Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone 5 reparatie»iPhone 5 batterij vervangen
iPhone 5 batterij vervangen2021-07-22T10:02:04+01:00

iPhone 5
batterij vervangen

Is de batterij van je iPhone 5 niet meer goed? Je iPhone 5 batterij laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone 5 batterijen vervangen. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€29,9030 minuten
iPhone 5 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 5 batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 5 batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 5 batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 5 batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 5 reparatie?

iPhone 5 scherm reparatie

iPhone 5 scherm reparatie

iPhone 5 homeknop vervangen

iPhone 5 homeknop vervangen

iPhone 5 waterschade

iPhone 5 waterschade

iPhone 5 overige reparaties

iPhone 5 overige reparaties

iPhone 5 batterij vervangen

Batterijen en accu’s. Ze blijven zelfs tegenwoordig de achilleshiel van veel apparaten. Helaas zijn de iPhones daar geen uitzondering in. Ondanks de krachtige lithiumbatterij die elke iPhone bezit, zal deze na verloop van tijd toch minder worden. Met elke laadcyclus laadt de batterij immers steeds minder goed op. Het komt voor dat een iPhone 5 batterij soms al na een jaar vervangen moet worden. Gelukkig is dat in de meeste gevallen pas na twee jaar. Als het bij jou ook tijd is om de batterij van je iPhone 5 te vervangen, kom dan langs bij Phoneworld. Wij garanderen een ongeëvenaarde en snelle service. Een iPhone 5 accu vervangen is voor onze monteurs met hun uitstekende gereedschappen in een handomdraai gebeurd!

Batterij van je iPhone 5 snel leeg? Eerst een gratis vooronderzoek!

Is de batterij snel leeg van je iPhone 5? Het wil nog weleens voorkomen dat er een ander defect in de telefoon schuilt dat hiervoor kan zorgen. Batterijen zijn vaak de usual suspects maar wij willen er zeker van zijn dat we het probleem goed aanpakken. Daarom doen wij in alle schade- en defectgevallen eerst een gratis vooronderzoek, ook als je dus je iPhone 5 batterij komt laten vervangen. Wij willen er namelijk 100% zeker van zijn dat jij met een volledig goed werkende smartphone weer naar buiten loopt. Mochten er andere schades of defecten zijn, dan laten we dat zien en bespreken we dat met je. Alles om jou de beste oplossing te bieden.

Kwalitatieve en snelle reparatie

Ik had toch nog een batterijpercentage van 10%? Waarom valt mijn telefoon uit? Waarom is mijn telefoon al na een dag leeg? Niets is frustrerender dan een uitgevallen smartphone die je toevallig net op dat moment heel hard nodig had. Wist je dat het plaatsen van een iPhone 5 nieuwe batterij al binnen het halfuur bij Phoneworld afgerond kan zijn? Wij hebben de beste monteurs en tools in huis om snel te kunnen handelen. Je bent je telefoon dus zeker niet voor een lange tijd kwijt. Bovendien hoef jij je in dat halfuur niet te vervelen. In de wachtruimte staan een iPad met internet en een bak koffie voor je klaar. Gewoon ‘business as usual’, dus terwijl je op je smartphone wacht.

Wij hebben alleen monteurs in dienst die al jarenlang hun vak excellent beoefenen. Zij kennen elke smartphone van voor tot achter en weten precies welke precisiegereedschappen ze moeten gebruiken om je iPhone 5 batterij te vervangen. Zij kunnen dus in hoog tempo op een secure manier jouw smartphone weer aan de praat krijgen.

Het zijn niet alleen onze specialistische monteurs die de snelle service mogelijk maken. Ook hebben wij in de werkplaats van elk filiaal een batterij aan onderdelen in de opslag liggen. De kans is dus groot dat wij een iPhone 5 batterij origineel en wel voor je klaar hebben liggen die zo je huidige iPhone 5 batterij kan vervangen. Je hoort het goed, wij werken uitsluitend met originele Apple onderdelen! Geen gekke B- of C-merk batterijen dus die minder lang meegaan. Alleen de beste kwaliteit kennen wij bij Phoneworld. Onze iPhone 5 batterijen zijn origineel uit de Apple fabriek afkomstig. Wist je dat er bovendien een nieuwe garantie geldt op jouw vervangen batterij na reparatie? Bewaar de factuur dus minimaal zes maanden als je bij Phoneworld je iPhone 5 batterij hebt laten vervangen.

Een vervangen iPhone 5 batterij in de prullenbak gooien is voor ons als vloeken in de kerk. Dat geldt overigens voor alle defecte onderdelen die bij ons achterblijven. Wij gooien nooit zomaar wat weg maar zamelen alle componenten met schade of defecten in. Deze houden we gescheiden van ander afval om ze ter recycling aan te kunnen bieden. Je iPhone 5 accu vervangen bij Phoneworld is daarom een milieubewuste keuze.

Plaatsen iPhone 5 nieuwe batterij – kosten en planning

Wij hebben een gerichte werkmethode. Daarom ben je bij ons nooit meer kosten en tijd kwijt dan nodig is. Zo kunnen wij onze lage tarieven waarmaken. Voor het vervangen van een iPhone 5 batterij betaal je bij ons €29,90.

Wij vatten het heus niet persoonlijk op als je niet bij ons langs kunt komen. Daarom bieden wij ook andere manieren aan om je iPhone 5 batterij bij ons te kunnen laten vervangen. Wil je weten hoe? Geef ons een belletje op 085 – 760 27 27 of stuur een mail naar [email protected].

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.