Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.3/10 uit 1366 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone 6 plus reparatie»iPhone 6 Plus scherm reparatie
iPhone 6 Plus scherm reparatie2021-07-22T17:39:46+01:00

iPhone 6 plus
scherm reparatie

Is het scherm van je iPhone 6 plus gebroken of beschadigd? Je iPhone 6 plus scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone 6 plus schermreparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€89,9030 minuten
iPhone 6 plus reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 6 plus scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 6 plus scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 6 plus scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 6 plus scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 6 plus reparatie?

iPhone 6 plus batterij vervangen

iPhone 6 plus batterij vervangen

iPhone 6 plus homeknop vervangen

iPhone 6 plus homeknop vervangen

iPhone 6 plus waterschade

iPhone 6 plus waterschade

iPhone 6 plus overige reparaties

iPhone 6 plus overige reparaties

iPhone 6 plus scherm reparatie

Alle smartphones zijn tegenwoordig uitgerust met prachtige displays. Hoge resoluties, flinke schermdiagonalen, het is allemaal mogelijk. Een keerzijde hieraan is dat er veel fragiele techniek bloot ligt. Vooral bij veelvuldig dagelijks gebruik krijgt een iPhone 6 Plus beeldscherm veel te verduren. Je hebt het misschien niet door maar zodra je de telefoon in je achterzak draagt, kan deze al licht gaan verbuigen. Ook vallen, stoten en waterschade doen een telefoon allesbehalve goed. Het eerste onderdeel wat het daarbij altijd moet ontgelden, is het beeldscherm van de iPhone 6 Plus. De gevolgen zijn vaak desastreus. Vaak krijgen wij dan ook mensen langs met glassplinters in handen en gezicht omdat er te lang is gewacht met de reparatie. Voorkom dat jou hetzelfde overkomt en laat tijdig je iPhone 6 Plus glas vervangen als dit nodig is. Bij Phoneworld werken we niet alleen ontzettend snel maar ook secuur, en dat is nodig met delicate techniek! Loop dus niet langer rond met een defect of kapot scherm en kom bij ons langs. Onze monteurs staan klaar om je iPhone 6 Plus scherm te vervangen.

Een kleine scheur of een scherm in duizend stukjes? De monteurs van Phoneworld draaien er hun hand niet voor om. Zij begrijpen dat jij het kapotte scherm zo snel mogelijk gemaakt wil hebben. Met onze 30 minuten service kan jij binnen no time weer optimaal gebruik maken van een nieuw scherm voor je iPhone 6 Plus.

Bij Phoneworld een nieuw glas voor je iPhone 6 Plus

Bezoek onze vestiging en laat de monteurs het werk doen, zij zijn gespecialiseerd in iPhone scherm reparaties. Met ruim 10 jaar ervaring en de juiste tools in huis weten ze elke lastige klus zo te klaren. De reparaties die zij uitvoeren, doen zij op dagelijkse basis. Een reparatie aan het scherm van een iPhone 6 Plus is er daar een van en daardoor profiteer jij van onze razendsnelle service. Binnen 30 minuten voert de monteur vakkundig de iPhone 6 Plus scherm reparatie uit en zorgt hij ervoor dat jij met een werkend toestel onze vestiging weer verlaat. Ben je niet in de buurt of kan je onze vestiging niet bezoeken? Ook dan helpen we je graag bij de iPhone 6 Plus reparatie. Je kan eenvoudig je toestel naar ons opsturen en profiteren van dezelfde service die je ontvangt wanneer je een van de vestigingen bezoekt. De status van de scherm reparatie volg je eenvoudig via de website.

iPhone 6 Plus nieuw scherm

Louche of goedkope onderdelen? Daar hebben we een broertje dood aan bij Phoneworld. Het gevolg is namelijk dat een reparatie moeizaam verloopt doordat onderdelen niet goed passen. Daarnaast is de kans groot dat je te snel weer met hetzelfde defect zit en dat is voor jou alleen maar heel vervelend. Bij de reparatie van een iPhone 6 Plus scherm maken we daarom uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Bij ons krijg je dus altijd een origineel scherm in je smartphone terug dat uit door de Apple fabriek zelf is geproduceerd. Een iPhone 6 Plus reparatie is dan ook een verantwoorde reparatie doordat er weer een duurzaam onderdeel in de vorm van een nieuw scherm teruggeplaatst wordt.

Over duurzaam gesproken. Al ligt je scherm helemaal in elkaar, wij gooien niets zomaar weg. Alle defecte en beschadigde onderdelen die wij uit smartphones halen, verzamelen wij apart. Dit doen wij zodat alles ter recycling aangeboden kan worden. Een reparatie aan een iPhone 6 Plus scherm is bij Phoneworld daarom een milieubewuste keuze!

Kosten scherm laten maken iPhone 6 Plus

Als het scherm van je iPhone 6 Plus zo is beschadigd dat je nauwelijks nog iets kunt zien, wil je natuurlijk dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Met onze razendsnelle service kost dit je slechts 30 minuten van je tijd plus de kosten voor het vervangen van het iPhone 6 Plus scherm. De kosten voor de iPhone 6 Plus scherm reparatie bedragen €89,90. Bij Phoneworld worden alle scherm reparaties uitgevoerd met 6 maanden garantie. Het enige dat jij hoeft te doen, is de originele factuur te bewaren.

Garantie

Ben jij blij en tevreden met de reparatie? Dan zijn wij dat ook. Ben je niet tevreden, dan horen wij dat graag. Bij PhoneWorld krijg je op de iPhone 6 Plus scherm reparatie 6 maanden garantie op vertoon van de originele factuur.

Onze reparaties zijn goedgekeurd door verzekeraars. Heb je jouw toestel verzekerd en wil je weten of jouw iPhone 6 Plus scherm reparatie is gedekt? Controleer dan de voorwaarden van je verzekering. Het is het waard om dit goed te checken want het kan je veel geld besparen. Tip: kijk eens wat er onder je inboedelverzekering valt.

Contact

Wil je een afspraak maken voor reparatie of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via ons landelijke nummer 085 – 760 27 27 of stuur een e-mail naar [email protected].

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.3/10 uit 1366 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.