iPhone 11 Pro Max
waterschade

Heeft je iPhone 11 Pro Max waterschade opgelopen? Kom dan snel in actie voordat het te laat is! Je beste kans om de waterschade aan je iPhone 11 Pro Max te laten repareren is deze zo snel mogelijk te overhandigen aan onze ervaren monteurs. Lees op deze pagina de tips door hoe je zelf extra schade kunt beperken. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
Nog niet beschikbaar3 werkdagen
iPhone 11 Pro Max reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 11 Pro Max waterschade reparatie binnen 3 werkdagen uit.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 11 Pro Max waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone 11 Pro Max waterschade reparatie binnen 3 werkdagen uit.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone 11 Pro Max waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 11 Pro Max reparatie?

iPhone 11 Pro Max scherm reparatie

iPhone 11 Pro Max scherm reparatie

iPhone 11 Pro Max batterij vervangen

iPhone 11 Pro Max batterij vervangen

Overige iPhone 11 Pro Max reparaties

iPhone 11 Pro Max overige reparaties

Een iPhone 11 Pro Max met waterschade

Met een waterdichtheid tot 2 meter diepte gedurende een halfuur zal het niet snel voorkomen dat er waterschade ontstaat aan je iPhone 11 Pro Max. Met een waterdichte glazen behuizing overleeft deze phablet gemakkelijk een regenbui of een duik in bad per abuis. De glazen behuizing is echter juist de zwakke plek bij dit toestel. Hoe vaak zie jij barsten in het scherm van iemand anders? Een gebroken scherm of backcover lijkt in eerste instantie geen prioriteit te hebben om te laten repareren. Toch zit er een groot gevolg aan deze schade: waterschade. Een barst maakt het mogelijk voor vocht, zand, stof en andere fijne/vloeibare materialen om binnen te dringen in je phablet. Het gevolg is een grotere schade dan je aanvankelijk dacht. Ook is waterschade aan je iPhone 11 Pro Max mogelijk als deze voor langere tijd (30+ minuten) in het water heeft gelegen. Een eerste tip: vermoed je waterschade? Laat de phablet helemaal met rust en druk geen knoppen in. Plug je toestel ook nooit in de stroom want dit kan ervoor zorgen dat het interne werk ineens doorbrandt. Met de tools die wij in huis hebben, kunnen wij waterschade omkeren en zo goed als mogelijk je phablet weer tot leven brengen. Het minimale dat we bij Phoneworld in ieder geval kunnen doen, is de data van je toestel redden. Mocht je iPhone 11 Pro Max daarom waterschade hebben, kom gelijk naar ons toe.

De juiste methode bij een iPhone 11 Pro Max met vochtschade

Op internet kun je alle huis-, tuin- en keukenoplossingen erop nalezen wat te doen als je iPhone 11 Pro Max vochtschade heeft. Van een bakje rijst tot de föhn erop zetten of dagenlang je phablet tussen de wattenbolletjes leggen. Het klinkt simpel en het is een goedkope oplossing als het werkt maar er is een groot risico dat een minieme hoeveelheid vocht blijft zitten in je toestel. Het gevolg als je deze aanzet? Componenten die door kortsluiting meteen doorbranden. Het behoeft geen uitleg dat dit je meer reparatiekosten gaat opleveren omdat er dan van alles vervangen moet worden. Voorkomen is beter dan genezen dus breng je toestel meteen naar ons toe. Met een ultrasoon bad is het mogelijk ook de microdruppels vocht uit het interne werk weg te krijgen. Vervolgens kijken we in hoeverre de onderdelen in je apparaat zijn aangedaan en hoe we die eventueel verder kunnen behandelen. In onze werkplaatsen liggen vele originele Apple onderdelen op voorraad dus mocht het nodig blijken, dan vervangen wij die meteen voor je. Zelfs bij vochtschade aan je iPhone 11 Pro Max hoeft de reparatietijd dus niet lang te zijn en krijgt je toestel de beste behandeling mogelijk ter behoud.

Kosten en garantie bij een iPhone 11 Pro Max waterschadebehandeling

Er zijn veel gradaties als het een iPhone 11 Pro Max met vochtschade aangaat. Soms is een ultrasoon bad voldoende, soms moeten er onderdelen vervangen worden en ook komt het weleens voor dat het toestel total loss verklaard moet worden. Wij doen er in ieder geval alles aan om jouw phablet te redden. Worden er onderdelen vervangen? Dan krijg je hierover een vernieuwde garantie van zes maanden, je factuur dient daarbij als garantiebewijs. Ook verdwijnen de oude defecte onderdelen niet zomaar in de prullenbak: deze worden netjes teruggestuurd naar een bedrijf dat de onderdelen voor recycling gebruikt. De kosten van een waterschadebehandeling zijn (…). Mochten er onderdelen vervangen moeten worden, dan komen de kosten hiervan daar bovenop.

Contact

Twijfel je of jouw iPhone 11 Pro Max waterschade heeft? Of heb je advies nodig? Bel naar 085 760 2727 of mail naar [email protected], wij staan voor je klaar. Als je direct wilt langskomen, ben je altijd welkom in een Phoneworld filiaal in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Zwolle of Alkmaar.

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1228 reviews op Kiyoh