Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.3/10 uit 1366 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone 6 plus reparatie
iPhone 6 plus reparatie2021-07-22T17:22:13+01:00

iPhone 6 plus
reparatie

Is het scherm van je iPhone 6 plus gebroken, je batterij niet meer goed, wil je toestel niet meer aan gaan of heb je een ander probleem waardoor je een iPhone 6 plus reparatie nodig hebt? We maken al 10 jaar met veel plezier en de meest ervaren monteurs duizenden telefoons en tablets en repareren ook graag jouw toestel. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone 6 plus reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kies je soort reparatie

iPhone 6 plus scherm reparatie

iPhone 6 plus scherm reparatie

iPhone 6 plus batterij vervangen

iPhone 6 plus batterij vervangen

iPhone 6 plus homeknop vervangen

iPhone 6 plus homeknop vervangen

iPhone 6 plus waterschade

iPhone 6 plus waterschade

iPhone 6 plus overige reparaties

iPhone 6 plus overige reparaties

Kies hieronder de reparatie waar je naar op zoek bent. Behalve de getoonde reparaties voeren nog meer reparaties uit zoals de volumeknop, oplaadconnectie, camera of speaker. Staat je reparatie er niet tussen? Dan kunnen we je waarschijnlijk wel helpen. Neem contact met ons op en we laten je zo snel mogelijk weten of we je kunnen helpen.

iPhone 6 plus reparatie

De iPhone is een veelgevraagd toestel. De ontwikkelingen gaan continue door. En hoewel er reeds nieuwere versies van de iPhone 6 plus bestaan, kan het toestel nog prima mee. Het kan zijn dat er door het gebruik wat slijtage aan bepaalde onderdelen is opgetreden, maar met een vakkundige reparatie door Phoneworld kan je iPhone 6 plus weer een tijd mee!

Phoneworld is dé specialist als het gaat om telefoon reparaties. We hebben al meer dan 10 jaar ervaring in deze branche. Een reparatie aan jouw iPhone 6 voeren we uit terwijl je erop wacht. Door de kennis en expertise van onze monteurs geniet je van een vakkundige service bij het uitvoeren van een reparatie aan je telefoon en dat ook nog eens tegen een scherp tarief.

Gerichte werkwijze

Bij Phoneworld staan we garant voor onze service. We willen graag dat jij na een reparatie aan je telefoon tevreden de winkel uitloopt. Als je bij ons komt voor een reparatie aan je iPhone 6 plus, kijken we je toestel altijd eerst na. Dit noemen wij het vooronderzoek. In dit onderzoek stellen we het probleem vast en bespreken we de mogelijkheden voor een reparatie. Ook krijg je van ons de indicatie van de kosten voor de reparatie. Met jou akkoord kunnen we heel gericht aan de slag met de reparatie van je toestel. Het scheelt tijd en geld. Een andere leuke bijkomstigheid is dat dit onderzoek voor jou helemaal gratis is. Je weet direct waar je aan toe bent en wat de reparatie jou gaat kosten.

Meest voorkomende reparaties

iPhone 6 plus scherm reparatie

Een van de meest uitgevoerde reparatie is de iPhone 6 plus scherm reparatie. Het glazen scherm van de iPhone en de behuizing zijn een lust voor het oog. Daarentegen is het ook gevoelig voor ongelukjes. Een kras of een barst is zo gedaan. Gelukkig is er Phoneworld en is het vervangen van je scherm heel dichtbij. Met onze vestigingen verspreid door heel Nederland, is er vast wel een vestiging bij jou in de buurt. Het vervangen van het scherm van je iPhone 6 plus kost je slechts een bezoek aan onze vestiging en een half uur van je tijd. Binnen 30 minuten vervangen onze monteurs het scherm en ga jij vol kijkgenot met je nieuwe scherm de deur uit!

iPhone 6 plus batterij vervangen

Naast het vervangen van het scherm, is het vervangen van de batterij ook een veel voorkomende reparatie. De batterij of accu van de iPhone 6 plus draagt bij aan de performance van je toestel. Als je batterij na verloop van tijd minder gaat presteren kan dit het gebruik van je toestel hinderen. De batterij kan minder lang mee gaan, waardoor je hem meerdere malen per dag op moet laden. Dit is heel vervelend. Je zit er vast niet op te wachten om je mobiel iPhone in te ruilen voor een vaste iPhone die doormiddel van de oplader verbonden is met het stopcontact. Is je batterij aan vervanging toe? Stap dan binnen bij Phoneworld. Ook deze reparatie voeren we in slecht 30 minuten voor je uit.

Naast de meest voorkomende reparaties, ben je ook voor andere reparaties aan je iPhone 6 plus bij Phoneworld aan het juiste adres. We kunnen je onder andere helpen bij;

 • Display scherm & glas reparatie
 • Aan/uit knop flex kabel
 • Batterij vervangen
 • Achterkant/backcover reparatie
 • Homeknop wit/zwart
 • Oplaad connector/lader ingang
 • Volume knoppen
 • Waterschade reiniging
 • Logicboard/moederbord reparatie
 • Defect aan front camera en nabijheidssensor
 • Slechte kwaliteit geluid van telefoongesprekken
 • Slechte kwaliteit geluid op de luidspreker
 • Los zittende aansluiting van headphone jack
 • Wifi valt uit

Staat je defect of probleem er niet tussen, kom dan langs in een van de vestigingen of neem contact met ons op. De kans is groot dat we je evengoed kunnen helpen bij de reparatie van je iPhone 6 plus. Ook voor andere vragen, advies of een indicatie van de kosten helpen onze specialisten je graag!

Contact

Wil je een reparatie uit laten voeren aan je iPhone 6 plus, kom dan langs in een van onze vestigingen. Ben je niet in de gelegen om langs te komen? Je telefoon opsturen naar onze vestiging is ook geen probleem. Je volgt je reparatie eenvoudig via onze website en je geniet van dezelfde razendsnelle en vakkundige service. Heb je een vraag of een advies nodig? Je kan ons bereiken via ons landelijke telefoonnummer op 085 – 760 27 27 of mail naar [email protected]

Op zoek naar een reparatie voor een ander model?

iPhone 11 Pro Max reparatie

iPhone 11 Pro reparatie

iPhone 11 reparatie

iPhone XR reparatie

iPhone XS Max reparatie

iPhone XS reparatie

iPhone X reparatie

iPhone 8 plus reparatie

iPhone 8 reparatie

iPhone 7 plus reparatie

iPhone 7 reparatie

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.3/10 uit 1366 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.