iPhone 5s
scherm reparatie

Is het scherm van je iPhone 5s gebroken of beschadigd? Je iPhone 5s scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone 5s schermreparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€79,9030 minuten
iPhone 5s reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 5s scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 5s scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 5s scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 5s scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 5s reparatie?

iPhone 5s batterij vervangen

iPhone 5s batterij vervangen

iPhone 5s homeknop vervangen

iPhone 5s homeknop vervangen

iPhone 5s waterschade

iPhone 5s waterschade

iPhone 5s overige reparaties

iPhone 5s overige reparaties

iPhone 5s scherm reparatie

Heb je je iPhone laten vallen en heb je nu schade opgelopen aan je scherm? Laat je iPhone 5s scherm reparatie uitvoeren door een van onze professionele monteurs. Schade is vaak alleen aan de buitenkant te zien, terwijl een stoot of val ook intern schade kan aanrichten. Wij raden aan niet te lang te wachten met het vervangen van je iphone 5s scherm, het direct oplossen van schade zal namelijk grotere schade voorkomen. Zodra je bij Phoneworld langs komt zullen wij een klein onderzoek doen zodat wij de schade en de bijbehorende kosten kunnen vaststellen. Ga je akkoord? Dan gaan we direct aan de slag met je iPhone 5s scherm reparatie.

Het vervangen van je iPhone 5s scherm zal niet lang duren. Door de vele ervaringen van onze monteurs, loop je vaak na 30 minuten alweer de deur uit met een goed werkend toestel. Wacht dus gerust met een kop koffie totdat je scherm reparatie klaar is. Fijn om te weten is dat wij bij Phoneworld gebruik maken van originele onderdelen. Hiermee leveren wij hoge kwaliteit en zal je toestel weer zo goed als nieuw in jouw handen terecht komen.

Kosten

Een iPhone 5s scherm reparatie voeren we regelmatig uit, we hebben een ruime voorraad aan onderdelen. De kosten voor de iPhone 5s scherm reparatie bedragen €79,90. Hierbij wordt een origineel LCD scherm teruggeplaatst. Wanneer het glas is gebroken of gebarsten wordt ook het iPhone 5s glazen scherm/display vervangen. Uiteraard ontvang je na de scherm reparatie een officiële factuur. Omdat wij hoge kwaliteitsservice essentieel vinden, bieden wij op de gehele scherm reparatie een garantie aan van 6 maanden.

Laat je reparatie uitvoeren bij Phoneworld, dan werk je mee aan de duurzaamheid en gezondheid van onze planeet. Helaas verdwijnen hele toestellen en/of onderdelen vaak in de la bij mensen thuis. Phoneworld probeert waar mogelijk onderdelen terug te sturen, te recyclen en opnieuw aan te bieden. De iPhone 5s scherm reparatie wordt dus met precisie uitgevoerd én afgehandeld. Ben jij van plan een nieuwe iPhone te kopen? Indien je oude iPhone nog voldoet aan de kwaliteitswensen, zijn wij bereid tot cashback. Zo heeft dit toestel een langere levensduur en/of zullen goed werkende onderdelen hergebruikt worden.

Kies voor kwaliteit

Kwaliteit boven kwantiteit. Bij Phoneworld gaat het er niet om hoeveel reparaties wij per dag uitvoeren, uiterst belangrijk is de kwaliteit van onze reparatieservices. Wij zullen dus altijd op nauwkeurige wijze te werk gaan, de defecten onderzoeken en met jou de diagnose bespreken. Bij akkoord zullen wij aan de slag gaan. Onze opgeleide reparateurs zullen de vervanging van je iPhone 5s scherm zorgvuldig uitvoeren. Wij zorgen te allen tijde voor databehoud en uiteraard is jouw data bij ons in vertrouwen.

Wij begrijpen dat een scherm reparatie niet direct als dringend wordt gezien. Toch raden wij bij Phoneworld aan om niet te lang te wachten met een reparatie aan je iPhone 5s scherm. Wachten kan leiden tot verdere en grotere schade, wat de waarde van je toestel naar beneden kan brengen en dus de reparatiekosten omhoog. Probeer mogelijke schade aan je scherm voor te zijn door het gebruik van een iPhone 5s beschermglas. Kom hiervoor gerust binnenlopen bij een van onze vestigingen Voor overige vragen, informatie of advies: bel naar 085 – 760 27 27 of mail ons op [email protected]. Wij helpen je graag.

Phoneworld.nl krijgt een 9.3/10 uit 1105 reviews op Kiyoh