iPhone 5s
homeknop vervangen

Is de homeknop van je iPhone 5s kapot of beschadigd? Je iPhone 5s homeknop laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone 5s homeknop reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€39,9530 minuten
iPhone 5s reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 5s homeknop reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 5s homeknop reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 5s homeknop reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 5s homeknop reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 5s reparatie?

iPhone 5s scherm reparatie

iPhone 5s scherm reparatie

iPhone 5s batterij vervangen

iPhone 5s batterij vervangen

iPhone 5s waterschade

iPhone 5s waterschade

iPhone 5s overige reparaties

iPhone 5s overige reparaties

iPhone 5s homeknop vervangen

Wanneer je iPhone 5s homeknop weigert, niet klikt of helemaal niet reageert, is het natuurlijk erg fijn als deze zo snel mogelijk gemaakt kan worden. De iPhone 5s homebutton is de meest gebruikte knop, een snelle reparatie is dus niet meer dan noodzakelijk. Daarnaast voeren wij deze reparatie op frequente basis uit. Hoe vaker je immers een knop gebruikt, hoe groter de kans dat de home knop van de iPhone 5s kapot gaat op een gegeven moment. Bij Phoneworld gaan onze professionele monteurs voor je aan de slag zodat je op een snelle en nauwkeurige manier een vervangen homeknop voor je iPhone 5s hebt. Je kunt op afspraak langskomen bij een van onze vijf vestigingen in Nederland of loop op de bonnefooi naar binnen. Het vervangen van de homeknop van je iPhone 5s kan vaak al binnen 30 minuten voltooid worden. Heb je geen tijd om te wachten? Geen probleem! Je telefoon en data zullen te allen tijde veilig en in vertrouwde handen zijn. Kom dus gerust later op de dag terug wanneer het jou het beste uitkomt. Je loopt bij ons in ieder geval de deur uit met een home button voor je iPhone 5s die weer optimaal werkt!

Kies voor kwaliteit als de home button van je iPhone 5s kapot is

Wij zijn goedgekeurd door verzekeraars en sinds 2009 voeren wij reparaties uit aan iPhones en overige Apple producten. Bij ons ben je voor een vervanging van je iPhone 5s homeknop zonder twijfel daarom aan het juiste adres. Samen met onze opgeleide reparateurs ben je bij Phoneworld verzekerd van snelle, betrouwbare en hoge kwaliteitsservice. Helaas zien wij geregeld iPhone toestellen waarbij de homeknop geen origineel onderdeel is. Dit betekent dat niet alle reparateurs in het land gebruikmaken van echte Apple onderdelen. Het resultaat is dat de homeknop van je iPhone 5s weer kapot is binnen een mum van tijd. Bij Phoneworld doen wij daarom niet aan goedkope namaakonderdelen. De ervaring heeft namelijk vaak genoeg geleerd dat goedkoop leidt tot duurkoop. Zonde van de reparatiekosten want uiteindelijk ben je dubbel geld kwijt en ben je ook meerdere keren je telefoon kwijt voor de reparatie. Wij zorgen er bij Phoneworld daarom voor dat er alleen originele onderdelen teruggeplaatst worden bij de vervanging van je iPhone 5s homeknop. Twijfel dus niet langer en kies voor onze vertrouwde kwaliteit.

Kosten iPhone 5s home button

Bij Phoneworld worden reparaties uitgevoerd met aandacht en precisie waarbij een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding essentieel is. Wanneer de home knop van je iPhone 5s kapot is dan moet deze vervangen te worden. Wij maken voortdurend gebruik van de best verkrijgbare en originele onderdelen. Bij Phoneworld is vervanging van de iPhone 5s homeknop mogelijk voor een bedrag van €39,95. Uiteraard voorzien we je van een officiële factuur en hiernaast bieden wij een garantie van 6 maanden op de reparatie.

Recyclen of cashback

Bij Phoneworld houden wij te allen tijde rekening met het milieu. Waar mogelijk proberen wij na de reparatie onderdelen te recyclen. De vervanging van je iPhone 5s homeknop kan dus op duurzame wijze voltooid worden. Ben jij van plan een nieuwe iPhone aan te schaffen? Afhankelijk van de staat van je smartphone bieden we bij Phoneworld een cashback. Door jouw oude toestel een langere levensduur te geven dragen we samen bij aan een duurzame oplossing. Indien jouw toestel niet meer in bruikbare staat verkeert, zullen wij onderdelen terugsturen en gescheiden inleveren zodat deze weer gerecycled kunnen worden. Zelfs de kleinste onderdelen zoals een home knop van de iPhone 5s die kapot is, wordt door ons netjes gescheiden en ingeleverd. Een beter milieu begint bij jezelf en bij Phoneworld!

Overige vragen en advies

Ligt het probleem of defect niet bij de home button van je iPhone 5s? Zijn er andere onderdelen die niet optimaal werken? Bij overige vragen en voor advies kan je contact met ons opnemen via 085 – 760 27 27. Maak eventueel een afspraak via de website, of neem contact op via email [email protected]. De reparateurs van Phoneworld staan voor je klaar.

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1228 reviews op Kiyoh