Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone 11 Pro reparatie»iPhone 11 Pro scherm reparatie
iPhone 11 Pro scherm reparatie2021-07-20T10:22:02+01:00

iPhone 11 Pro
scherm reparatie

Is het scherm van je iPhone 11 Pro gebroken of beschadigd? Je iPhone 11 Pro scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone 11 schermreparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€269,9030 Minuten
iPhone 11 Pro reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 11 Pro scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 11 Pro scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 11 Pro scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 11 Pro scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 11 Pro reparatie?

iPhone 11 Pro batterij vervangen

iPhone 11 Pro batterij vervangen

iPhone 11 Pro waterschade

iPhone 11 Pro waterschade

Overige iPhone 11 Pro reparaties

iPhone 11 Pro overige reparaties

Apple iPhone 11 Pro glas vervangen

Uitgerust met een 5,8 inch OLED display is het iPhone 11 Pro beeldscherm er een met een waanzinnige beeldkwaliteit. Op een professionele manier kun je foto’s en video’s maken en bewerken. Daarnaast is het kijken van Netflix op deze smartphone niet heel erg anders meer dan het kijken op een tablet door de grote schermdiagonaal. Ongetwijfeld zal je deze smartphone vaak ter hand nemen. Het is dan ook raadzaam om een goed hoesje voor de iPhone 11 Pro aan te schaffen. Het is immers een toestel dat groot is en voorzien is van een volledige glazen behuizing, kortom: de kans is groot dat het bij een val of stoot misgaat. Een hoekje dat beschadigd is, een kras of een volledige barst over de lengte van het scherm. Het zijn allemaal schades die wij dagelijks veelvuldig langs zien komen. Nu kunnen de kosten van een iPhone 11 Pro scherm vervangen je misschien weerhouden van de reparatie maar er zijn genoeg redenen op te noemen waarom het zaak is snel in te grijpen bij een barst. Niemand zit te wachten op glassplinters in het gezicht of in de hand en ook de belemmering van het zicht op je scherm is uiterst vervelend. Een nog belangrijkere reden is dat de glazen behuizing normaal gesproken waterdicht is wat garandeert dat de interne componenten veilig zijn voor vocht en zand. Met een barst kunnen vochtdruppeltjes en stofjes wel naar binnen dringen. Het gevolg zal een nog grotere schadepost uiteindelijk zijn. Wacht daarom niet te lang en laat een iPhone 11 Pro glas reparatie bij Phoneworld uitvoeren tegen een scherp tarief.

Nieuw scherm op je iPhone 11 Pro? Wij kijken verder!

Als je scherm schade heeft is de eerste gedachte om een nieuw glas op je iPhone 11 Pro te laten plaatsen. Wij doen het graag en snel voor je maar onze service gaat nog veel verder. Er is namelijk een kans dat er bij een harde val of stoot meer interne schade aan je telefoon is ontstaan. Ook als er sprake is van waterschade doordat je een barst had, lopen wij je iPhone helemaal na. Zo kunnen wij voorkomen dat je later erachter komt dat er meerdere problemen met je telefoon zijn. Dat zou vervelend zijn want het betekent dat je opnieuw langs moet komen voor een reparatie. Niet dat we je niet graag langs zien komen, maar we helpen je graag zo snel mogelijk tegen lage kosten en willen dat je naar buiten loopt met een 100% functionerende telefoon. De kosten van een reparatie aan het iPhone 11 Pro scherm bedragen (…) waar een algehele check-up bij de prijs zit inbegrepen.

Een iPhone 11 Pro nieuw scherm wordt kwalitatief vervangen

Achter een iPhone 11 Pro beeldscherm gaat veel fragiele techniek schuil. Daarom is het belangrijk dat de smartphone op de juiste manier behandeld wordt tijdens een schermvervanging. Dat doen wij door professionele apparaten en gereedschappen te gebruiken. Daarbij komt dat onze monteurs allemaal een jarenlange staat van dienst hebben en constant bijleren over nieuwe technieken. Het beeldscherm van je iPhone 11 Pro wordt dus snel, secuur en op de juiste manier vervangen.

Het scherm laten maken van je iPhone 11 Pro bij Phoneworld is niet alleen een kwalitatieve maar ook een bewuste keuze. Al ligt je beeldscherm compleet aan diggelen, wij gooien het glas niet zomaar weg. Sterker nog, het wordt apart gehouden en teruggestuurd voor recycledoeleinden. Een reparatie aan het scherm van je iPhone 11 Pro wordt bij Phoneworld altijd op een duurzame manier uitgevoerd.

Een nieuw glas op je iPhone Pro 11 is bij Phoneworld origineel

Nieuw betekent bij ons tevens origineel. Mocht je iPhone 11 Pro glas dus vervangen moeten worden, dan kun je uitsluitend een origineel Apple scherm ervoor terug verwachten. Dit soort schermen is namelijk van de hoogste kwaliteit en ze passen naadloos op de backcover van je iPhone. Bij Phoneworld hebben wij daarom deze keuze gemaakt om jou de beste kwaliteit te kunnen garanderen na een reparatie aan je iPhone 11 Pro scherm.

iPhone 11 Pro scherm vervangen? Factuur bewaren!

Als wij een nieuw beeldscherm op je iPhone 11 Pro plaatsen, geven wij opnieuw garantie op dit onderdeel. Je factuur dient daarbij als garantiebewijs dus bewaar deze nog minstens een halfjaar. Daarnaast zijn schermschades vaak te verhalen op een inboedel- of telefoonverzekering. Lees dus goed de voorwaarden die je verzekeringsmaatschappij heeft opgesteld en gebruik de factuur van de reparatie als bewijs. Phoneworld is erkend bij de meeste verzekeraars dus het zou je veel geld kunnen schelen.

Contact

Heb je advies nodig, wil je meer weten over onze services of wil je een afspraak maken om bij een van onze filialen langs te komen? Stuur dan een mailtje naar [email protected] of bel naar 085 760 2727. Het is ook mogelijk zonder afspraak langs te komen. Onze monteurs proberen je zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.