Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone 5c reparatie
iPhone 5c reparatie2021-07-19T21:35:18+01:00

iPhone 5c
reparatie

Is het scherm van je iPhone 5c gebroken, je batterij niet meer goed, wil je toestel niet meer aan gaan of heb je een ander probleem waardoor je een iPhone 5c reparatie nodig hebt? We maken al 10 jaar met veel plezier en de meest ervaren monteurs duizenden telefoons en tablets en repareren ook graag jouw toestel. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone 5c reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kies je soort reparatie

iPhone 5c scherm reparatie

iPhone 5c scherm reparatie

iPhone 5c batterij vervangen

iPhone 5c batterij vervangen

iPhone 5c homeknop vervangen

iPhone 5c homeknop vervangen

iPhone 5c waterschade

iPhone 5c waterschade

Overige iPhone 5c reparaties

iPhone 5c overige reparaties

Kies hieronder de reparatie waar je naar op zoek bent. Behalve de getoonde reparaties voeren nog meer reparaties uit zoals de volumeknop, oplaadconnectie, camera of speaker. Staat je reparatie er niet tussen? Dan kunnen we je waarschijnlijk wel helpen. Neem contact met ons op en we laten je zo snel mogelijk weten of we je kunnen helpen.

iPhone 5c reparatie

Een reparatie van je iphone 5c kan gewenst zijn bij verschillende defecten. Bij Phoneworld zijn wij onder andere gespecialiseerd in het verrichten van iphone 5c reparaties aan het display, de behuizing, backcover, camera, homebutton, volumeknop en aan/uit knop. Kijk hier voor overige reparaties. Met onze expertise kunnen wij aan de hand van een kort onderzoek al snel defecten opsporen. Wij zullen te allen tijde de geschatte reparatiekosten van je iphone 5c met je delen zodat jij zelf kunt aangeven of wij van start mogen gaan met de reparatie. Bij Phoneworld duurt een iphone 5c reparatie gemiddeld slechts 30 minuten. Uiteraard voorzien wij je van een officiële factuur en ook ontvang je een garantie van 6 maanden op de iphone 5c reparatie.

iPhone 5c reparatie bij Phoneworld

Reparaties met precisie, hoge kwaliteit en snelle service laat je uitvoeren bij Phoneworld. Onze opgeleide monteurs kunnen na een korte diagnose de schade van je toestel achterhalen. Indien akkoord, zullen wij aan de slag gaan met de iphone 5c reparatie. Wij werken altijd met originele onderdelen. Zo kunnen wij een goede prijs-kwaliteitverhouding garanderen waarmee we de levensduur van je iphone 5c verlengen. Bij ons is het kwaliteit boven kwantiteit waarbij betrouwbare service centraal staat. Doordat wij iphone 5c reparaties regelmatig uitvoeren, hebben wij de benodigde onderdelen vaak op voorraad. Wij zijn dus vaak in staat om reparaties direct uit te voeren.

Veel voorkomende iPhone 5c reparaties

Wanneer je schade hebt opgelopen aan je iphone 5c, dan is een reparatie vaak noodzaak. Met meer dan 10 jaar ervaring heeft Phoneworld zich ontwikkeld en gespecialiseerd op het gebied van reparaties aan Apple producten. Je bent dus niet alleen voor iphone 5c reparaties bij ons aan het juiste adres. Heb jij toch schade opgelopen aan je iphone 5c? Dit komt vaak voor bij een van de volgende situaties:

  • Het scherm van je iphone 5c is gebarsten of gebroken
  • Je hebt vocht in of waterschade aan je iphone 5c
  • De aan/uit knop of de homebutton werkt niet meer
  • De laad ingang is beschadigd en er is dus geen verbinding meer met je oplaadkabel
  • Je oortjes verbinden niet meer met je iphone 5c
  • De batterij van je iphone 5c batterij werkt niet meer

Bovenstaand zijn verschillende voorbeelden van iphone 5c defecten. Uiteraard zijn er ook andere situaties waarbij een reparatie aan je iphone 5c nodig is. In alle gevallen staan wij bij Phoneworld klaar om jouw iphone 5c te nauwkeurig repareren. Wacht niet te lang met de reparatie. Helaas zien wij geregeld iphones die grotere, interne schade hebben opgelopen omdat de eerste schades niet direct zijn verholpen. Dit is erg zonde want zo kom je vaak uit op hogere reparatiekosten. Weet jij niet wat precies de schade is aan jouw iphone 5c? Neem dan voor advies en vragen gerust contact met ons op via 085 – 760 27 27. Kom je liever zo snel mogelijk langs? Loop dan binnen bij een van onze vestigingen of maak een afspraak via de mail [email protected]. De reparateurs van Phoneworld staan voor je klaar.

iPhone 5c reparaties en kosten

Zo divers als het aantal verschillende reparaties aan een iphone 5c kunnen zijn, zo uiteenlopend zijn de bijbehorende kosten. Bij Phoneworld kan je al een onderzoek laten doen voor €29,95. Overige reparatiekosten liggen tussen de €29,95 en €119,90. Daarbij maken wij expliciet gebruik van originele onderdelen en apparatuur. Jouw iphone 5c reparatie wordt uiterst zorgvuldig uitgevoerd. Met oog voor detail gaan onze reparateurs geduldig te werk zodat jij zo snel mogelijk weer kunt genieten van een optimaal werkende iphone 5c. Jouw data wordt veilig en in vertrouwen behouden.

Onze bijdrage aan het milieu

Binnen Phoneworld dragen klant en personeel een steentje bij aan het milieu en zorgen wij samen voor meer duurzaamheid. Hoe gaat dat in zijn werk? Zodra de reparatie van je iphone 5c is voltooid, zullen wij de oude onderdelen recyclen. Dit doen wij door ze gescheiden terug te sturen en in te leveren. Wanneer jij van plan bent een nieuwe iphone aan te schaffen, is Phoneworld daarnaast vaak bereid een cashback te geven. Zo verdwijnt het toestel niet in de la thuis.

Op zoek naar een reparatie voor een ander model?

iPhone 11 Pro Max reparatie

iPhone 11 Pro reparatie

• iPhone 11 reparatie

iPhone XR reparatie

iPhone XS Max reparatie

iPhone XS reparatie

iPhone X reparatie

iPhone 8 plus reparatie

iPhone 8 reparatie

iPhone 7 plus reparatie

iPhone 7 reparatie

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.