Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1402 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone 5c reparatie»iPhone 5c waterschade
iPhone 5c waterschade2021-07-22T14:05:16+01:00

iPhone 5c
waterschade

Heeft je iPhone 5c waterschade opgelopen? Kom dan snel in actie voordat het te laat is! Je beste kans om de waterschade aan je iPhone 5c te laten repareren is deze zo snel mogelijk te overhandigen aan onze ervaren monteurs. Lees op deze pagina de tips door hoe je zelf extra schade kunt beperken. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€39,953 werkdagen
iPhone 5c reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 5c waterschade reparatie binnen 3 werkdagen uit.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 5c waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 5c waterschade reparatie binnen 3 werkdagen uit.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 5c waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 5c reparatie?

iPhone 5c scherm reparatie

iPhone 5c scherm reparatie

iPhone 5c batterij vervangen

iPhone 5c batterij vervangen

iPhone 5c homeknop vervangen

iPhone 5c homeknop vervangen

Overige iPhone 5c reparaties

iPhone 5c overige reparaties

iPhone 5c waterschade

Wanneer je water en/of vochtschade aan je iPhone 5c oploopt, is het belangrijk dat dit zo spoedig mogelijk wordt hersteld. Waterschade kan een grote impact hebben op je iPhone en op je databehoud. Om deze schade zo goed mogelijk te herstellen laat je de reparatie uitvoeren bij Phoneworld. Mede door onze professionele monteurs en de speciale werkwijze die wij toepassen, slagen wij er vaak in om een algeheel herstel van de iPhone 5c uit te voeren.

Herstellen van de iPhone 5c waterschade

Waterschade kan ervoor zorgen dat de iPhone niet meer reageert of aan gaat. Het is extra lastig om de schade intern te kunnen bepalen. Wij raden altijd aan om waterschade aan de iPhone 5c zo snel mogelijk te laten repareren. Helaas zien wij vaak dat mensen door ongeduld zelf het probleem proberen op te lossen. Dit proberen zij door de telefoon aan/uit te zetten of in de oplader te steken. Let op! Dit kan de schade alleen maar vergroten en ook loop je het risico geen datarecovery te kunnen uitvoeren. Door jarenlange ervaring en onze expertise zijn de reparateurs van Phoneworld gewend de waterschade aan je iPhone 5c te repareren. Uiteraard streven wij altijd naar een reparatie van het toestel. Het kan echter voorkomen dat in de ergste gevallen het toestel zal moeten worden vervangen. Bij Phoneworld bieden wij hier op alle fronten voortdurend een terechte prijs-kwaliteitverhouding aan.

Reparatie en kosten

Bij Phoneworld maken wij voor het herstellen van waterschade aan je iPhone 5c gebruik van professionele technieken en speciale apparatuur. De unieke werkwijze van dit speciale recept zal bijdragen aan het succesvol herstellen van de waterschade. Het recept bestaat uit meerdere vloeistoffen, machines en componenten waar je toestel achtereenvolgens doorheen zal worden gehaald. Deze vorm van behandeling heeft een uitermate groot slagingspercentage en kan uitgevoerd worden voor €39,95. Wanneer de waterschade aan je iPhone 5c zo ernstig is dat de batterij ook is aangetast, dan zal deze ook moeten worden vervangen. Wij raden je hoe dan ook aan om waterschade bij de iPhone 5c direct te laten behandelen. Door dit niet te doen loop je kans op grotere, interne schade en dan wordt het voor ons lastiger de iPhone te repareren. Wij kunnen dan wel een vervangend soortgelijk toestel bieden tegen een goede prijs.

Contact met Phoneworld

Heb jij zojuist waterschade opgelopen aan je iPhone 5c? Maak je niet al te druk en ga niet zelf sleutelen. Neem in dit geval contact op met Phoneworld en bel voor gratis advies naar 085 – 760 27 27. Je kunt ook met of zonder afspraak langskomen bij een van onze vijf vestigingen om je toestel zo snel mogelijk te laten repareren of mail ons op [email protected].

Onze medewerkers staan klaar om een kort onderzoek te doen met een bijbehorende diagnose. Daarna kunnen de geschatte reparatiekosten met je besproken worden. Ga je hiermee akkoord? Dan gaan wij van start. Na de reparatie ontvang je van ons een officiële factuur en een garantie van 6 maanden.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1402 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.