Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1402 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone 5c reparatie»iPhone 5c scherm reparatie
iPhone 5c scherm reparatie2021-07-22T14:02:06+01:00

iPhone 5c
scherm reparatie

Is het scherm van je iPhone 5c gebroken of beschadigd? Je iPhone 5c scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone 5c schermreparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€49,9030 minuten
iPhone 5c reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 5c scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 5c scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 5c scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 5c scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 5c reparatie?

iPhone 5c batterij vervangen

iPhone 5c batterij vervangen

iPhone 5c homeknop vervangen

iPhone 5c homeknop vervangen

iPhone 5c waterschade

iPhone 5c waterschade

Overige iPhone 5c reparaties

iPhone 5c overige reparaties

iPhone 5c scherm reparatie

Hoe vaak heb jij wel niet een gebroken of gebarsten smartphone scherm in je leven gezien? Vrijwel iedereen heeft in de omgeving weleens een familielid, vriend, kennis of collega gehad die dit heeft meegemaakt. Misschien heb jij het zelf al meerdere keren meegemaakt! En dat is niet vreemd, een smartphone is er nou eenmaal voor dagelijks gebruik. Het probleem is dan ook vaak het beeldscherm van de iPhone 5c. Geweldig om te bedienen en prachtig om te zien, maar ontzettend fragiel aan de oppervlakte door het gebruik van glas.

Schades kunnen uiteenlopen van krassen tot een kleine barst tot een iPhone 5c beeldscherm dat volledig aan kleine stukjes ligt. Bij laatstgenoemde is het display vaak niet eens meer af te lezen. Dit leidt niet alleen tot een volledig onbruikbare smartphone, ook je vingers zullen niet blij zijn met de glassplinters die er vanaf komen. In sommige gevallen is het beeldscherm nog prima af te lezen met een barst. Dit is echter wel een sluipmoordenaar voor het interne werk doordat vocht nu in de telefoon kan doordringen. Wij raden dan ook aan een reparatie aan het scherm van je iPhone 5c zo snel mogelijk uit te laten voeren. Zo voorkom je niet alleen verdere interne schade, ook kunnen wij bij een val of stoot vaststellen of er niet reeds meer schade aan de telefoon is gekomen. Wij doen dan ook altijd een gratis vooronderzoek waarbij we de telefoon volledig doorlichten. Zodra we inzicht hebben in de schade en bijbehorende reparatiekosten, delen we dit op een transparante manier met je. Jij bepaalt vervolgens of je de iPhone 5c scherm reparatie wilt voortzetten en zo ja, wat je precies gerepareerd wilt hebben. Ons doel is het om je in ieder geval zo goed mogelijk te adviseren als je een reparatie aan je iPhone 5c scherm (en eventueel meerdere onderdelen) laat uitvoeren.

iPhone 5c scherm reparatie binnen afzienbare tijd

Het vervangen van je iPhone 5c scherm duurt bij Phoneworld vaak slechts 30 minuten. Dit komt omdat wij de meeste onderdelen op voorraad hebben liggen waardoor we direct aan de slag kunnen. Bij grote vraag naar bijvoorbeeld een nieuw scherm voor de iPhone 5c kan het echter voorkomen dat onze voorraad ook tijdelijk opraakt. Met tijdelijk bedoelen we 24 uur want binnen een dag worden nieuwe bestelde onderdelen bij ons geleverd. Maak jij daarom telefonisch of per mail een afspraak? Dan ben je de volgende dag altijd direct geholpen in onze filialen. In een halfuur sta jij weer buiten met een nieuw glas op je iPhone 5c. Wat wij jou in dat halfuur kunnen bieden? Een gratis bak koffie en internet van de zaak op een iPad die je in bruikleen krijgt. Bereikbaar blijf je daarom altijd, zelfs als je even je smartphone hebt ingeleverd bij een monteur. Kom je liever op een later tijdstip terug? Geen probleem want wij zijn flexibel!

Kwaliteitsmonteurs die jouw iPhone 5c glas vervangen

De monteurs die Phoneworld in dienst heeft, zijn gescreend en minstens al jarenlang werkzaam in het veld. Zij zijn betrouwbaar, werken snel en secuur. Met minstens 10 jaar ervaring hebben zij een iPhone 5c reparatie in een handomdraai uitgevoerd. De reparateurs bij Phoneworld doen hun werk met passie waarbij oog voor detail voortdurend aanwezig is. Heb je advies nodig als je je scherm wil laten maken van je iPhone 5c? Ook daarin kunnen ze je uitgebreid voorzien. Ze denken graag met je mee en zijn bereid voor elk budget een passende oplossing te zoeken.

iPhone 5c nieuw scherm en de bijbehorende garantie

Laat je bij ons een iPhone 5c reparatie uitvoeren? Dan ben je verzekerd van waarborging van de kwaliteit van de onderdelen in je telefoon. Klonk dat als een ingewikkelde zin? Het betekent simpelweg dat als wij een onderdeel uit je telefoon moeten halen, dat we er altijd een origineel onderdeel voor terug in de plaats zetten. Als je daarom bijvoorbeeld een nieuw glas op je iPhone 5c laat zetten, dan is deze ook echt nieuw én afkomstig uit de Apple fabriek. Wij willen namelijk geen concessies aan kwaliteit doen waardoor jij snel weer voor een nieuwe reparatie op de stoep staat. Het is al vervelend genoeg om een keer je telefoon ter reparatie af te moeten staan, bij meerdere keren wordt niemand daar gelukkig van. Wij geloven erin dat originele onderdelen kwalitatief beter zijn en daarom duurzamer. Ze passen beter in de telefoon en ze gaan langer mee, iets dat jou alleen maar voordelen oplevert. Ook het scherm laten maken van je iPhone 5c is bij ons dus altijd kiezen voor het behoud van kwaliteit.

Je factuur is geld waard! Heb je een iPhone 5c reparatie bij Phoneworld laten uitvoeren? Check dan eens in hoeverre dergelijke schade onder de inboedelverzekering valt. Ook met een aparte telefoonverzekering is het altijd de moeite waard om uit te zoeken wat je eventueel vergoed kan krijgen. Omdat Phoneworld erkend wordt door de meeste verzekeraars, is onze factuur daarom misschien wel geld waard!

Niet alleen voor declaraties is onze factuur nuttig. Ook bieden wij een vernieuwde garantie over vervangen onderdelen die we in je smartphone plaatsen. Bewaar je factuur daarom altijd in ieder geval voor 6 maanden. Mocht er dan onverhoopt iets gebeuren, dan kan je bij ons terugkomen en helpen wij je graag verder.

Kosten nieuw scherm iPhone 5c

De kosten voor de iPhone 5c scherm reparatie komen uit op €49,90. Stel vervanging van je scherm niet uit en voorkom daarmee verdere interne schade. Overigens kan een beschermglas zorgen voor preventie van schade. Kom voor reparatie langs bij een van onze vestigingen. Voor overige vragen, informatie of advies: bel naar 085 – 760 27 27 of mail ons op [email protected]. Wij staan voor je klaar.

Wil ook jij een steentje bijdragen aan het milieu? Laat de iPhone 5c scherm reparatie dan bij Phoneworld uitvoeren. Wij recyclen namelijk oude onderdelen door deze terug te sturen en gescheiden in te leveren. Het vervangen van je iPhone 5c scherm ging nog nooit zo duurzaam!

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1402 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.