Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1409 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone 5c reparatie»iPhone 5c batterij vervangen
iPhone 5c batterij vervangen2021-07-22T10:16:17+01:00

iPhone 5c
batterij vervangen

Is de batterij van je iPhone 5c niet meer goed? Je iPhone 5c batterij laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone 5c batterijen vervangen. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€39,9030 minuten
iPhone 5c reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 5c batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 5c batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 5c batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 5c batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 5c reparatie?

iPhone 5c scherm reparatie

iPhone 5c scherm reparatie

iPhone 5c homeknop vervangen

iPhone 5c homeknop vervangen

iPhone 5c waterschade

iPhone 5c waterschade

Overige iPhone 5c reparaties

iPhone 5c overige reparaties

iPhone 5c batterij vervangen

Als je op dit moment een iPhone 5c bezit, dan is de kans groot dat je deze al geruime tijd hebt. Onvermijdelijk is het dat bepaalde onderdelen na een aantal jaren minder worden, versleten of zelfs defect raken. Een kapotte home button of de batterij van je iPhone 5c die snel leeg raakt, het zijn veelgehoorde zaken. Een batterij is dan ook na verloop van tijd aan het einde van zijn levensduur. Dit is niets bijzonders! Het zou zelfs een uitzondering zijn als dat bij jou niet het geval zou zijn. Wat je vaak ziet, is dat de batterij niet meer volledig oplaadt, onwijs snel leeg loopt of dat je telefoon soms zelfs onverwachts uitvalt. En dat terwijl je batterijpercentage nog helemaal niet zo laag leek! Het kunnen in ieder geval allemaal redenen zijn om de batterij van je iPhone 5c te vervangen.

iPhone 5c nieuwe batterij plaatsen met de juiste kundigheid

Met de juiste apparatuur en expertise kunnen wij al snel het probleem van een niet goed werkende batterij vaststellen. Een iPhone 5c accu vervangen doen wij in een handomdraai want slijtage ligt vaak ten grondslag aan de klachten. Toch kan door schade ook meer aan de hand zijn. Wij lichten daarom eerst jouw smartphone gratis en voor niets helemaal door om er zeker van te zijn dat we het probleem bij de oorzaak aanpakken. Daarnaast willen we uitsluiten dat er niet meer schade aan de telefoon door bijvoorbeeld een val of stoot is gekomen. Dit om te voorkomen dat jij binnen afzienbare tijd weer voor een andere reparatie moet langskomen.

Kosten

Zodra we het vooronderzoek hebben afgerond, kunnen wij jou een indicatie geven van de geschatte kosten en kun jij bepalen of je de reparatie wilt laten uitvoeren. Indien jij akkoord gaat, kan de batterij van je iPhone 5c eenvoudig vervangen worden en vaak binnen slechts 30 minuten. Bij Phoneworld doen wij deze reparatie met precisie en gebeurt dit betrouwbaar en razendsnel. Hierna ontvang je altijd een officiële factuur. Omdat terechte prijs-kwaliteit bij ons essentieel is, bieden wij een garantie van 6 maanden op de batterijvervanging van je iPhone 5c.

Een iPhone 5c batterij die origineel is

Mensen hebben vaak het idee dat je een iPhone compleet moet opladen en ontladen om zo langdurig met de batterij te kunnen doen. Niets is minder waar. iPhones hebben namelijk lithium batterijen. In tegenstelling tot de nikkel batterijen die gebruikt worden in telefoons hoef je de iPhone batterij dus niet compleet op te laden of te ontladen. Dit is op zich een voordeel van lithium batterijen, toch kleven hier nadelen aan na verloop van tijd. Zeker wanneer de iPhone al ver in zijn levensduur is. Bij elke volledige laadcyclus zal de batterij steeds beetje bij beetje minder vol raken. Wanneer je batterij niet meer optimaal werkt, is vervanging van de batterij van je iPhone 5c daarom vaak noodzakelijk. Batterijen gaan helaas vaak binnen 1 of 2 jaar al stuk.

Vervangen batterij

Bij Phoneworld geloven we erin dat bij de vervanging een iPhone 5c batterij origineel moet zijn die teruggeplaatst wordt. Goedkopere alternatieven zorgen voor lagere reparatiekosten. Toch is het aan het einde van de rit duurder als je snel weer moet terugkomen met hetzelfde mankement. Een iPhone 5c batterij die origineel is, zal net zolang weer meegaan als toen je de smartphone voor het eerst aanschafte. Jarenlang en zonder concessies aan kwaliteit dus!

iPhone 5c accu vervangen op milieuverantwoorde wijze

Is de batterij snel leeg van je iPhone 5c? Of is deze compleet defect? Normaal gesproken worden oude en defecte onderdelen vernietigd of weggegooid. Bij Phoneworld doen wij dat echter anders omdat we graag aandacht voor het milieu hebben. Mede door de vele reparaties die de Phoneworld reparateurs dagelijks uitvoeren, blijven er na een reparatie vele onbruikbare onderdelen achter. Wij proberen hier op een duurzame wijze mee om te gaan door oude onderdelen terug te sturen en gescheiden in te leveren. Deze kunnen dan uiteindelijk op nette wijze gerecycled worden. De vervanging van jouw iPhone 5c batterij wordt dus nauwkeurig en met aandacht voor het milieu volbracht.

iPhone 5c nieuwe batterij, wat kost het?

Voor de vervanging van je iPhone 5c batterij hanteren wij bij Phoneworld een vaste prijs van €39,90. Omdat wij regelmatig batterijen vervangen van soortgelijke toestellen, hebben wij de benodigde 1560mAh batterij vaak op voorraad. Je kunt dus altijd binnenlopen bij een van onze vijf vestigingen. Wij zitten gevestigd in Amsterdam, Rotterdam en Alkmaar maar ook in Zwolle en Utrecht. Heb je het druk en kom je dus liever langs op afspraak? Geen probleem. Maak dan een afspraak via de website, bel naar 085 – 760 27 27 of mail naar [email protected]

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1409 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.