Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone 5 reparatie
iPhone 5 reparatie2021-07-20T10:37:06+01:00

iPhone 5
reparatie

Is het scherm van je iPhone 5 gebroken, je batterij niet meer goed, wil je toestel niet meer aan gaan of heb je een ander probleem waardoor je een iPhone 5 reparatie nodig hebt? We maken al 10 jaar met veel plezier en de meest ervaren monteurs duizenden telefoons en tablets en repareren ook graag jouw toestel. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone 5 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kies je soort reparatie

iPhone 5 scherm reparatie

iPhone 5 scherm reparatie

iPhone 5 batterij vervangen

iPhone 5 batterij vervangen

iPhone 5 homeknop vervangen

iPhone 5 homeknop vervangen

iPhone 5 waterschade

iPhone 5 waterschade

iPhone 5 overige reparaties

iPhone 5 overige reparaties

Kies hieronder de reparatie waar je naar op zoek bent. Behalve de getoonde reparaties voeren nog meer reparaties uit zoals de volumeknop, oplaadconnectie, camera of speaker. Staat je reparatie er niet tussen? Dan kunnen we je waarschijnlijk wel helpen. Neem contact met ons op en we laten je zo snel mogelijk weten of we je kunnen helpen.

iPhone 5 reparatie

Hoe ouder een telefoon wordt, hoe groter de kans op schades en defecten wordt. Omdat de iPhone 5 alweer wat ouder is, komt het geregeld voor dat hier iets aan gerepareerd moet worden. Of het nu gaat om een schade aan het glas of een batterij die vervangen moet worden, wij weten hoe het moet. Dat is echter niet het enige. Onze monteurs zijn in staat je snel te helpen en bieden je kwaliteitsservice. Het repareren van je iPhone 5 gebeurt dus snel en secuur bij Phoneworld.

Een snelle service op maat

Wij vinden tijd- en kostenbesparing belangrijk, niet alleen voor onszelf maar zeker ook voor jou! Daarom doen we altijd een kort vooronderzoek alvorens wij een iPhone 5 gaan repareren of onderdelen gaan vervangen. Zo kunnen wij gericht te werk gaan en ben jij nooit meer tijd en geld kwijt dan strikt noodzakelijk. Op die manier kunnen wij onze lage tarieven waarmaken.

Ons magazijn puilt uit van de onderdelen, maar dat is helemaal niet erg! Het zorgt er namelijk voor dat we een onderdeel dat vervangen moet worden, vaak op voorraad hebben liggen. De reparatie van je iPhone 5 krijgt daardoor nog meer vaart en in de meeste gevallen sta je binnen het halfuur weer buiten met een gerepareerde telefoon.

Kwalitatief repareren

Het laatste dat je wilt, is een iPhone 5 die nog verder beschadigd raakt bij een reparatie. Ga dus niet zelf dokteren, maar laat je helpen door Phoneworld. Onze monteurs krijgen dagelijks te maken met dergelijke gevallen en weten dus precies hoe ze elk geval moeten behandelen. Met precisie-instrumenten hebben ze een defect zo opgespoord en verholpen.

Duurzaamheid is ook een kwaliteit van ons. Als je daarom je iPhone 5 reparatie bij ons laat uitvoeren, beloven wij dat we nooit defecte onderdelen zomaar weggooien. Deze worden ingezameld en teruggestuurd waarna ze voor recycling in aanmerking komen. Kies je milieubewust, dan kies je voor Phoneworld.

Alleen originele onderdelen met garantie

We zien vaak smartphones langskomen die al een keer gerepareerd zijn geweest. Dat is zonde want als een reparatie aan een iPhone 5 direct goed gedaan was, had dit niet opnieuw gehoeven. Niet alleen de manier van repareren is belangrijk: ook het terugplaatsen van originele onderdelen speelt daarin een rol. Als wij jouw iPhone 5 repareren plaatsen wij, bij vervanging van onderdelen, alleen originele versies daarvan terug. Je krijgt dus niet te maken met onderdelen die eigenlijk kwalitatief slechter zijn dan wat in je iPhone 5 oorspronkelijk zat. Heerlijk die zekerheid bij Phoneworld. En wij bieden zelfs nog wat meer garantie! Namelijk een van zes maanden op de onderdelen die vervangen zijn. Bewaar je bonnetje dus nog minimaal een halfjaar na reparatie.

Kosten en tijd

Als je bij ons in een vestiging langskomt, sta je in de meeste gevallen binnen het halfuur weer buiten. Ondanks een kapotte telefoon bieden wij graag de beste ervaring aan tijdens de reparatie van je iPhone 5. Wij doen dat door je een dampende kop koffie of thee te geven en de inloggegevens van ons Wifi-netwerk. Hopelijk verzacht dat voor een halfuur lang enigszins het leed voor je!

Het kan echter gebeuren dat er meerdere onderdelen vervangen moeten worden of dat je telefoon voor waterschade behandeld moet worden. Dergelijke reparaties kunnen langer duren en ook duurder uitvallen. Wat het geval ook is, wij houden je uitgebreid op de hoogte tijdens de reparatie van je iPhone 5. Onze monteurs denken altijd met je mee en bieden je de beste (financieel aantrekkelijke) oplossing aan.

Op zoek naar een reparatie voor een ander model?

iPhone 11 Pro Max reparatie

iPhone 11 Pro reparatie

iPhone 11 reparatie

iPhone XR reparatie

iPhone XS Max reparatie

iPhone XS reparatie

iPhone X reparatie

iPhone 8 plus reparatie

iPhone 8 reparatie

iPhone 7 plus reparatie

iPhone 7 reparatie

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.