Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.3/10 uit 1366 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone 5 reparatie»iPhone 5 waterschade
iPhone 5 waterschade2021-07-22T10:06:14+01:00

iPhone 5
waterschade

Heeft je iPhone 5 waterschade opgelopen? Kom dan snel in actie voordat het te laat is! Je beste kans om de waterschade aan je iPhone 5 te laten repareren is deze zo snel mogelijk te overhandigen aan onze ervaren monteurs. Lees op deze pagina de tips door hoe je zelf extra schade kunt beperken. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€39,953 werkdagen
iPhone 5 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 5 waterschade reparatie binnen 3 werkdagen uit.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 5 waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 5 waterschade reparatie binnen 3 werkdagen uit.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 5 waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 5 reparatie?

iPhone 5 scherm reparatie

iPhone 5 scherm reparatie

iPhone 5 batterij vervangen

iPhone 5 batterij vervangen

iPhone 5 homeknop vervangen

iPhone 5 homeknop vervangen

iPhone 5 overige reparaties

iPhone 5 overige reparaties

iPhone 5 waterschade

Gelukkig zijn de nieuwste modellen van iPhone waterdicht gemaakt. Helaas was dat bij de iPhone 5 serie nog niet het geval. Het komt geregeld voor dat wij een iPhone 5 met waterschade bij ons binnen krijgen. Gelukkig weten wij daar goed raad mee. Ten eerste een goede raad: ga niet zelf proberen de telefoon aan of uit te zetten of in de lader te doen. De kans is groot dat je grotere schade aan de telefoon aanbrengt. Zo kan een klein beetje achtergebleven vocht het moederbord al doorbranden als de telefoon stroom krijgt. Ook een iPhone 5 met waterschade in een bakje rijst leggen kan, maar de kans is te groot dat er vocht achterblijft. Omdat wij bij Phoneworld speciale technieken hebben om de iPhone 5 met waterschade te drogen, kunnen wij een veel beter resultaat behalen. Wij hebben een hoog slagingspercentage en wij kunnen databehoud garanderen.

Ultrasoon bad

Wij hebben een recept ontwikkeld van meerdere machines en vloeistoffen waar diverse componenten van je iPhone 5 doorheen gaan na een waterschade. Wij gaan dus niet aan de slag met tandenborstels, maar hanteren alleen professionele technieken. Door middel van het ultrasone bad verhogen wij het slagingspercentage voor een volledig herstel van je telefoon.

Verder onderzoek

De schade die water aan een iPhone 5 maakt kan heel uiteenlopend zijn. Er kunnen meerdere onderdelen aangedaan zijn en de ernst varieert. Na het ultrasone bad gaan onze monteurs daarom verder op onderzoek uit. Is het nodig onderdelen te vervangen? Zo ja, welke? Is het misschien financieel aantrekkelijker om de telefoon total loss te verklaren? In dat geval kan Phoneworld jou een vervangend vergelijkbaar model bieden voor een aantrekkelijke prijs. Het minste dat we in ieder geval kunnen doen, is een datarecovery uitvoeren, zelfs bij total loss gevallen. Als je daarom sowieso niet je onbetaalbare foto’s wilt kwijtraken, kom je bij Phoneworld met je iPhone 5 met waterschade.

Kwaliteitsreparatie

Door de procedure die we hebben opgesteld om een iPhone 5 met waterschade te herstellen, is ons slagingspercentage hoog. Dit kan alleen bewerkstelligd worden door de juiste apparaten en technieken die wij in huis hebben om jouw smartphone te behandelen. Daarnaast hebben wij gespecialiseerde monteurs in huis. Hun level van expertise is ontzettend hoog. Zij werken immers al jaren in de smartphone reparatiebranche. Zij weten dus precies wat ze moeten doen en de manier waarop ze dat moeten doen. Snel en met precisie. Ook voor het beste advies staat de monteur je graag te woord en denkt met je mee over oplossingen.

Originele onderdelen

Heb jij even geluk als blijkt dat alleen wat onderdelen vervangen moeten worden na waterschade aan je iPhone 5. En je geluk houdt niet daarbij op als je de reparatie bij Phoneworld laat uitvoeren. Wij werken namelijk uitsluitend met originele componenten. Stel dus dat jouw batterij vervangen moet worden, dan krijg je er een originele Apple batterij voor terug. Wij houden niet van goedkope onderdelen die snel weer stuk gaan. Duurzaamheid en een goede service vinden wij veel belangrijker. Wat wij ook belangrijk vinden is zekerheid. Daarom ontvang je nog eens zes maanden garantie over de onderdelen die wij hebben vervangen bij waterschade aan je iPhone 5.

Zeiden we iets over duurzaam? Ook onze rol binnen afvalverzameling nemen wij serieus. Zo gaan defecte en beschadigde onderdelen die bij ons achterblijven niet bij ander afval. Deze componenten blijven apart en bieden wij weer aan voor recycle doeleinden.

Kosten en tijd

Waterschade aan een iPhone 5 behoeft meer aandacht dan standaardreparaties. Dat komt omdat elk geval weer anders is. Ook de fases waarin wij de telefoon proberen te herstellen, hebben tijd nodig. In elk geval proberen wij zo snel mogelijk jou weer aan een (gerepareerde) smartphone te helpen. De kosten van een ultrasoon bad zijn €39,95. Daarna zal blijken wat er eventueel nog meer nodig is om de smartphone te herstellen, dan wel of wij deze total loss moeten verklaren. De monteur die jouw iPhone 5 met waterschade behandelt zal hoe dan ook altijd transparant in de kosten naar je zijn.

Advies

Het is niet ondenkbaar dat je wel wat advies kunt gebruiken bij waterschade aan je iPhone 5. Daarom zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 – 760 27 27. Ook is het niet ondenkbaar dat je geen telefoon meer hebt om te bellen. Daarom kun je ons ook mailen op [email protected] of binnen lopen in een van onze vestigingen.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.3/10 uit 1366 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.