iPhone 5c
overige reparaties

Is de microfoon, speaker of camera van je iPhone 5c kapot of beschadigd? Of is de achterkant van je toestel beschadigd of kunnen we je helpen met een andere reparatie? Onze ervaren monteurs repareren je toestel graag. Bekijk op deze pagina de prijs per reparatie en maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone 5c reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 5c reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 5c reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 5c reparatie?

iPhone 5c scherm reparatie

iPhone 5c scherm reparatie

iPhone 5c batterij vervangen

iPhone 5c batterij vervangen

iPhone 5c homeknop vervangen

iPhone 5c homeknop vervangen

iPhone 5c waterschade

iPhone 5c waterschade

Overige iPhone 5c reparaties

Reparaties aan je iPhone 5c kunnen natuurlijk gewenst zijn bij allerlei verschillende soorten schades en/of defecten. Vele voorkomende schade vind je in:

  • Beschadigd of gebarsten scherm
  • Niet goed werkende batterij
  • De homeknop werkt niet meer optimaal
  • Je iPhone 5c heeft waterschade of vochtschade opgelopen

Phoneworld heeft naast deze vormen van schades ook vele ervaringen bij uitvoeren van reparaties wanneer je schade hebt opgelopen bij:

  • De volumeknop / speaker / muteknop
  • De oplaad connector/lader ingang
  • De aan/uit knop
  • Front camera en nabijheidssensor
  • Back camera met flits
  • Back cover glas

Hieronder zullen wij de vormen van schade en onze behandelingen met je delen.

Schade aan de volumeknop

Schade aan de volumeknop is erg vervelend. Je kunt je volume vaak niet meer hoger of lager zetten, en dit vermoeilijkt het voeren van een telefoongesprek. De volumeknopjes van je iPhone 5c kunnen zijn vastgelopen of verzwakt. Dit kan overigens ook voorkomen bij de muteknop. Grote kans dat je dan je iPhone niet meer op luidt of stil kan zetten. Omdat de iPhone 5c een relatief kwetsbaar toestel is, kan een stootje of val kan schade aanrichten bij verschillende knoppen. Bij Phoneworld staan wij klaar om waar nodig de defecten te repareren. Onze professionele monteurs doen dit razendsnel, betrouwbaar en met uiterst precisie.

De oplaadconnector/lader ingang is beschadigd

Lukt het niet meer je iPhone 5c op te laden? Dan heb je waarschijnlijk schade opgelopen aan je oplaadconnector/lader ingang. Je kan je toestel dan niet meer optimaal gebruiken. Een kleine reparatie of vervanging van de oplaadconnector kan dit probleem al oplossen. Onze reparateurs zullen namelijk de connector flex kabel van je iPhone 5c vervangen, waarbij wij uitsluitend gebruik maken van originele onderdelen. De reparatie kost €39,90, hier wordt dan een officiële iPhone 5c lader ingang of dock connector geplaatst. Na 30 minuten is je iPhone 5c weer zo goed als klaar voor gebruik.

De aan/uit knop werkt niet meer optimaal

Een defect aan de aan/uit knop kan voorkomen wanneer de flex kabel schade heeft opgelopen. De flex kabel is namelijk gelinkt aan de aan/uit knop. Het is dus niet de aan/uit knop zelf die vervangen moet worden, maar de flex kabel die eronder ligt. Bij Phoneworld kunnen wij dit probleem verhelpen voor een bedrag €39,90.

Front camera en nabijheidssensor

Is je camera beschadigd? Gaat je iPhone 5c scherm niet meer uit tijdens het bellen? Dan heb je mogelijk schade opgelopen aan de nabijheidssensor. Bij Phoneworld kun je dit onderdeel vervangen voor €29,95. Kom langs op een afspraak op loop naar binnen bij een een van onze vestigingen in Nederland. Onze reparateurs staan klaar om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Back camera met flits heeft schade opgelopen

Als je back camera en flits niet meer werken, dan kun je in het donker geen goede kwaliteit foto’s maken. Wij zullen deze schade met precisie repareren. Niks is fijner wanneer de camera weer optimaal werkt. Deze gehele reparatie kost bij Phoneworld €39,90.

Back cover glas is gebroken

Is het glas van je iPhone 5c aan de achterkant gebroken? Dit kan dan bij Phoneworld binnen een enkele 30 minuten al netjes worden vervangen. Omdat de cover van je iPhone als het ware werkt als een bescherming, raden wij aan niet te lang te wachten wanneer deze is gebarsten. Een nieuw licht stootje kan leiden tot grotere, interne schade en dit zal dan oplopen tot nieuwere en duurdere reparaties. Laat bij Phoneworld de back cover vervangen voor €119,90. Kom langs en wacht met een kop koffie totdat de reparatie voltooid is.

Behoud de waarde van je toestel

Kleine schades aan de iPhone 5c worden voor reparaties vaak uitgesteld. Je wilt het liefst natuurlijk niet direct kosten maken wanneer je schade hebt opgelopen. Alhoewel het te lang blijven rondlopen het risico vergroot om groter schade. Onze professionele reparateurs zullen alle vormen van schade met precisie en betrouwbaar herstellen. Na elke reparatie ontvang je een officiële factuur. Tevens zo belangrijk en fijn om te weten, is dat je bij Phoneworld op de gehele reparatie een garantie van 6 maanden ontvangt. Dus heb jij schade opgelopen, maar weet jij niet goed wat je moet doen? Bel voor vragen en/of advies naar 085 – 760 27 27 of via [email protected].

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1228 reviews op Kiyoh