Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone 11 reparatie»iPhone 11 waterschade
iPhone 11 waterschade2021-07-20T18:18:28+01:00

iPhone 11
waterschade

Heeft je iPhone 11 waterschade opgelopen? Kom dan snel in actie voordat het te laat is! Je beste kans om de waterschade aan je iPhone 11 te laten repareren is deze zo snel mogelijk te overhandigen aan onze ervaren monteurs. Lees op deze pagina de tips door hoe je zelf extra schade kunt beperken. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€49,903 werkdagen
iPhone 11 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 11 waterschade reparatie binnen 3 werkdagen uit.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 11 waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 11 waterschade reparatie binnen 3 werkdagen uit.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 11 waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 11 reparatie?

iPhone 11 scherm reparatie

iPhone 11 scherm reparatie

iPhone 11 batterij vervangen

iPhone 11 batterij vervangen

Overige iPhone 11 reparaties

iPhone 11 overige reparaties

iPhone 11 waterschade

De iPhone 11 is waterbestendig tot een diepte van 2 meter en kan het een halfuur uithouden zonder water binnen te krijgen. Goed nieuws want dat betekent dat dit model in ieder geval een flinke regenbui in je broekzak overleeft. Wees er echter bewust van dat dit geen vrijbrief is om je smartphone veelvuldig aan vocht bloot te stellen. Het blijft immers een zeer ongelukkig huwelijk tussen fragiele elektrotechniek binnenin je telefoon en vocht. Er is nog steeds een reële kans op waterschade in je iPhone 11. Denk maar bijvoorbeeld aan een barst in je behuizing. Veel mensen laten barsten niet repareren terwijl die de weg openzetten voor vocht naar het interne werk van je telefoon. Het gevolg is waterschade, eroderende componenten en tot slot kortsluiting. Heb jij een iPhone 11 met waterschade? Wacht er nooit te lang mee en ga vooral niet zelf sleutelen met rijst, een föhn of andere provisorische methodes. Bij Phoneworld hebben wij de juiste gereedschappen in huis om je smartphone te behandelen en is de kans het grootst dat wij hem weer aan de praat krijgen. Daarnaast kunnen wij eventueel meteen je front- of backcover vervangen zodat er niet opnieuw vocht kan doordringen.

Wij bieden de beste methode bij iPhone 11 vochtschade

Het klinkt wellicht simpel: de componenten binnenin je telefoon zijn nat geworden en moeten drooggemaakt worden waarna ze weer functioneren. Helaas is dat vochtvrij maken niet zo makkelijk. Zelfs een minuscuul druppeltje kan al maken dat je telefoon in een keer doorbrandt als je deze weer aanzet. Een eerste tip: laat je telefoon helemaal met rust en probeer deze zeker niet aan te zetten als je waterschade vermoedt. Laat ook niet een hobbyist met een tandenborstel aan de slag gaan die pretendeert te weten hoe je moet reinigen. Door middel van ultrasone reiniging kunnen wij bij Phoneworld elke molecuul vocht onttrekken aan je smartphone. Dit biedt dus ook de grootste kans op herstel van je telefoon. Vochtschade aan je iPhone 11? Plan direct een afspraak bij ons in en wij gaan voor je aan de slag.

Garantie bij iPhone 11 waterschade

Waterschade aan je iPhone 11 kan meerdere gevolgen hebben. Zo kan het voldoende zijn om je smartphone alleen een ultrasoon bad te geven maar het kan ook voorkomen dat er componenten vervangen moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan een moederbord of een batterij. Mochten er onderdelen vervangen worden, dan krijg je hierover een vernieuwde garantie van 6 maanden. Bovendien zijn deze onderdelen altijd afkomstig uit de Apple fabriek. Bij Phoneworld werken wij nooit met namaakonderdelen. Bewaar je factuur altijd minstens een halfjaar als je bij ons bent geweest.

Moeten er een of meerdere onderdelen vervangen worden in je iPhone 11 na waterschade? Dan zorgen wij dat de oude, defecte onderdelen niet bij het restafval eindigen. Wij houden deze apart om ze speciaal weer voor recycledoeleinden aan te bieden. Bij Phoneworld kies je daarom voor de duurzame optie.

Kosten van het herstel bij iPhone 11 vochtschade

Vochtschade bij een iPhone 11 kent verschillende gradaties, afhankelijk van hoeveel vocht het interne werk heeft bereikt en hoe lang het de componenten heeft beïnvloed. De kosten van een algehele waterschade reiniging bedragen (…). Mochten er onderdelen vervangen moeten worden, dan komen hiervan de kosten erbij.

Contact

Twijfel je of jouw iPhone 11 waterschade heeft en heb je advies nodig? Wij staan graag voor je klaar en helpen je verder. We geven je tips mee en als je langskomt in een filiaal in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Zwolle of Alkmaar dan gaan we kijken in hoeverre we je smartphone weer aan de praat kunnen krijgen. Per mail kun je ook contact met ons opnemen via [email protected] en telefonisch zijn wij te bereiken op 085 760 2727.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.