Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.3/10 uit 1366 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone 5s reparatie»iPhone 5s scherm reparatie
iPhone 5s scherm reparatie2021-07-22T17:08:15+01:00

iPhone 5s
scherm reparatie

Is het scherm van je iPhone 5s gebroken of beschadigd? Je iPhone 5s scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone 5s schermreparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€59,9030 minuten
iPhone 5s reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 5s scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 5s scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 5s scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 5s scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 5s reparatie?

iPhone 5s batterij vervangen

iPhone 5s batterij vervangen

iPhone 5s homeknop vervangen

iPhone 5s homeknop vervangen

iPhone 5s waterschade

iPhone 5s waterschade

iPhone 5s overige reparaties

iPhone 5s overige reparaties

iPhone 5s scherm reparatie

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dat geldt met name voor alle smartphones. Een telefoon is een item dat je enerzijds dagelijks talloze keren gebruikt. Anderzijds is het een fragiel stuk techniek dat makkelijk breekt door de aanwezigheid van glas. Een beschermend hoesje zou veel ellende kunnen voorkomen maar velen kiezen ervoor geen bescherming aan te schaffen. Dit komt immers het uiterlijk van de telefoon niet vaak ten goede. Het gevolg is dat een ongeluk snel gemaakt is. Met een kleine val of stoot kan een scherm al makkelijk barsten, laat staan krassen. Heb jij een nieuw scherm voor je iPhone 5s nodig? Laat de reparatie dan uitvoeren door een van onze professionele monteurs. Zij werken reeds jarenlang in het veld en voeren iPhone 5s scherm reparaties op dagelijkse basis uit. Ze weten hoe ze op een verantwoorde wijze met de juiste gereedschappen het beeldscherm van je iPhone 5s moeten vervangen.

Schade is vaak alleen aan de buitenkant te zien, denk maar aan een iPhone 5s beeldscherm dat in veel kleine stukjes gebarsten is. Wellicht heb je daar nu zelf mee te maken! Het probleem is echter dat er ook onzichtbare schade kan ontstaan na een stoot of val. Dan kan je denken aan andere componenten die beschadigd kunnen zijn geraakt of aan vocht dat door de barsten heen kan komen. Wij raden dan ook aan niet te lang te wachten met het iPhone 5s glas vervangen. Het direct oplossen van schade zal namelijk grotere problemen en defecten voorkomen. Zodra je bij Phoneworld langs komt zullen wij een klein onderzoek doen zodat wij de schade en de bijbehorende kosten kunnen vaststellen. Ga je akkoord? Dan gaan we direct aan de slag met je iPhone 5s scherm reparatie.

Het vervangen van je iPhone 5s beeldscherm zal niet lang duren. Kom je op afspraak? Dan ben je sowieso direct geholpen als je langskomt. Wij zorgen er dan voor dat de juiste onderdelen voor je klaarliggen en gaan we meteen aan de slag. Daarnaast zijn onze monteurs secuur en razendsnel. Een nieuw glas op je iPhone 5 zetten? Dat duurt dan ook niet langer dan 30 minuten. Je loopt dus zo weer de deur uit met een goed werkend toestel. Wat je in dat halfuur van ons aangeboden krijgt? Een lekkere kop koffie en een iPad met internet zodat je nog steeds online en bereikbaar bent. Het scherm laten maken van je iPhone 5s? Bij Phoneworld is dat in een handomdraai gebeurd en met uitstekende service inbegrepen!

iPhone 5s nieuw scherm

De reparatie van een iPhone 5s scherm is voor ons een dagelijkse bezigheid. Dat betekent echter niet dat er op kwaliteit ingeleverd wordt. Laat je daarom een iPhone 5s reparatie bij ons uitvoeren? Dan krijg je altijd originele onderdelen teruggeplaatst in jouw telefoon. De reden dat wij hiervoor kiezen, is omdat de duurzaamheid van goedkopere alternatieven vaak te wensen overlaat. Optisch ziet een nieuw scherm voor je iPhone 5s er dan wel aardig uit, het probleem is dat er na korte tijd zich weer problemen gaan voordoen. Denk maar aan een scherm dat niet goed reageert op je vingers of aan een nieuw defect. Bij Phoneworld voeren we graag reparaties en vervangingen uit maar we willen ook dat jij er het meest gebaat bij bent. Geen slechte kwaliteitsonderdelen dus maar originele onderdelen uit de Apple fabriek. Een nieuw glas voor je iPhone 5s is dus ook echt gloednieuw én origineel!

Kosten reparatie scherm iPhone 5s

Een iPhone 5s scherm reparatie voeren we regelmatig uit, we hebben daarom een ruime voorraad aan onderdelen. De kosten voor de iPhone 5s scherm reparatie bedragen €59,90. Hierbij wordt een origineel LCD scherm teruggeplaatst. Wanneer het glas is gebroken of gebarsten, wordt ook het iPhone 5s glas/display vervangen. Uiteraard ontvang je na de scherm reparatie een officiële factuur. Omdat wij hoge kwaliteitsservice essentieel vinden, bieden wij op de gehele scherm reparatie een garantie aan van 6 maanden.

Laat je de reparatie uitvoeren bij Phoneworld, dan werk je mee aan de duurzaamheid en gezondheid van onze planeet. Helaas verdwijnen hele toestellen en/of onderdelen vaak in de la bij mensen thuis. Phoneworld probeert waar mogelijk onderdelen terug te sturen, te recyclen en opnieuw aan te bieden. De iPhone 5s scherm reparatie wordt dus met precisie uitgevoerd én afgehandeld. Ben jij van plan een nieuwe iPhone te kopen? Indien je oude iPhone nog voldoet aan de kwaliteitswensen, zijn wij bereid tot cashback. Zo heeft dit toestel een langere levensduur en/of zullen goed werkende onderdelen hergebruikt worden.

Kies voor kwaliteit

Kwaliteit boven kwantiteit. Bij Phoneworld gaat het er niet om hoeveel reparaties wij per dag uitvoeren, uiterst belangrijk is de kwaliteit van onze reparatieservices. Wij zullen dus altijd op nauwkeurige wijze te werk gaan, de defecten onderzoeken en met jou de diagnose bespreken. Bij akkoord zullen wij aan de slag gaan. Onze opgeleide reparateurs zullen de vervanging van je iPhone 5s scherm zorgvuldig uitvoeren. Wij zorgen te allen tijde voor databehoud en uiteraard is jouw data bij ons in vertrouwen.

Wij begrijpen dat een scherm reparatie niet direct als dringend wordt gezien. Toch raden wij bij Phoneworld aan om niet te lang te wachten met een reparatie aan je iPhone 5s beeldscherm. Wachten kan leiden tot verdere en grotere schade, wat de waarde van je toestel naar beneden kan brengen en de reparatiekosten omhoog. Probeer mogelijke schade aan je scherm voor te zijn door het gebruik van een iPhone 5s beschermglas. Kom hiervoor gerust binnenlopen bij een van onze vestigingen Voor overige vragen, informatie of advies: bel naar 085 – 760 27 27 of mail ons op [email protected]. Wij helpen je graag.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.3/10 uit 1366 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.