iPhone 6 plus
batterij vervangen

Is de batterij van je iPhone 6 plus niet meer goed? Je iPhone 6 plus batterij laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone 6 plus batterijen vervangen. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€49,9030 minuten
iPhone 6 plus reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 6 plus batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 6 plus batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 6 plus batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 6 plus batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 6 plus reparatie?

iPhone 6 plus scherm reparatie

iPhone 6 plus scherm reparatie

iPhone 6 plus homeknop vervangen

iPhone 6 plus homeknop vervangen

iPhone 6 plus waterschade

iPhone 6 plus waterschade

iPhone 6 plus overige reparaties

iPhone 6 plus overige reparaties

iPhone 6 plus batterij vervangen

Je wordt een stuk minder blij van jouw geliefde iPhone 6 plus als de batterij steeds leeg is net als je jouw iPhone 6 plus nodig hebt. Een slecht presterende batterij is vaak eenvoudig op te lossen door je oude batterij van je iPhone 6 plus te vervangen door een nieuwe batterij. Bij Phoneworld kan je heel makkelijk, razendsnel en tegen een lage prijs je iPhone 6 plus batterij laten vervangen.

We verwachten tegenwoordig hoge prestaties van onze telefoons, omdat we hem bijna overal voor gebruiken. We verwachten van onze iPhone 6 plus dat de batterij ons in deze prestaties voorziet. Echter zijn niet alle batterijen voorbereid op dit veelvuldige gebruik. Willen we de prestaties van onze iPhone hoog houden, dan kan het nodig zijn om de batterij van je iPhone 6 plus te vervangen. Voor onze monteurs is dit vandaag de dag een dagelijkse bezigheid. Hierdoor kunnen zij de batterij van jouw iPhone 6 plus in een mum van tijd vervangen. In slechts 30 minuten is de batterij van jouw iPhone 6 plus vervangen en kan je weer genieten van een goed werkende iPhone 6 plus.

Kosten

Het vervangen van de batterij van je iPhone 6 plus doen we bij Phoneworld snel en tegen lage kosten. Je betaalt voor een het vervangen van de batterij voor de iPhone 6 plus €49,90. De prijs is inclusief btw. Je krijgt op de batterij ook nog eens 6 maanden garantie. Bewaar hiervoor de originele factuur.

Naast de lage prijzen denken we ook graag aan onze planeet en recyclen we de oude onderdelen door deze terug te sturen naar de fabrikant of door ze in te leveren bij de milieustraat.

Kies voor kwaliteit

Zelf maken of laten maken

Het vervangen van de batterij van je iPhone 6 plus is geen hele ingewikkelde klus. Echter is het gebruik van de juiste materialen wel van belang. Evenals het gebruik van de onderdelen. Er zijn diverse soorten batterijen op de markt te verkrijgen tegen verschillende prijzen. Wil je er zeker van zijn dat je batterij van je iPhone 6 plus op de juiste wijze wordt vervangen? Maak dan een afspraak bij een van de Phoneworld vestigingen. Onze monteurs zijn experts op het gebied van iPhone reparaties en vervangen de batterij van je iPhone 6 plus zorgvuldig. Bij Phoneworld maken we gebruik van originele onderdelen. Hierdoor garanderen wij dat je na het vervangen van de batterij van je iPhone 6 plus weer optimaal gebruik kan maken van je iPhone 6 plus.

Langer genieten van je batterij

Wil jij het beste uit je iPhone 6 plus halen en langer genieten van je batterij? We geven je een aantal tips die ervoor kunnen zorgen dat je optimaal gebruik kan maken van je batterijprestaties.

  • Laad je iPhone 6 plus op met de originele oplader. Het opladen met de bijgeleverde oplader zorgt ervoor dat je iPhone 6 plus met de correcte snelheid en spanning wordt opgeladen;
  • Laat je iPhone 6 plus niet langer op dan nodig is. Het onnodig opladen kan zorgen voor overbelasting van de batterij, waardoor de capaciteit van de batterij afneemt en je de kans bestaat dat je de batterij van je iPhone 6 plus zou moeten vervangen;
  • Laat je iPhone 6 plus liever meerdere keren kort op dan een keer heel lang. Dit zorgt voor betere prestaties van je batterij. Het meest profijt van je batterij heb je als je het percentage tussen de 10 en 80 procent houdt;
  • Verminder de belasting van je batterij. Dit kan je doen door apps af te sluiten waar je geen gebruik van maakt of door het licht van je scherm aan te passen.
Phoneworld.nl krijgt een 9.3/10 uit 1106 reviews op Kiyoh