iPhone 5c
homeknop vervangen

Is de homeknop van je iPhone 5c kapot of beschadigd? Je iPhone 5c homeknop laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone 5c homeknop reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€39,9530 minuten
iPhone 5c reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 5c homeknop reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 5c homeknop reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 5c homeknop reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 5c homeknop reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 5c reparatie?

iPhone 5c scherm reparatie

iPhone 5c scherm reparatie

iPhone 5c batterij vervangen

iPhone 5c batterij vervangen

iPhone 5c waterschade

iPhone 5c waterschade

Overige iPhone 5c reparaties

iPhone 5c overige reparaties

iPhone 5c homeknop vervangen

Het vervangen van de homeknop van je iPhone 5c kan van belang zijn wanneer deze niet meer reageert. Uiteraard is de assistive touch een oplossing voor de kortere termijn, maar je zult er al snel achter komen dat het fijn is als de homeknop weer optimaal werkt. Het is tenslotte de meest gebruikte knop van de iPhone. Bij Phoneworld kunnen wij reparaties aan de homeknop vaak al binnen 30 minuten succesvol uitvoeren. Onze professionele monteurs zullen je iPhone 5c homeknop vervangen op betrouwbare en razendsnelle wijze. Hiernaast maken wij ook voortdurend gebruik van originele onderdelen en zijn wij als professionele iPhone reparateur goedgekeurd door verzekeraars. Hiernaast ontvang je op de gehele reparatie een garantie van 6 maanden en een officiële factuur.

Kwaliteit en kosten bij Phoneworld

Door de vele iPhone 5c reparaties die wij bij Phoneworld dagelijks uitvoeren, zal de homeknop van je iPhone 5c vaak direct kunnen worden vervangen. Wij hebben namelijk vaak de juiste onderdelen op voorraad. Tevens belangrijk te weten is dat jouw data te allen tijde bij ons in vertrouwen is. In alle vormen van reparaties zullen wij ook streven naar databehoud. Met meer dan 10 jaar ervaring zal de vervanging van je iphone 5c homeknop bij Phoneworld met kwaliteit worden uitgevoerd. Voor de reparatie kun je bij ons op afspraak langskomen of kom gerust binnenlopen. Bij elk van onze vestigingen zullen wij je altijd netjes en zo spoedig mogelijk proberen te helpen. Overigens zullen wij altijd eerst een klein onderzoek doen zodat wij een diagnose kunnen stellen betreft de schade aan de homeknop. Voordat wij van start gaan, zullen we de kosten van de reparatie eerst met je overleggen. Op deze manier kan jij zelf beslissen of je de iPhone 5c homeknop bij ons wilt laten vervangen. Over het algemeen ligt de vervanging van een iPhone 5c homeknop rond de €39,95. Bij Phoneworld staat in elk geval een terechte prijs-kwaliteitverhouding centraal, je loopt bij ons dus de deur uit met kwaliteitsservice en originele onderdelen.

Recyclen of cashback

Het vervangen van de iPhone 5c homeknop wordt in het belang van het milieu keurig en duurzaam afgerond. Dit doen wij door de oude homeknop en overige onderdelen terug te sturen en gescheiden in te leveren. Deze kunnen vervolgens dan weer gerecycled worden. Heb jij een thuis een oude iPhone liggen die niet meer goed werkt? Ook hier bieden wij duurzame oplossingen voor. Afhankelijk van de werkende staat van de iPhone, kunnen wij je namelijk een cashback bieden. Zo voorkomen wij dat oude toestellen in de la verdwijnen en niet meer gebruikt worden.

Overige vragen en advies

Ligt de reparatie niet bij de vervanging van je iPhone 5c homeknop? Heb je andere overige onderdelen die niet meer goed werken? Met onze expertise kunnen wij allerlei iPhone 5c reparaties met uiterste precisie professioneel uitvoeren. Vragen of advies? Neem contact met ons op via 085 – 760 27 27 of stuur een email naar [email protected]. Daarnaast kun je via de website een afspraak maken op een door jouw gewenste tijd en dag.

Phoneworld.nl krijgt een 9.3/10 uit 1105 reviews op Kiyoh