iPhone 6 plus
overige reparaties

Is de microfoon, speaker of camera van je iPhone 6 plus kapot of beschadigd? Of is de achterkant van je toestel beschadigd of kunnen we je helpen met een andere reparatie? Onze ervaren monteurs repareren je toestel graag. Bekijk op deze pagina de prijs per reparatie en maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone 6 plus reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 6 plus reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 6 plus reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 6 plus reparatie?

iPhone 6 plus scherm reparatie

iPhone 6 plus scherm reparatie

iPhone 6 plus batterij vervangen

iPhone 6 plus batterij vervangen

iPhone 6 plus homeknop vervangen

iPhone 6 plus homeknop vervangen

iPhone 6 plus waterschade

iPhone 6 plus waterschade

iPhone 6 plus overige reparaties

Met een telefoon doen we tegenwoordig véél meer dan alleen bellen. Het is een waardevol bezit. Een defect willen we dan ook graag direct gerepareerd hebben, zonder weken te moeten wachten tot je toestel eindelijk is gemaakt. Daarvoor ga je gewoon naar Phoneworld! Bij Phoneworld leveren we supersnelle service en voeren we vrijwel alle reparaties uit die je maar kan bedenken.

Of het nu gaat om het vervangen van een gebarsten scherm of een versleten batterij, de specialisten van Phoneworld staan voor je klaar om de reparatie aan je toestel uit te voeren.

Vervangen van de achterkant

Een kras of een barst, het is zo gebeurd. Zo gemakkelijk als je toestel beschadigd, zo gemakkelijk vervangen de specialisten van Phoneworld de achterkant van je iPhone 6 plus. Het vervangen van de back cover kost je slechts €149,90. Je iPhone ziet er weer uit als nieuw!

Defect aan lightning poort

De lightning poort zorgt voor de connectie tussen je telefoon en je oplader of je computer. Een defecte lightning poort zorgt ervoor dat de verbinding niet of nauwelijks tot stand komt. Je kan hierdoor je bestanden en foto’s niet overzetten op je computer en het opladen van je telefoon wordt lastig. Een vervelend probleem dus. Maar niet getreurd. Ook deze reparatie komt de specialisten niet onbekend voor. Zij verhelpen het probleem in een hand om draai. De kosten voor het vervangen van de lightning poort zijn €64,90.

Defecte camera

Voor het maken van een foto gebruiken we steeds vaker de camera van onze telefoon. Maar wat als je net dat ene moment wilt vastleggen en blijkt dat je camera niet werkt of de kwaliteit van je foto te wensen overlaad? Dan ga je naar Phoneworld en maak je kennis met onze super snelle en vakkundige service. In slechts 30 minuten zorgen wij ervoor dat jij alle mooie momenten weer kan vastleggen met de camera van je iPhone 6 plus. De reparatie van de camera van de iPhone 6 plus kost €69,90.

De aan/uit knop werkt niet

Misschien staat je iPhone 6 plus altijd aan en maak je weinig gebruik van de aan/uit knop. Toch is het vervelend als er een knopt op je toestel zit, die het niet doet. Bij een defect aan de aan/uit knop wordt het defect vaak niet veroorzaakt door de knop zelf, maar de kabel die de knop verbindt binnenin het toestel. Bij Phoneworld kost deze reparatie €59,90.

Andere reparaties

Staat je reparatie er niet tussen? Kom dan langs in een van onze vestigingen. Met onze jaren lange ervaring, is de kans groot dat we je iPhone 6 plus kunnen repareren. Onze vestigingen zijn uitgerust met de juiste tools en gereedschappen. We kunnen de meeste reparaties in slechts 30 minuten voor je uitvoeren.

De service van Phoneworld

Bij Phoneworld geniet je van onze razendsnelle service. Hierdoor ben je jouw iPhone 6 plus nooit lang kwijt. Bovendien werken we uitsluitend met originele onderdelen. De kwaliteit van je iPhone wordt hierdoor geborgd. Dus wat voor reparatie je ook nodig hebt, bij Phoneworld staan de specialisten klaar om je iPhone 6 plus weer nieuw leven in te blazen.

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1228 reviews op Kiyoh