iPhone 5s
homeknop vervangen

Is de homeknop van je iPhone 5s kapot of beschadigd? Je iPhone 5s homeknop laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone 5s homeknop reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€39,9530 minuten
iPhone 5s reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 5s homeknop reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 5s homeknop reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 5s homeknop reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 5s homeknop reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 5s reparatie?

iPhone 5s scherm reparatie

iPhone 5s scherm reparatie

iPhone 5s batterij vervangen

iPhone 5s batterij vervangen

iPhone 5s waterschade

iPhone 5s waterschade

iPhone 5s overige reparaties

iPhone 5s overige reparaties

iphone 5s homeknop vervangen

Wanneer je iphone 5s homeknop weigert, niet klikt of helemaal niet reageert, is het natuurlijk erg fijn als deze wordt gemaakt. De homeknop is de meest gebruikte knop van de iPhone en schade hieraan is dus niet ongebruikelijk. Bij Phoneworld laat je de homeknop van je iphone 5s snel en nauwkeurig vervangen door een van onze professionele monteurs. Je kunt op afspraak langskomen bij een van onze vijf vestigingen in Nederland of loop gerust naar binnen. Het vervangen van de homeknop van je iphone 5s kan vaak slechts binnen 30 minuten voltooid worden. Heb je geen tijd om te wachten? Geen probleem! Jouw iPhone is bij ons in goede handen. Je data zal te allen tijde behouden worden en alles gaat in vertrouwen. Kom dus gerust later op de dag terug. Je loopt bij ons in ieder geval de deur uit met een optimaal werkende iphone 5s.

Kies voor kwaliteit

Wij zijn goedgekeurd door verzekeraars en sinds 2009 voeren wij reparaties uit aan iphones en overige Apple producten. Bij ons ben je voor een vervanging van je iphone 5s homeknop zonder twijfel aan het juiste adres. Samen met onze opgeleide reparateurs ben je bij Phoneworld verzekerd van snelle, betrouwbare en hoge kwaliteitsservice. Helaas zien wij geregeld iphone toestellen waarbij de homeknop geen origineel onderdeel is. Dit betekent dat niet alle reparateurs in het land gebruikmaken van echte Apple onderdelen wat resulteert in een homeknop die al snel weer defect raakt. Wij zorgen er bij Phoneworld voor dat er alleen originele onderdelen teruggeplaatst worden tijdens de vervanging van je iphone 5s homeknop. Twijfel dus niet langer en kies voor onze vertrouwde kwaliteit.

Kosten

Bij Phoneworld worden reparaties uitgevoerd met aandacht en precisie waarbij een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding essentieel is. Wanneer je homeknop defect is dan moet deze mogelijk vervangen te worden. Wij maken voortdurend gebruik van de best verkrijgbare en originele onderdelen. Bij Phoneworld is vervanging van de iphone 5s homeknop mogelijk voor een bedrag van €39,95. Uiteraard voorzien we je van een officiële factuur en hiernaast bieden wij een garantie van 6 maanden op de reparatie.

Recyclen of cashback

Bij Phoneworld houden wij te allen tijde rekening met het milieu. Waar mogelijk proberen wij na de reparatie onderdelen te recyclen. De vervanging van je iphone 5s homeknop kan dus op duurzame wijze voltooid worden. Ben jij van plan een nieuwe iPhone aan te schaffen? Afhankelijk van de staat van je iphone 5s bieden we bij Phoneworld een cashback. Door jouw oude toestel een langere levensduur te geven dragen we samen bij aan een duurzame oplossing. Indien jouw toestel niet meer in bruikbare staat verkeert, zullen wij onderdelen terugsturen en gescheiden inleveren zodat deze weer gerecycled kunnen worden.

Overige vragen en advies

Ligt het probleem of defect niet bij de homeknop van je iphone 5s? Zijn er andere onderdelen die niet optimaal werken? Bij overige vragen en voor advies kan je natuurlijk contact met ons opnemen via 085 – 760 27 27. Maak eventueel een afspraak via de website, of neem contact op via email
[email protected]. De reparateurs van Phoneworld staan voor je klaar.

Phoneworld.nl krijgt een 9.3/10 uit 1105 reviews op Kiyoh