iPhone 6 plus
batterij vervangen

Is de batterij van je iPhone 6 Plus niet meer goed? Je iPhone 6 Plus batterij laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone 6 Plus batterijen vervangen. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€39,9030 minuten
iPhone 6 plus reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 6 plus batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 6 plus batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 6 plus batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 6 plus batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 6 plus reparatie?

iPhone 6 plus scherm reparatie

iPhone 6 plus scherm reparatie

iPhone 6 plus homeknop vervangen

iPhone 6 plus homeknop vervangen

iPhone 6 plus waterschade

iPhone 6 plus waterschade

iPhone 6 plus overige reparaties

iPhone 6 plus overige reparaties

iPhone 6 Plus batterij vervangen

Je wordt echt niet vrolijk als de batterij van je iPhone 6 Plus snel leeg is of helemaal uitvalt op de momenten dat je de smartphone nodig hebt. Stel je voor, je wilt net de route opzoeken of een Tikkie versturen. Hoe vervelend is het als dat belemmerd wordt door iets simpels als een slecht presterende batterij? Je iPhone 6 Plus accu vervangen is slechts een kleine ingreep en de kosten zijn het dubbel en dwars waard omdat je daarna weer volledig de functionaliteiten van je telefoon kunt benutten. Laat je problemen door ons oplossen door de oude batterij van je iPhone 6 Plus te vervangen door een nieuwe. Bij Phoneworld kan je heel makkelijk, razendsnel en tegen een lage prijs je iPhone 6 Plus batterij laten vervangen.

We verwachten tegenwoordig hoge prestaties van onze telefoons, omdat we deze bijna overal voor gebruiken. Een batterij is daarin een essentiële schakel omdat hier de energie vandaan moet komen. Als de kracht na verloop van tijd verloren gaat, dan kan het op een gegeven moment een noodzakelijk kwaad worden om de batterij van je iPhone 6 Plus te vervangen. Raakt de batterij snel leeg van jouw iPhone 6 Plus? Dan is dit vaak een teken aan de wand. Gelukkig is het vervangen van een accu een dagelijkse bezigheid voor de monteurs bij Phoneworld. Sterker nog, in een mum van tijd hebben zij de batterij van jouw iPhone 6 Plus vervangen. Wat betekent een mum van tijd? Slechts 30 minuten!

iPhone 6 Plus nieuwe batterij – Wat zijn de kosten?

Het vervangen van de batterij van je iPhone 6 Plus doen we bij Phoneworld snel en tegen lage kosten. Je betaalt voor het vervangen van de batterij van de iPhone 6 Plus €39,90. De prijs is inclusief btw. Je krijgt op de batterij ook nog eens 6 maanden garantie. Bewaar hiervoor de originele factuur.

Kies voor kwaliteit

Het vervangen van de batterij van je iPhone 6 Plus is geen ingewikkelde klus. Echter is het gebruik van de juiste materialen wel van belang. Evenals het gebruik van de onderdelen. Wij werken met precisiegereedschap bij Phoneworld dat door onze professionals wordt gehanteerd tijdens het maken van jouw telefoon. Wil je er zeker van zijn dat je batterij van je iPhone 6 Plus op de juiste wijze wordt vervangen? Maak dan een afspraak bij een van de Phoneworld vestigingen. Onze monteurs zijn experts op het gebied van iPhone reparaties en vervangen de batterij van je iPhone 6 Plus zorgvuldig.

Daarnaast werken wij alleen met de beste onderdelen. Onze iPhone 6 Plus batterijen zijn dus origineel, zo uit de Apple fabriek gekomen! Er zijn weliswaar goedkopere alternatieven maar daar geloven wij niet in. Vooral batterijen vertonen een enorm kwaliteitsverschil waarbij een nieuw defect bij goedkopere materialen al snel op de loer ligt. Wij willen voorkomen dat je snel weer tegen hetzelfde probleem aanloopt. Daarom krijg je van ons een iPhone 6 Plus batterij die origineel is zodat je voor lange tijd weer door kan met een smartphone die weer als nieuw presteert. Hierdoor garanderen wij dat je na het vervangen van de batterij van je iPhone 6 Plus weer optimaal gebruik kan maken van je smartphone.

Milieubewust je iPhone 6 Plus accu vervangen

Raakt de batterij van je iPhone 6 Plus niet alleen snel leeg maar is deze volledig onbruikbaar geworden? Geen probleem want wij zorgen ervoor dat deze niet zomaar weggegooid wordt en in het milieu terechtkomt. Wij zamelen alle defecte, oude onderdelen in en sturen deze terug naar de fabrikant of leveren ze in bij de milieustraat. Zo dragen wij bij aan een gezondere planeet waarbij recycling hoog in het vaandel staat.

Langer genieten van je batterij

Wil jij het beste uit je iPhone 6 Plus halen en langer genieten van je batterij? We geven je een aantal tips die ervoor kunnen zorgen dat je optimaal gebruik maakt van je batterijprestaties.

  • Laad je iPhone 6 Plus op met de originele oplader. Het opladen met de bijgeleverde oplader zorgt ervoor dat je iPhone 6 Plus met de correcte snelheid en spanning wordt opgeladen;
  • Laad je iPhone 6 Plus niet langer op dan nodig is. Het onnodig opladen kan zorgen voor overbelasting van de batterij, waardoor de capaciteit afneemt en de kans bestaat dat je de batterij van je iPhone 6 Plus moet vervangen;
  • Laad je iPhone 6 Plus liever meerdere keren kort op dan een keer heel lang. Dit zorgt voor betere prestaties van je batterij. Het meeste profijt van je batterij heb je als je het percentage tussen de 10 en 80 procent houdt;
  • Verminder de belasting van je batterij. Dit kan je doen door apps af te sluiten waar je geen gebruik van maakt of door het licht van je scherm aan te passen.
Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1219 reviews op Kiyoh