Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1409 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone 5c reparatie»iPhone 5c overige reparaties
iPhone 5c overige reparaties2021-07-22T10:59:24+01:00

iPhone 5c
overige reparaties

Is de microfoon, speaker of camera van je iPhone 5c kapot of beschadigd? Of is de achterkant van je toestel beschadigd of kunnen we je helpen met een andere reparatie? Onze ervaren monteurs repareren je toestel graag. Bekijk op deze pagina de prijs per reparatie en maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone 5c reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 5c reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 5c reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 5c reparatie?

iPhone 5c scherm reparatie

iPhone 5c scherm reparatie

iPhone 5c batterij vervangen

iPhone 5c batterij vervangen

iPhone 5c homeknop vervangen

iPhone 5c homeknop vervangen

iPhone 5c waterschade

iPhone 5c waterschade

Overige iPhone 5c reparaties

Reparaties aan je iPhone 5c kunnen natuurlijk gewenst zijn bij allerlei verschillende soorten schades en/of defecten. Vele voorkomende schade vind je in:

  • Beschadigd of gebarsten scherm
  • Niet goed werkende batterij
  • De homeknop werkt niet meer optimaal
  • Je iPhone 5c heeft waterschade of vochtschade opgelopen

Phoneworld heeft naast deze vormen van schades ook vele ervaringen bij uitvoeren van reparaties wanneer je schade hebt opgelopen bij:

  • De volumeknop / speaker / muteknop
  • De oplaad connector/lader ingang
  • De aan/uit knop
  • Front camera en nabijheidssensor
  • Back camera met flits
  • Back cover glas

Hieronder zullen wij de vormen van schade en onze behandelingen met je delen.

Schade aan de volumeknop

Schade aan de volumeknop is erg vervelend. Je kunt je volume vaak niet meer hoger of lager zetten, en dit vermoeilijkt het voeren van een telefoongesprek. De volumeknopjes van je iPhone 5c kunnen zijn vastgelopen of verzwakt. Dit kan overigens ook voorkomen bij de muteknop. Grote kans dat je dan je iPhone niet meer op luidt of stil kan zetten. Omdat de iPhone 5c een relatief kwetsbaar toestel is, kan een stootje of val kan schade aanrichten bij verschillende knoppen. Bij Phoneworld staan wij klaar om waar nodig de defecten te repareren. Onze professionele monteurs doen dit razendsnel, betrouwbaar en met uiterst precisie.

De oplaadconnector/lader ingang is beschadigd

Lukt het niet meer je iPhone 5c op te laden? Dan heb je waarschijnlijk schade opgelopen aan je oplaadconnector/lader ingang. Je kan je toestel dan niet meer optimaal gebruiken. Een kleine reparatie of vervanging van de oplaadconnector kan dit probleem al oplossen. Onze reparateurs zullen namelijk de connector flex kabel van je iPhone 5c vervangen, waarbij wij uitsluitend gebruik maken van originele onderdelen. De reparatie kost €39,90, hier wordt dan een officiële iPhone 5c lader ingang of dock connector geplaatst. Na 30 minuten is je iPhone 5c weer zo goed als klaar voor gebruik.

De aan/uit knop werkt niet meer optimaal

Een defect aan de aan/uit knop kan voorkomen wanneer de flex kabel schade heeft opgelopen. De flex kabel is namelijk gelinkt aan de aan/uit knop. Het is dus niet de aan/uit knop zelf die vervangen moet worden, maar de flex kabel die eronder ligt. Bij Phoneworld kunnen wij dit probleem verhelpen voor een bedrag €39,90.

Front camera en nabijheidssensor

Is je camera beschadigd? Gaat je iPhone 5c scherm niet meer uit tijdens het bellen? Dan heb je mogelijk schade opgelopen aan de nabijheidssensor. Bij Phoneworld kun je dit onderdeel vervangen voor €29,95. Kom langs op een afspraak op loop naar binnen bij een een van onze vestigingen in Nederland. Onze reparateurs staan klaar om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Back camera met flits heeft schade opgelopen

Als je back camera en flits niet meer werken, dan kun je in het donker geen goede kwaliteit foto’s maken. Wij zullen deze schade met precisie repareren. Niks is fijner wanneer de camera weer optimaal werkt. Deze gehele reparatie kost bij Phoneworld €39,90.

Back cover glas is gebroken

Is het glas van je iPhone 5c aan de achterkant gebroken? Dit kan dan bij Phoneworld binnen een enkele 30 minuten al netjes worden vervangen. Omdat de cover van je iPhone als het ware werkt als een bescherming, raden wij aan niet te lang te wachten wanneer deze is gebarsten. Een nieuw licht stootje kan leiden tot grotere, interne schade en dit zal dan oplopen tot nieuwere en duurdere reparaties. Laat bij Phoneworld de back cover vervangen voor €119,90. Kom langs en wacht met een kop koffie totdat de reparatie voltooid is.

Behoud de waarde van je toestel

Kleine schades aan de iPhone 5c worden voor reparaties vaak uitgesteld. Je wilt het liefst natuurlijk niet direct kosten maken wanneer je schade hebt opgelopen. Alhoewel het te lang blijven rondlopen het risico vergroot om groter schade. Onze professionele reparateurs zullen alle vormen van schade met precisie en betrouwbaar herstellen. Na elke reparatie ontvang je een officiële factuur. Tevens zo belangrijk en fijn om te weten, is dat je bij Phoneworld op de gehele reparatie een garantie van 6 maanden ontvangt. Dus heb jij schade opgelopen, maar weet jij niet goed wat je moet doen? Bel voor vragen en/of advies naar 085 – 760 27 27 of via [email protected].

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1409 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.