Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.3/10 uit 1366 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone 5s reparatie»iPhone 5s overige reparaties
iPhone 5s overige reparaties2021-07-22T17:07:27+01:00

iPhone 5s
overige reparaties

Is de microfoon, speaker of camera van je iPhone 5s kapot of beschadigd? Of is de achterkant van je toestel beschadigd of kunnen we je helpen met een andere reparatie? Onze ervaren monteurs repareren je toestel graag. Bekijk op deze pagina de prijs per reparatie en maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone 5s reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 5s reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 5s reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 5s reparatie?

iPhone 5s scherm reparatie

iPhone 5s scherm reparatie

iPhone 5s batterij vervangen

iPhone 5s batterij vervangen

iPhone 5s homeknop vervangen

iPhone 5s homeknop vervangen

iPhone 5s waterschade

iPhone 5s waterschade

Overige iphone 5s reparaties

Bij Phoneworld streven wij voortdurend naar het succesvol voltooien van alle iphone 5s reparaties. Schades en defecten aan de iphone 5s kunnen voorkomen op allerlei fronten. De meest voorkomende reparaties zijn:

  • Vernieuwen van het scherm
  • Vervangen van de batterij
  • Vervangen van de homeknop
  • Herstellen van water- of vochtschade

 

Daarnaast is Phoneworld ook gespecialiseerd in het uitvoeren van reparaties bij andere soorten schades:

  • Schade aan de volumeknop
  • De oplaadconnector/lader ingang is beschadigd
  • De aan/uit knop werkt niet meer optimaal
  • Front camera en nabijheidssensor werken niet optimaal
  • Back camera met flits heeft schade opgelopen
  • Back cover glas is gebroken

Schade aan de volumeknop

Kun jij het volume niet meer hoger of lager zetten? De iphone 5s is een kwetsbaar toestel dus het kan voorkomen dat deze knopjes zijn verzwakt of vastlopen. Hetzelfde geldt voor schade aan de muteknop en speaker. Wanneer je het toestel niet meer op stil kunt zetten, is er mogelijk schade aan de muteknop. Heb jij problemen met je speaker en kan je dus geen vloeiende telefoongesprekken meer voeren? Niks is vervelender dan wanneer je de persoon aan de andere kant van de lijn niet meer goed kunt horen of andersom. In deze gevallen is een reparatie bij Phoneworld de oplossing. Onze professionele monteurs met veel ervaring zullen de problemen aan jouw toestel razendsnel en betrouwbaar oplossen.

 

De oplaadconnector/lader ingang is beschadigd

Laad je iphone 5s niet meer op? Dan is er mogelijk schade aan de oplaadconnector/lader ingang. Zodra je toestel leeg is dan ook niet meer kunnen gebruiken. Dit kan vaak al snel opgelost worden met een kleine reparatie en vervanging van de oplaadconnector. Phoneworld zal dan de lightning connector flex kabel vervangen. Onze opgeleide monteurs maken altijd gebruik van originele onderdelen. De reparatie zal dus uitgevoerd worden door een officiële iPhone 5s lader ingang of dock connector te gebruiken. Deze reparatie kost €39,90. Binnen 30 minuten sta je weer buiten met een optimaal werkende iPhone.

 

De aan/uit knop werkt niet meer optimaal

Wanneer de aan/uit knop niet meer optimaal werkt, is er waarschijnlijk schade aan de flex kabel die gelinkt is aan het aan/uit knopje van de iphone 5s. Dit betekent dat er geen vervanging nodig is van de fysieke aan/uit knop, maar het van kabeltje dat hieronder ligt. Bij Phoneworld is dit voor €39,90 zo opgelost!

 

Front camera en nabijheidssensor

Met de groeiende behoefte aan het maken en delen van foto’s is schade aan je frontcamera erg ongewenst. Dat snappen wij bij Phoneworld maar al te goed. Twijfel dus niet en kom gerust zonder afspraak langs bij een van onze vijf vestigingen in Nederland. De reparateurs van Phoneworld staan klaar om jou zo snel en goed mogelijk van dienst te kunnen zijn!

Heb jij problemen met je front camera? Gaat je scherm niet meer uit tijdens het bellen? Dan dient dit onderdeel mogelijk vervangen te worden. Ook dan kun je natuurlijk langs komen of maak eventueel een afspraak via de website. Bovengenoemde reparatiekosten zullen uitkomen op €39,90.

 

Back camera met flits heeft schade opgelopen

Hetzelfde geldt voor de back camera met flits. Wanneer deze schade heeft opgelopen, kun je in het donker geen goede foto’s meer maken. Bij Phoneworld kunnen wij deze schade nauwkeurig repareren voor een bedrag van €39,90. Hierna zal de camera weer optimaal werken.

 

Back cover glas is gebroken

Is het glas aan de achterkant van je iphone 5s gebarsten? Je toestel zal waarschijnlijk nog werken en op het eerste gezicht lijkt dit dus schade die niet direct gerepareerd hoeft te worden. Pas wel op dat je niet te lang met schade blijft rondlopen. Een nieuw licht stootje kan vaak al grotere (interne) schade aanrichten. Deze schade zie je vaak niet met het blote oog en kan leiden tot grotere en duurdere reparaties. De cover van je toestel werkt namelijk als een bescherming van je iphone. Bij Phoneworld kan je de back cover laten vervangen voor €89,90.

Behoud de waarde van je toestel

Het is veel voorkomend en begrijpelijk dat reparaties van schade aan de iPhone uitgesteld worden. Je wilt bijvoorbeeld niet tegen dure reparatiekosten aanlopen. Weet wel dat door het wachten met een reparatie er op langere termijn vaak grotere schade ontstaat. Zonde, want zo lopen de kosten nog verder op. Door het tijdig repareren van bovengenoemde defecten, behoud je de waarde van je toestel. Wij raden dus aan niet te lang te wachten. Laat je iphone 5s repareren door onze professionele reparateurs. Neem voor vragen en/of advies contact op via 085 – 760 27 27 of via [email protected].

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.3/10 uit 1366 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.