iPhone 5s
batterij vervangen

Is de batterij van je iPhone 5s niet meer goed? Je iPhone 5s batterij laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone 5s batterijen vervangen. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€39,9030 minuten
iPhone 5s reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 5s batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 5s batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 5s batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 5s batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 5s reparatie?

iPhone 5s scherm reparatie

iPhone 5s scherm reparatie

iPhone 5s homeknop vervangen

iPhone 5s homeknop vervangen

iPhone 5s waterschade

iPhone 5s waterschade

iPhone 5s overige reparaties

iPhone 5s overige reparaties

iPhone 5s batterij vervangen

Je iPhone 5s batterij vervangen gebeurt eenvoudig en snel bij Phoneworld. Wij hebben de beste gereedschappen in huis, evenals de beste monteurs in dienst. Zij staan voor je klaar en hebben je iPhone 5s accu vervangen binnen 30 minuten. Bij Phoneworld hebben wij de juiste apparatuur om checks uit te voeren en zo de staat van je batterij te achterhalen. Dat je iPhone 5s batterij vervangen moet worden, kan bijvoorbeeld komen doordat deze oud is en dus aan het einde is van zijn levensduur. Apple en iOS software vertragen toestellen met een oude batterij om zo te voorkomen dat iPhones te veel spanning vragen van de iPhone batterij. Om deze reden wordt voorkomen dat toestellen uitvallen. Dat uit zich echter weleens in wat technische mankementen waar jij last van kan ondervinden. Uiteraard kunnen er ook andere mogelijke oorzaken zijn.

Batterij van je iPhone 5s snel leeg? Wij doen gratis een vooronderzoek!

De kans is groot bij een batterij die snel leeg is van een iPhone 5s dat deze oud en versleten is. Toch zien wij genoeg gevallen waarbij er andere zaken aan de hand lijken te zijn. Een val of stoot die niet opgemerkt is of waterschade. Ook dergelijke gevallen kunnen ten grondslag liggen aan een telefoon die uitvalt of die niet naar behoren functioneert. Dit is de reden dat wij altijd eerst een kort gratis onderzoek doen, een diagnose stellen en mogelijke kosten (van de vervanging van je iPhone 5s batterij) met jou bespreken. Zodra de reparatie is afgerond, ontvang je van ons een officiële factuur en heb je een garantie van 6 maanden op de vervangen iPhone 5s batterij.

Bij Phoneworld denken wij aan het milieu. Door de vele reparaties die wij dagelijks uitvoeren, blijven er vele onderdelen achter die helaas niet meer direct gebruikt kunnen worden. Wij zijn daarom begonnen met het recyclen van oude onderdelen door deze terug te sturen en gescheiden in te leveren. Wanneer wij jouw iPhone 5s batterij vervangen, zal de gehele reparatie dus op duurzame wijze worden volbracht.

Voor je iPhone 5s een nieuwe batterij nodig?

Niks is vervelender dan wanneer je iPhone niet meer laadt, te snel leeg raakt of soms zelfs uitvalt boven een batterijpercentage van 5%. Het vervangen van je iPhone 5s batterij voor een nieuwe batterij is in deze gevallen vaak van belang. Bij elke volledige laadcyclus zal de batterij langzaam beetje bij beetje minder vol raken. Wij zien helaas vaak batterijen die al binnen 1 of 2 jaar al stuk zijn. Overigens hebben iPhones lithium batterijen, die in tegenstelling tot nikkel batterijen op elk gewenst moment kunnen worden bijgeladen. De iPhone batterij hoeft dus niet compleet te worden opgeladen en ontladen om langdurig mee te kunnen.

Is de iPhone 5s batterij origineel die wij terugplaatsen? Jazeker! Want wij willen dat je weer dezelfde kwaliteit geniet als toen je net je telefoon nieuw kocht. Dat betekent dat je geen alternatief hoeft te verwachten dat goedkoop geproduceerd is en korter zal meegaan. De iPhone 5s batterij is origineel en komt zo uit de Apple fabriek gerold.

iPhone 5s accu vervangen op afspraak

Het vervangen van je iPhone 5s batterij kan bij Phoneworld al gedaan worden tegen een prijs van €39,90. Doordat onze monteurs geregeld iPhone 5s batterijen vervangen, hebben wij onderdelen zoals een nieuwe originele Apple iPhone 5s batterij 1560mAh op voorraad. Kom dus gerust binnen lopen bij een van onze vijf vestigingen, wacht onder het genot van een kop koffie of kom later terug. Wij zijn te vinden in grote steden als Amsterdam en Rotterdam, maar ook in Alkmaar, Utrecht en Zwolle. Heb je het druk? Maak dan een afspraak of neem contact via Tel 085 – 760 27 27 of mail ons op [email protected]. Wij proberen je zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn!

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1228 reviews op Kiyoh