iPhone 5s
waterschade

Heeft je iPhone 5s waterschade opgelopen? Kom dan snel in actie voordat het te laat is! Je beste kans om de waterschade aan je iPhone 5s te laten repareren is deze zo snel mogelijk te overhandigen aan onze ervaren monteurs. Lees op deze pagina de tips door hoe je zelf extra schade kunt beperken. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€39,953 werkdagen
iPhone 5s reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 5s waterschade reparatie binnen 3 werkdagen uit.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 5s waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 5s waterschade reparatie binnen 3 werkdagen uit.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 5s waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 5s reparatie?

iPhone 5s scherm reparatie

iPhone 5s scherm reparatie

iPhone 5s batterij vervangen

iPhone 5s batterij vervangen

iPhone 5s homeknop vervangen

iPhone 5s homeknop vervangen

iPhone 5s overige reparaties

iPhone 5s overige reparaties

iphone 5s waterschade

Waterschade aan je iphone 5s is een vorm van schade die je niet wenst op te lopen. Je hebt kans dat je toestel niet meer aan gaat en het is lastig te analyseren wat de schade intern is. Bij Phoneworld staan wij klaar jou te helpen bij reparatie door waterschade, datarecovery of een eventuele vervanging van het toestel. Bel voor gratis advies naar 085 – 760 27 27 of kom langs bij een van onze vijf vestigingen om je toestel zo snel mogelijk te laten repareren of mail ons op [email protected]. Wij helpen je graag.

Herstellen van je iphone 5s waterschade

Bij Phoneworld maken wij gebruik van speciale en zeer professionele technieken en apparatuur. Dit in tegenstelling tot andere reparateurs die vaak apparatuur van mindere kwaliteit gebruiken. Tevens belangrijk is het herstel van de data omdat deze vaak is aangetast door de waterschade aan je iphone 5s. Onze professionele monteurs zijn ondanks de waterschade vaak in staat een succesvolle datarecovery uit te voeren.

Wat te doen bij waterschade van je iphone 5s

Wij raden aan direct langs te komen bij Phoneworld wanneer je waterschade hebt opgelopen aan je iphone 5s. Let op! Zet je toestel niet aan of uit en steek de iPhone ook niet in de oplader. Wij zien vaak dat mensen zelf proberen de waterschade te herstellen door middel van het toestel te laten drogen. Maar ook wanneer je denkt dat je toestel gedroogd is, is het niet verstandig deze op te laden of aan of uit te zetten. Dit kan namelijk leiden tot meer en zelfs onherstelbare schade. Kom langs bij Phoneworld en laat de waterschade aan je iphone 5s vandaag nog repareren en herstellen door onze opgeleide monteurs.

Reparatie en kosten

Maak gebruik van onze expertise en unieke werkwijze en laat je iphone 5s met waterschade repareren en herstellen bij Phoneworld. Met meer dan 10 jaar ervaring is de kans op reparatie en databehoud na waterschade bij je iphone 5s groot. Hoe doen wij dit? Phoneworld heeft een speciaal recept ontwikkeld bestaande uit meerdere vloeistoffen, machines en componenten waar je toestel achtereenvolgens doorheen zal worden gehaald. Deze behandeling zorgt vaak voor een zeer hoog slagingspercentage. De reiniging kan uitgevoerd worden voor een bedrag €39,95. Overigens is het soms noodzaak de batterij te vervangen als deze is beschadigd door het water. Er zijn vele reparateurs die waterschade proberen te herstellen door het reinigen met een tandenborstel, alcohol of soms met een ultrasoon bad. Helaas zijn de slagingspercentages hiervan uitermate klein. Ondanks ons hoge slagingspercentage blijft er altijd een klein percentage iphones dat niet meer te repareren is na de waterschade. In dat geval bieden wij tegen een goede prijs een vervangend toestel van hetzelfde model en met dezelfde opslagcapaciteit.

Maak een afspraak of kom langs bij Phoneworld

Waterschade aan je iphone 5s opgelopen? Wacht niet te lang en kom langs bij een van onze vijf vestigingen. Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, raden wij aan de waterschade niet zelf proberen te herstellen. Laat de aan/uit knop dus het liefst met rust. Wij staan voor je klaar en zullen je zo spoedig mogelijk proberen te helpen. Heb je niet veel tijd? Maak dan een afspraak via de website, of neem contact op via 085 – 760 27 27 of mail ons op
[email protected].

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1228 reviews op Kiyoh