Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1402 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone 5 reparatie»iPhone 5 homeknop vervangen
iPhone 5 homeknop vervangen2021-07-22T10:02:52+01:00

iPhone 5
homeknop vervangen

Is de homeknop van je iPhone 5 kapot of beschadigd? Je iPhone 5 homeknop laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone 5 homeknop reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€34,9530 minuten
iPhone 5 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 5 homeknop reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 5 homeknop reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 5 homeknop reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 5 homeknop reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 5 reparatie?

iPhone 5 scherm reparatie

iPhone 5 scherm reparatie

iPhone 5 batterij vervangen

iPhone 5 batterij vervangen

iPhone 5 waterschade

iPhone 5 waterschade

iPhone 5 overige reparaties

iPhone 5 overige reparaties

iPhone 5 homeknop vervangen

Hoe minder knoppen en functies, hoe minder kans op defecten. Dat geldt voor veel Apple producten. Door hun eenvoud gaan er niet snel knopjes kapot. Toch is er een fysieke knop aan de wat oudere Apple apparaten die veelvuldig gebruikt wordt: de homeknop. Het is dan ook niet raar dat de homeknop van de iPhone 5 na verloop van tijd een keer vervangen moet worden. Het begint bij langzaam reageren en op een gegeven moment reageert de knop nog nauwelijks. Heel vervelend want de home button van een iPhone 5 gebruik je bijna onophoudelijk. Zonder deze knop wordt het bedienen van de smartphone lastig en tijdrovend. Wist je dat het echter niet de home button van de iPhone 5 zelf is die defect raakt? Het gaat om de kabel die intern verbonden zit aan de knop. Dit kabeltje kunnen wij heel vlug voor je vervangen. Je loopt dus in een mum van tijd naar buiten met een iPhone 5 waarvan de ‘homeknop’ netjes vervangen is.

Gratis vooronderzoek als de home knop van je iPhone 5 kapot is

Het is ons doel om jou zo goed en volledig mogelijk te helpen. Daarmee bedoelen we dat we graag de home button van je iPhone 5 vervangen maar dat we ook de smartphone een gehele check-up geven. Zo weet jij zeker dat je niet gauw met een andere reparatie te kampen krijgt die eigenlijk al op de loer lag. Wij vertellen je wat we hebben geconstateerd en wat we voor je kunnen doen. Jij bepaalt uiteindelijk wat je verder wilt. Onze monteurs denken graag met je mee om een goede passende oplossing te vinden die financieel aantrekkelijk voor je is. Zelfs als het op het eerste gezicht alleen lijkt alsof de home button van je iPhone 5 kapot is, geven we je gratis een heads up over de algehele staat van je smartphone.

Home button iPhone 5 kapot? Bij Phoneworld een snelle reparatie!

Een homeknop van een iPhone 5 vervangen is in een handomdraai gefixt. Een handomdraai betekent bij ons hoogstens 30 minuten. De monteurs van Phoneworld voeren dergelijke reparaties op dagelijkse basis uit. Zij weten precies hoe ze nauwkeurig en snel de homeknop van je iPhone 5 moeten vervangen. Blijf dus niet te lang met dat vervelende lamme knopje lopen en kom bij ons langs. Wij hebben de koffie voor je klaarstaan en als je van entertainment houdt hebben we ook een iPad met internet voor je te leen. Dat worden gegarandeerd de snelste 30 minuten van je leven tijdens het vervangen van je iPhone 5 home button.

Je iPhone 5 home button duurzaam vervangen

Afval scheiden wordt tegenwoordig steeds belangrijker en noodzakelijk. Bij Phoneworld doen wij daar graag aan mee. Als je daarom de homeknop van je iPhone 5 komt laten vervangen, zorgen wij dat het kapotte kabeltje apart ingezameld wordt. Samen met andere defecte en beschadigde componenten die we uit allerlei apparaten halen, wordt dit teruggestuurd en voor recycling aangeboden. Heb je een oude iPhone thuis liggen die je niet meer gebruikt? Kijk dan eens of je bij ons een cashback kunt krijgen. Zo houd jij wat meer centjes over voor een eventuele reparatie of nieuwe telefoon en zorgen wij ervoor dat de oude telefoon/onderdelen op een verantwoorde wijze teruggestuurd worden voor recycling.

Alleen originele onderdelen met garantie

Wij houden ervan origineel te zijn. Niet alleen in onze service maar ook in de materie die wij gebruiken. Als wij daarom de home knop van je iPhone 5 die kapot is vervangen, komt er een origineel exemplaar voor in de plaats terug. Geen goedkoop geproduceerde onderdelen dus die snel weer defect raken, gewoon Apple onderdelen. De kwaliteit van je iPhone 5 blijft dus op hetzelfde niveau. Je gaat er zelfs een beetje op vooruit want de garantie op je vervangen iPhone 5 homeknop gaat opnieuw in. Wij bieden namelijk zes maanden garantie op vervangen onderdelen!

Kosten nieuwe home button iPhone 5

Slechts 30 minuten wachttijd, koffie, internet, de beste service en een vervangen iPhone 5 homeknop. Dat is wat je van ons kunt verwachten als je bij een van onze vestigingen binnenloopt. Voor €34,95 zit het allemaal inbegrepen. En niet slecht bedoeld, maar we hopen je daarna een tijdje niet meer te zien. Sterker nog, de kans is groot want je hebt een toestel terug dat zo goed als nieuw weer is!

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1402 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.