Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone 6 reparatie»iPhone 6 batterij vervangen
iPhone 6 batterij vervangen2021-07-22T17:43:56+01:00

iPhone 6
batterij vervangen

Is de batterij van je iPhone 6 niet meer goed? Je iPhone 6 batterij laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone 6 batterijen vervangen. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€39,9030 minuten
iPhone 6 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 6 batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 6 batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 6 batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 6 batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 6 reparatie?

iPhone 6 scherm reparatie

iPhone 6 scherm reparatie

iPhone 6 homeknop vervangen

iPhone 6 homeknop vervangen

iPhone 6 waterschade

iPhone 6 waterschade

iPhone 6 overige reparaties

iPhone 6 overige reparaties

iPhone 6 batterij vervangen

Als trouwe iPhone gebruiker heb je vast weleens te maken gehad met een defecte batterij. Het is een veelgehoord probleem. Het opladen van een batterij is onvermijdelijk, vooral bij veelvuldig gebruik. Het leidt ertoe dat bij elke volledige laadcyclus de batterij beetje bij beetje minder vol zal raken. Wanneer jij je iPhone dus al langere tijd in gebruik hebt, zal er een moment komen dat je de accu van je iPhone 6 moet vervangen. Ben je constant aan het opladen, valt je telefoon net boven een batterijpercentage van 5% al uit of is de batterij snel leeg van je iPhone 6? Dan is het tijd om je iPhone 6 een nieuwe batterij te gunnen!

Tip! Wist jij trouwens dat je iPhone niet voortdurend compleet opgeladen en ontladen hoeft te worden, zoals veel mensen beweren? Dit is alleen het geval bij toestellen met een nikkel batterij. De iPhone heeft echter een lithium batterij die op elk gewenst moment kan worden bijgeladen. Het batterijpercentage tussen de 10% en 80% bij een lithiumbatterij houden is de beste manier om deze zo lang mogelijk goed te houden.

iPhone 6 accu vervangen bij Phoneworld

Is de batterij van je iPhone 6 snel leeg? Kom langs bij Phoneworld en laat het defect door onze experts oplossen. Om de staat van je batterij te achterhalen, zullen wij een kort onderzoek doen waarbij wij unieke technieken en apparatuur toepassen. Overigens kan de gehele reparatie vaak al binnen slechts 30 minuten gedaan worden. Wij voeren dergelijke reparaties dagelijks uit en hebben de Apple iPhone 6 batterij (origineel) 1560mAh vaak op voorraad. Het vervangen van je iPhone 6 batterij kan dus eenvoudig en razendsnel door onze professionele monteurs volbracht worden. Na de reparatie ontvang je van ons een officiële factuur. Omdat terechte prijs-kwaliteit bij ons centraal staat, bieden wij een garantie van 6 maanden op de gehele reparatie.

Laat je iPhone 6 batterij vervangen bij Phoneworld en steun het milieu. Er worden landelijk onwijs veel iPhone reparaties uitgevoerd waarbij de beschadigde onderdelen vaak weggegooid worden. Bij Phoneworld proberen wij hier een oplossing voor te vinden door reparaties op een duurzame wijze af te ronden. Dit doen wij door onderdelen die niet meer direct gebruikt kunnen worden terug te sturen, gescheiden in te leveren en zo vervolgens te recyclen. Wanneer je de reparatie dus door onze milieubewuste monteurs laat uitvoeren, dragen jij en wij allen een steentje bij aan het welzijn van onze Aarde.

Kwaliteitsmaterialen

Wat is de kwaliteit van een batterij als ik deze laat vervangen bij Phoneworld? Zijn de iPhone 6 batterijen origineel die jullie in telefoons terugplaatsen? Het antwoord is volmondig ‘ja’. Wij horen geregeld klachten van klanten die hun iPhone 6 accu hebben laten vervangen bij een andere reparateur. Het kan vaak tegen een scherp tarief maar door een lage kwaliteitsbatterij terug te plaatsen, loop je snel weer tegen hetzelfde probleem aan. Wij vinden het hartstikke gezellig als je langskomt maar het is zowel zonde voor het milieu als van jouw tijd en geld als we constant nieuwe batterijen moeten plaatsen. Wij geloven dus alleen in de beste kwaliteit en de batterijen die wij dan ook terugplaatsen zijn afkomstig uit de Apple fabriek. Daarmee wordt de kwaliteit gewaarborgd die je van Apple gewend bent en presteert je iPhone weer zoals deze ooit deed na de eerste aanschaf.

iPhone 6 nieuwe batterij – Wat zijn de kosten?

Bij Phoneworld kun je de batterij van je iPhone 6 laten vervangen voor een bedrag van €39,90. De reparatie zal worden uitgevoerd met uiterste precisie en kennis. Bij Phoneworld is je data te allen tijde in vertrouwen, en tevens zijn wij goedgekeurd door verzekeraars. Twijfel dus niet langer, en kom langs bij een van onze vestigingen. Onze reparateurs staan voor je klaar en zullen je meteen helpen. Wanneer wij de reparatie uitvoeren, kan je eventueel onder het genot van een kop koffie wachten totdat de batterij vervanging voltooid is. Kom je liever langs op afspraak? Je kunt deze telefonisch maken door te bellen naar 085 – 760 27 27. Je kunt ons ook bereiken via [email protected].

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.