6 maanden garantie en natuurlijk voorzien wij je van een officiële factuur.

Kwalitatief de iphone 6 homeknop vervangen

Door de vele jaren ervaring en start in 2009, zijn wij bij Phoneworld gespecialiseerd geraakt in het uitvoeren van vele verschillende reparaties. Het vervangen van de iphone 6 homeknop kan vaak direct gedaan worden omdat wij onderdelen op voorraad hebben. Onze opgeleide monteurs gaan voortdurend met precisie te werk, wat onder andere betekent dat wij uitsluitend gebruik maken van originele onderdelen. Bij ons ben je dus verzekerd van terechte prijs-kwaliteit service. Bij Phoneworld werken wij met passie en aandacht, jouw iPhone en data is dus bij ons in vertrouwen. Wil jij je homeknop zo spoedig mogelijk laten vervangen? Kom dan langs bij een van onze vestigingen in Nederland. Uiteraard proberen wij je altijd direct van dienst te zijn. Indien je liever op afspraak komt, is ook dat geen probleem. Maak een afspraak via de website, neem contact op via 085 – 760 27 27 of stuur een email naar [email protected]. Phoneworld staat voor je klaar!

Recyclen of cashback

De vervanging van je iPhone 6 homeknop wordt met aandacht voor het milieu voltooid. Helaas verdwijnen oude iphone onderdelen vaak in de prullenbak terwijl deze tegenwoordig ook gerecycled kunnen worden. Bij Phoneworld doen wij dit door oude onderdelen gescheiden in te leveren en terug te sturen. Zo kunnen verschillende onderdelen gerecycled worden en zal een reparatie op duurzame wijze volbracht worden. Ben je van plan een nieuwe iphone te kopen? Bij Phoneworld bieden wij mogelijk een cashback aan voor je oude toestel. Zo voorkomen we samen dat deze thuis in de la verdwijnt en dus niet meer gebruikt zal worden.

Overige vragen en advies

Zijn er naast het vervangen van je homeknop overige defecten aan je iPhone 6? Met onze ruime ervaring en expertise staan wij klaar om overige reparaties succesvol uit te voeren. Wij zullen altijd eerst een kort onderzoek doen zodat er een diagnose van de schades kan worden gesteld. Bij Phoneworld ben je voor reparaties aan je iphone 6 aan het juiste adres.

Phoneworld.nl krijgt een 9.3/10 uit 1105 reviews op Kiyoh