iPhone 5c
batterij vervangen

Is de batterij van je iPhone 5c niet meer goed? Je iPhone 5c batterij laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone 5c batterijen vervangen. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€39,9030 minuten
iPhone 5c reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 5c batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 5c batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 5c batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 5c batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 5c reparatie?

iPhone 5c scherm reparatie

iPhone 5c scherm reparatie

iPhone 5c homeknop vervangen

iPhone 5c homeknop vervangen

iPhone 5c waterschade

iPhone 5c waterschade

Overige iPhone 5c reparaties

iPhone 5c overige reparaties

iPhone 5c batterij vervangen

Je hebt je iPhone 5c al lange tijd. Na verloop van tijd raakt de batterij aan het einde van zijn levensduur. De batterij laadt niet volledig meer op, loopt onwijs snel leeg of de iPhone valt onverwachts uit. Dit kunnen allemaal redenen zijn om de batterij van je iPhone 5c te vervangen. Met de juiste apparatuur en expertise kunnen wij al snel het probleem van een niet goed werkende batterij vaststellen. Zo kunnen wij jou een indicatie geven van de geschatte kosten en kun jij bepalen of je de reparatie wilt laten uitvoeren. Indien jij akkoord gaat, kan de batterij van je iPhone 5c eenvoudig vervangen worden en vaak binnen slechts 30 minuten. Bij Phoneworld doen wij deze reparatie met precisie en gebeurt dit betrouwbaar en razendsnel. Hierna ontvang je altijd een officiële factuur. Omdat terechte prijs-kwaliteit bij ons essentieel is, bieden wij een garantie van 6 maanden op de batterijvervanging van je iPhone 5c.

Nieuwe iPhone 5c batterij

Problemen met de batterij zijn zeer gewoon, zeker wanneer de iPhone al ver in zijn levensduur is. Bij elke volledige laadcyclus zal de batterij steeds beetje bij beetje minder vol zal raken. Wanneer je batterij niet meer optimaal werkt, is vervanging van de batterij van je iPhone 5c vaak noodzakelijk. Batterijen gaan helaas vaak binnen 1 of 2 jaar al stuk. Phoneworld zal de batterij daarom ook altijd vervangen met een origineel exemplaar. Mensen delen vaak het idee met elkaar dat je een iPhone altijd compleet moet opladen en ontladen om zo langdurig met de batterij te kunnen doen. Niets is minder waar. iPhones hebben namelijk lithium batterijen. In tegenstelling tot de vele nikkel batterijen die gebruikt worden in telefoons hoef je de iPhone batterij dus niet compleet op te laden of te ontladen.

Graag geven wij bij Phoneworld waar mogelijk aandacht aan het milieu. Normaal gesproken worden oude onderdelen vaak vernietigd of weggegooid. Mede door de vele reparaties die de Phoneworld reparateurs dagelijks uitvoeren, blijven er na een reparatie vele onbruikbare onderdelen achter. Wij proberen hier op een duurzame wijze mee om te gaan door oude onderdelen terug te sturen en gescheiden in te leveren. Deze kunnen dan uiteindelijk op nette wijze gerecycled worden. De vervanging van jou iPhone 5c batterij wordt dus nauwkeurig en met aandacht voor het milieu volbracht.

Kosten

Voor de vervanging van je iPhone 5c batterij hanteren wij bij Phoneworld een vaste prijs van €39,90. Omdat wij regelmatig batterijen vervangen van soortgelijke toestellen, hebben wij de benodigde 1560mAh batterij vaak op voorraad. Je kunt dus altijd binnenlopen bij een van onze vijf vestigingen. Wij zitten gevestigd in Amsterdam, Rotterdam en Alkmaar maar ook in Zwolle en Utrecht. Heb je het druk en kom je dus liever langs op afspraak? Geen probleem. Maak dan een afspraak via de website, bel naar 085 – 760 27 27 of mail naar [email protected]

Phoneworld.nl krijgt een 9.3/10 uit 1105 reviews op Kiyoh