Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone 11 Pro Max reparatie»Overige iPhone 11 Pro Max reparaties
Overige iPhone 11 Pro Max reparaties2021-09-16T21:01:02+01:00

iPhone 11 Pro Max
overige reparaties

Is de microfoon, speaker of camera van je iPhone 11 Pro Max kapot of beschadigd? Of is de achterkant van je toestel beschadigd of kunnen we je helpen met een andere reparatie? Onze ervaren monteurs repareren je toestel graag. Bekijk op deze pagina de prijs per reparatie en maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone 11 Pro Max reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit
    

Reparaties

Nog niet beschikbaar
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 11 Pro Max reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 11 Pro Max reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.
    

Reparaties

Nog niet beschikbaar

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Op zoek naar een andere iPhone 11 Pro Max reparatie?

iPhone 11 Pro Max scherm reparatie

iPhone 11 Pro Max scherm reparatie

iPhone 11 Pro Max batterij vervangen

iPhone 11 Pro Max batterij vervangen

iPhone 11 Pro Max waterschade

iPhone 11 Pro Max waterschade

iPhone 11 Pro Max overige reparaties

Schades en defecten komen in allerlei vormen voor. Bij Phoneworld hebben we in 10 jaar tijd alles wel voorbij zien komen bij alle soorten toestellen. Wij kunnen daarom gerust stellen dat we weten hoe te moeten handelen als je een klacht hebt aan je phablet. Of je nu voor het scherm komt, de backcover, de cameralenzen, een speaker- of microfoonprobleem, een softwarefout of andersoortige problemen. Onze monteurs helpen je altijd verder en laten je zien wat ze hebben geconstateerd en wat ze eraan kunnen doen. Wij hanteren altijd scherpe tarieven en bij het vervangen van onderdelen in je iPhone 11 Pro Max krijg je altijd originele Apple componenten ervoor in de plaats terug.

Een kras of barst in de achterkant en/of cameralens

Veel mensen vinden een barst in de backcover onvoldoende reden om voor een reparatie langs te komen. Toch zijn barsten funest omdat ze kunnen leiden tot waterschade. De glazen behuizing is immers dan niet meer waterdicht. Ook splinters van het glas kunnen bij het vasthouden van de phablet pijnlijk zijn als ze in je vingers terecht komen. En wat te denken van de cameralenzen die door een barst belemmerd worden? Doodzonde, want de iPhone 11 Pro Max maakt het door het gebruik van 3 cameralenzen mogelijk de gaafste ultrawide beelden te schieten in 4K beeldkwaliteit. Een kras of barst in de achterkant van je iPhone 11 Pro Max? Wij lossen het van je op. De kosten voor een nieuwe cover en/of cameralens bedragen (…). Hiervoor krijg je een originele nieuwe backcover met een vernieuwde garantie van 6 maanden.

De camera functioneert niet meer goed

Niet alleen een gebroken achterkant kan roet in het eten gooien. Ook kunnen intern problemen ontstaan in de cameralenzen. Geen nood, dit zijn hele alledaagse klachten. Denk maar aan vlekken in het beeld, dode pixels, een verkeerde weergave van kleuren of problemen met de focus. Wij lopen je iPhone 11 Pro Max goed door en kijken of het gaat om een hardware- of softwarefout. Voor deze reparatie betaal je (…).

Waterschade en reinigingsonderzoek

Het zal niet gauw voorkomen maar zelfs de iPhone 11 Pro Max kan waterschade oplopen. Door een barst in de glazen behuizing krijgt vocht de kans elektronica intern te bereiken wat kortsluiting tot gevolg kan hebben. Ook als je phablet langer dan 30 minuten onder water ligt of dieper dan 2 meter gaat, kan er waterschade optreden. Met onze reinigingsmethode en de tools die wij in huis hebben, is er de grootste kans op herstel van je iPhone 11 Pro Max. Wij lopen je toestel helemaal door en kunnen met een ultrasone reiniging alle vocht onttrekken dat naar binnen is gekomen. De eerste stap is om je data te redden, de tweede stap is om alle componenten in je apparaat veilig te stellen. De kosten van een waterschade en reinigingsonderzoek zijn (…).

Reparaties zijn bij Phoneworld snel, kwalitatief en duurzaam

Als je bij ons op afspraak komt, dan word je altijd direct geholpen bij binnenkomst in een van onze filialen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Alkmaar of Zwolle. Laat ons weten dat je komt door een mail te sturen naar [email protected] of door een belletje te geven op 085 760 2727. Ook voor advies staan we graag voor je klaar. Wil je van onze opstuurservice gebruik maken omdat je niet in de gelegenheid bent om langs te komen? Dat kan ook! Wij houden je op de hoogte van de reparatietijd en zorgen ervoor dat je toestel zo snel mogelijk gerepareerd weer bij je terug is.

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Daarom werken wij alleen met originele Apple onderdelen. Het voordeel hiervan is dat deze een veel langere gebruiksduur hebben en kwalitatief beter in elkaar steken. Dat is niet alleen beter voor je phablet in zijn geheel maar ook voor je portemonnee. Als er daarom een onderdeel in je iPhone 11 Pro Max vervangen wordt dan krijg je er altijd hetzelfde Apple onderdeel voor in de plaats terug waardoor je dezelfde hoge kwaliteit blijft genieten. Dit is overigens niet onze enige manier om duurzaam bezig te zijn. De oude onderdelen die wij uit je toestel halen gaan niet zomaar naar de stort. Deze worden altijd weer ter recycling aangeboden. Kies je voor Phoneworld, dan kies je voor de milieubewuste optie.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.