Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.3/10 uit 1366 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone 6 plus reparatie»iPhone 6 plus waterschade
iPhone 6 plus waterschade2021-07-22T17:40:38+01:00

iPhone 6 plus
waterschade

Heeft je iPhone 6 plus waterschade opgelopen? Kom dan snel in actie voordat het te laat is! Je beste kans om de waterschade aan je iPhone 6 plus te laten repareren is deze zo snel mogelijk te overhandigen aan onze ervaren monteurs. Lees op deze pagina de tips door hoe je zelf extra schade kunt beperken. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€39,953 werkdagen
iPhone 6 plus reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 6 plus waterschade reparatie binnen 3 werkdagen uit.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 6 plus waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 6 plus waterschade reparatie binnen 3 werkdagen uit.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 6 plus waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 6 plus reparatie?

iPhone 6 plus scherm reparatie

iPhone 6 plus scherm reparatie

iPhone 6 plus batterij vervangen

iPhone 6 plus batterij vervangen

iPhone 6 plus homeknop vervangen

iPhone 6 plus homeknop vervangen

iPhone 6 plus overige reparaties

iPhone 6 plus overige reparaties

iPhone 6 plus waterschade

We hopen het allemaal nóóit mee te maken, waterschade aan je iPhone. Water en elektronica gaan absoluut niet samen en dit is dan ook iets waar we liever niet mee te maken krijgen en tóch gebeurd het ons allemaal wel eens. Dat ene glas dat je per ongeluk omstoot, een vluchtig toiletbezoek met je telefoon in je achterzak, plons daar ligt hij. Kletsnat, wat nu? Dan kom je naar Phoneworld.

Als je iPhone in contact is geweest met water kan je vanaf de buitenkant niet altijd zien of het water zich ook aan de binnenkant van het toestel bevindt. Dit is wel essentieel om te weten. Het water dat eventueel je iPhone is binnen gedronken kan intern aanzienlijke schade aanrichten. Om ergere schade te voorkomen adviseren we je het volgende;

  • Zet je telefoon zo snel mogelijk uit. Hoe verleidelijk het ook is om hem weer aan te zetten, doe dit pas als je zeker weet dat hij droog is, ook aan de binnenkant. Dit kan kortsluiting voorkomen
  • Laad je telefoon niet op als je toestel in aanraking is geweest met water of een andere vloeistof. Dit kan interne schade veroorzaken of verergeren
  • Maak je telefoon zo droog mogelijk met een handdoek en laat hem verder drogen

Twijfel je of er water is achter gebleven in je toestel? Kom dan langs in een van onze Phoneworld vestigingen. Onze specialisten kunnen met speciale apparatuur kijken of er water in je iPhone is achtergebleven. Doormiddel van een speciale ultrasoon reiniging maken de specialisten jouw iPhone in de meeste gevallen weer vrij van waterschade.

Kosten

De kosten voor het reinigen van je iPhone na waterschade bedragen €39,95. Het kan zijn dat er door de waterschade ook andere interne onderdelen van je iPhone zijn aangetast. In dat geval kunnen deze onderdelen ook direct vervangen worden. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het te vervangen onderdeel.

Razendsnelle reparatie

Bij Phoneworld hebben we jaren lang ervaring in het repareren van iPhones met waterschade. De specialisten die bij ons in dienst zijn hebben een gedegen kennis, zij zijn op de hoogte van alle ins- en outs van de toestellen en zijn volledig op de hoogte van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen. Hierdoor zijn de specialisten in staat om de waterschade aan jouw iPhone 6 plus in veel gevallen volledig, met uiterste zorg te herstellen.

Over de data op je iPhone hoef je je ook geen zorgen te maken. De specialisten gaan vertrouwelijk met de persoonlijke data op je iPhone om en zorgen dat de data bewaard blijft tijdens de reparatie. In uitzonderlijke gevallen dat de iPhone niet meer herstelt kan worden, kunnen de specialisten een datarecovery uitvoeren, zodat je daarna weer over je eigen persoonlijke data kan beschikken.

Contact

Bij waterschade aan je iPhone 6 plus is snelle actie noodzakelijk om zo de schade enigszins te beperken. Wacht niet te lang en kom langs in een van onze vestigingen of neem contact met ons op via telefoon: 085 – 760 27 27 / E-mail: [email protected]

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.3/10 uit 1366 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.