Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone 11 reparatie»iPhone 11 batterij vervangen
iPhone 11 batterij vervangen2021-07-21T09:14:38+01:00

iPhone 11
batterij vervangen

Is de batterij van je iPhone 11 niet meer goed? Je iPhone 11 batterij laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone 11 batterijen vervangen. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€59,9030 minuten
iPhone 11 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 11 batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 11 batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 11 batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 11 batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 11 reparatie?

iPhone 11 scherm reparatie

iPhone 11 scherm reparatie

iPhone 11 waterschade

iPhone 11 waterschade

Overige iPhone 11 reparaties

iPhone 11 overige reparaties

iPhone 11 batterij vervangen

De iPhone 11 maakt zoals elk voorgaand Apple model de verwachtingen compleet waar. Op elk vlak zit er een verbetering in deze smartphone en kun je er nog veel meer mee. Een beter scherm, vernieuwde functies, meer camera’s en niet geheel onbelangrijk: een nog grotere batterijcapaciteit. Vergeleken met de oude nikkelbatterijen van vroeger zijn lithiumbatterijen een sensatie. Ze zijn vele malen compacter en kunnen uitzonderlijk krachtige prestaties leveren. Dat is met een 3110 mAh batterijcapaciteit in de iPhone 11 dan ook niet vreemd. Toch is er een vaste regel op het gebied van lithiumbatterijen: er komt een moment dat zij afnemen in kracht. Dit komt doordat ze maar een beperkt aantal keren opgeladen en ontladen kunnen worden. Geen nood, het duurt behoorlijk lang voordat een accu helemaal op is. Wel zal je ongetwijfeld meemaken dat de batterij steeds vaker opgeladen moet worden. Mocht de batterij van je iPhone 11 snel leeg raken, wacht dan niet te lang met het laten plaatsen van een nieuwe. Voor de kosten hoef je het niet te laten en het scheelt een hoop irritatie en ongemak. Bij Phoneworld is een iPhone 11 nieuwe batterij bovendien origineel en hebben wij die binnen een halfuur geplaatst.

Batterij snel leeg van je iPhone 11? Eerst een check-up!

Het vervangen van een batterij is niet complex. Het is echter wel zaak dat we zeker weten dat jij daarmee geholpen bent. Als de batterij snel leeg raakt van je iPhone 11 ligt het voor de hand te denken dat het de accu zelf is die disfunctioneert. Toch zou een defecte oplaadpoort of een defect in de stekker van je oplader ook de boosdoener kunnen zijn. Je zou er zelfs aan kunnen denken dat een ander component in je smartphone niet goed werkt en daardoor teveel energie vraagt van de batterij. Kortom: om bepaalde zaken uit te sluiten voeren wij eerst een gratis check-up uit van je smartphone alvorens wij je iPhone 11 batterij vervangen. Daarmee ben je gegarandeerd goed geholpen en betaal je nooit onnodig teveel!

De batterij van een iPhone 11 moet origineel zijn

Ongetwijfeld heeft iemand weleens tegen je gezegd dat je net zo goed een goedkopere namaakbatterij in je iPhone kan plaatsen. Je betaalt er weinig voor en je smartphone functioneert weer prima. Het kan echter zijn dat deze batterij slecht contact maakt met andere componenten in je telefoon, dan wel dat deze een verkeerde stroomtoevoer geeft. Het gevolg kan zijn dat hierdoor schade ontstaat. Daarnaast is het een feit dat goedkopere alternatieve accu’s minder lang meegaan dan originele Apple batterijen. Daarom plaatsen wij bij vervanging uitsluitend een batterij in je iPhone 11 terug die origineel is van Apple zelf. Daarmee ervaar je weer dezelfde kwaliteit voor een lange periode.

Kosten iPhone 11 batterij vervangen

Als de batterij snel leeg raakt van je iPhone 11 is dit enerzijds frustrerend. Anderzijds kunnen de reparatiekosten wellicht afschrikken. Niets is minder waar bij Phoneworld. Wij plaatsen tegen een scherp tarief van (…) een nieuwe, originele iPhone 11 batterij in je smartphone en geven daar ook nog eens een garantie van 6 maanden bovenop. Zaak is dat je daarom altijd nog een tijdje de factuur van de reparatie bewaart. Lang wachten? Niet nodig! Helemaal als je op afspraak komt, ligt een nieuwe batterij al op je te wachten en kan de monteur je binnen een halfuur hebben geholpen.

Op milieuvriendelijke wijze de iPhone 11 accu vervangen

Batterijen zijn zeer schadelijk voor het milieu als deze hierin terecht komen. Daarom zetten wij ons in om te voorkomen dat dit gebeurt. Middels het apart inzamelen van alle oude defecte batterijen uit de smartphones die bij ons gerepareerd worden, kunnen wij dit voor zijn. Mocht je iPhone 11 batterij dus vervangen worden bij ons, dan wordt deze apart teruggestuurd en voor recycledoeleinden gebruikt.

Haal meer uit je Phoneworld factuur

Een factuur van Phoneworld als garantiebewijs voor een halfjaar gebruiken is niet het enige dat je ermee kunt. Ook is het wellicht mogelijk de factuur te presenteren als je een bepaalde schade op je verzekering kan verhalen. Check dus altijd of de schade of het defect dat je hebt aan je smartphone valt onder een inboedel- of telefoonverzekering die je hebt lopen. Wellicht kan dat je behoorlijk wat geld besparen. Phoneworld is erkend bij de meeste verzekeraars dus maak hier gebruik van.

Contact

Op afspraak kun je al binnen het halfuur bij ons geholpen zijn. Om deze te maken, kun je een mail sturen naar [email protected] of bellen naar 085 760 2727. Ook voor advies of om gebruik te maken van onze opstuurservice kun je met ons via deze kanalen contact opnemen. Wij helpen je graag verder.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.