iPhone 11
scherm reparatie

Is het scherm van je iPhone 11 gebroken of beschadigd? Je iPhone 11 scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone 11 schermreparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
Nog niet beschikbaar30 Minuten
iPhone 11 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 11 scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 11 scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 11 scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 11 scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 11 reparatie?

iPhone 11 batterij vervangen

iPhone 11 batterij vervangen

iPhone 11 waterschade

iPhone 11 waterschade

Overige iPhone 11 reparaties

iPhone 11 overige reparaties

Apple iPhone 11 scherm vervangen

Hoe vaak zie jij een kapot smartphone scherm in je omgeving? Hoe groter de schermen worden, hoe groter de glazen behuizing wordt en daarmee dan ook de kans op beschadigingen. Een val, een stoot, soms is er niet direct een barst in het scherm zichtbaar maar ontstaat deze later door de overgang van een koude naar een warmere temperatuur of andersom. Het is hoe dan ook zonde, met name als je net een nieuwe smartphone hebt. Wat veel mensen weerhoudt van een reparatie zijn de kosten die eraan hangen. Deze wegen echter niet op tegen de voordelen die je geniet van een nieuw glas op je iPhone 11. Zo heb je met een behuizing die heel is geen kans op vochtschade. Vochtschade? Jazeker, als er een barst in het glas zit, kan er vocht hier doorheen komen. Het gevolg is meer schade en dus hogere reparatiekosten. Wacht daarom niet te lang met een iPhone 11 glas reparatie. Wij kunnen bij Phoneworld vakkundig de reparatie aan het scherm van je iPhone 11 uitvoeren door de inzet van kundige monteurs en de juiste gereedschappen.

Scherm laten maken van je iPhone 11? Eerst een vooronderzoek!

Een iPhone 11 scherm vervangen is voor ons een koud kunstje. Wat ingewikkelder is, is het opsporen van de oorzaak van een defect. Nu is een barst of kras aan de oppervlakte makkelijk op te sporen maar door een val of stoot kan er intern nog meer schade ontstaan zijn. Daarnaast kunnen er ook aan het scherm zelf andere defecten zijn. Denk maar aan zwarte balken of een scherm dat niet meer aangaat. Omdat dit uiteenlopende oorzaken kan hebben, doen wij altijd eerst een gratis vooronderzoek aan je toestel. Zo weet je zeker dat er niet alleen een mooi nieuw scherm op je iPhone 11 gaat maar dat intern ook alles in orde is.

Kwalitatief het Apple iPhone 11 glas vervangen

Aan de buitenkant lijkt het misschien rechttoe rechtaan maar intern zit een iPhone 11 beeldscherm aan allerlei andere componenten vast. Het vergt dan ook expertise en precisiegereedschappen om het beeldscherm op de juiste manier van het toestel te halen en deze te vervangen. Bij Phoneworld hebben wij daarom monteurs met een jarenlange staat van dienst die vrijwel elk type toestel al een keer in hun handen hebben gehad. Zij werken snel en secuur en gaan vertrouwelijk met je smartphone om. Daarnaast zijn al onze werkplaatsen voorzien van de nieuwste technische apparaten en gereedschappen om het beeldscherm van je iPhone 11 los te halen en eventueel te vervangen. Wij staan dan ook voor een kwalitatieve reparatie.

Een reparatie aan het scherm van je iPhone 11 gebeurt bij ons altijd op duurzame wijze. Mocht het zo zijn dat we een nieuw glas op je iPhone 11 moeten zetten, dan zullen wij het oude scherm voor recycledoeleinden terugsturen. Zelfs als deze compleet onbruikbaar lijkt, kan het materiaal op milieuverantwoorde wijze weer opnieuw ingezet worden. Bij Phoneworld dragen wij graag bij aan een schonere planeet.

iPhone 11 nieuw scherm

Om kosten te drukken pretenderen veel smartphonereparatiebedrijven dat zij ‘nieuwe’ onderdelen plaatsen terwijl dit geen ‘originele’ onderdelen zijn. Nieuwe namaakonderdelen zijn een stuk goedkoper wat echter ook een keerzijde heeft. Ze gaan een stuk minder lang mee en passen soms niet goed op de andere componenten van je iPhone 11. Daarom plaatsen wij bij Phoneworld uitsluitend nieuwe, originele iPhone 11 beeldschermen. Daar doe je een stuk langer mee en je geniet weer dezelfde kwaliteit alsof je een nieuw toestel hebt.

iPhone 11 scherm vervangen? Bewaar je factuur!

Een factuur van een reparatie bij Phoneworld is voor twee zaken belangrijk. Ten eerste kun je ermee een schadeclaim indienen bij je verzekeringsmaatschappij, mits je de schade kunt verhalen. Wij zijn erkend bij de meeste verzekeraars. Daarnaast biedt de factuur een vernieuwde garantie op vervangen onderdelen. Heb je het scherm laten maken van je iPhone 11? Dan zit er op dit nieuwe scherm een garantie van 6 maanden met onze factuur. Mocht er wat mis zijn, kom dan altijd bij ons terug met je factuur als garantiebewijs.

Kosten iPhone 11 nieuw scherm

Voor (nog niet beschikbaar) kunnen wij het beeldscherm van je iPhone 11 herstellen. Daarvoor krijg je een origineel, nieuw Apple scherm, garantie hierop, een check-up, snelle service, een kundige monteur die je graag het hele proces uitlegt en een lekkere kop koffie bij binnenkomst.

Contact

Het is bij Phoneworld ook mogelijk gebruik te maken van een opstuurservice zodat je niet fysiek langs hoeft te komen in een van onze filialen. Als je mailt naar [email protected] of belt naar 085 760 2727 dan helpen wij je graag verder. Desondanks ben je natuurlijk ook altijd van harte welkom in een Phoneworld filiaal in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Alkmaar of Zwolle.

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1228 reviews op Kiyoh