iPhone 5
homeknop vervangen

Is de homeknop van je iPhone 5 kapot of beschadigd? Je iPhone 5 homeknop laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone 5 homeknop reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€34,9530 minuten
iPhone 5 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 5 homeknop reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 5 homeknop reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 5 homeknop reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 5 homeknop reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 5 reparatie?

iPhone 5 scherm reparatie

iPhone 5 scherm reparatie

iPhone 5 batterij vervangen

iPhone 5 batterij vervangen

iPhone 5 waterschade

iPhone 5 waterschade

iPhone 5 overige reparaties

iPhone 5 overige reparaties

iPhone 5 homeknop vervangen

Hoe minder knoppen en functies, hoe minder kans op defecten. Dat geldt voor veel Apple producten. Door hun eenvoud gaan er niet snel knopjes kapot. Toch is er een knop aan de wat oudere Apple apparaten die veelvuldig gebruikt wordt: de homeknop. Het is dan ook niet raar dat de homeknop van de iPhone 5 na verloop van tijd een keer vervangen moet worden. Het begint bij langzaam reageren en op een gegeven moment reageert de knop nog nauwelijks. Heel vervelend want de homeknop gebruik je vanzelfsprekend erg vaak. Wist je dat het echter niet de homeknop zelf is die defect raakt? Het gaat om de kabel die intern verbonden zit aan de knop. Dit kabeltje kunnen wij heel vlug voor je vervangen. Je loopt dus in een mum van tijd naar buiten met een iPhone 5 waarvan de ‘homeknop’ netjes vervangen is.

Gratis vooronderzoek

Het is ons doel om jou zo goed en volledig mogelijk te helpen. Daarmee bedoelen we dat we graag de homeknop van je iPhone 5 vervangen maar dat we ook de smartphone een gehele check-up geven. Zo weet jij zeker dat je niet gauw met een andere reparatie te kampen krijgt die eigenlijk al op de loer lag. Wij vertellen je wat we hebben geconstateerd en wat we voor je kunnen doen. Jij bepaalt uiteindelijk wat je verder wilt. Onze monteurs denken graag met je mee om een goede passende oplossing te vinden die financieel aantrekkelijk voor je is.

Kwalitatieve en snelle reparatie

Een homeknop van een iPhone 5 vervangen is in een handomdraai gefixt. Een handomdraai betekent bij ons hoogstens 30 minuten. De monteurs van Phoneworld voeren dergelijke reparaties op dagelijkse basis uit. Zij weten dus precies hoe ze nauwkeurig en snel de homeknop van je iPhone 5 moeten vervangen. Blijf dus niet te lang met dat vervelende lamme knopje lopen en kom bij ons langs. Wij hebben de koffie voor je klaarstaan en als je van entertainment houdt hebben we ook een iPad met internet voor je te leen. Dat worden gegarandeerd de snelste 30 minuten van je leven!

Afval scheiden wordt tegenwoordig steeds belangrijker en noodzakelijk. Bij Phoneworld doen wij daar graag aan mee. Als je daarom de homeknop van je iphone 5 komt laten vervangen, zorgen wij dat het defecte kabeltje apart ingezameld wordt. Samen met andere defecte en beschadigde componenten die we uit allerlei apparaten halen, wordt dit teruggestuurd en voor recycling aangeboden.

Alleen originele onderdelen met garantie

Wij houden ervan origineel te zijn. Niet alleen in onze service maar ook in de materie die wij gebruiken. Als wij daarom de homeknop van je iPhone 5 vervangen, komt er een origineel exemplaar voor in de plaats terug. Geen goedkoop geproduceerde onderdelen dus die snel weer defect raken, gewoon Apple onderdelen. De kwaliteit van je iPhone 5 blijft dus op hetzelfde niveau. Je gaat er zelfs een beetje op vooruit want de garantie op je vervangen iPhone 5 homeknop gaat opnieuw in. Wij bieden namelijk zes maanden garantie op vervangen onderdelen!

Kosten

Slechts 30 minuten wachttijd, koffie, internet, de beste service en een vervangen iPhone 5 homeknop. Dat is wat je van ons kunt verwachten als je bij een van onze vestigingen binnenloopt. Voor €34,95 zit het allemaal inbegrepen. En niet slecht bedoeld, maar we hopen je daarna een tijdje niet meer te zien. Sterker nog, de kans is groot want je hebt een toestel terug dat zo goed als nieuw weer is!

Phoneworld.nl krijgt een 9.3/10 uit 1105 reviews op Kiyoh