Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone 11 Pro Max reparatie»iPhone 11 Pro Max waterschade
iPhone 11 Pro Max waterschade2021-07-21T09:52:58+01:00

iPhone 11 Pro Max
waterschade

Heeft je iPhone 11 Pro Max waterschade opgelopen? Kom dan snel in actie voordat het te laat is! Je beste kans om de waterschade aan je iPhone 11 Pro Max te laten repareren is deze zo snel mogelijk te overhandigen aan onze ervaren monteurs. Lees op deze pagina de tips door hoe je zelf extra schade kunt beperken. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
Nog niet beschikbaar3 werkdagen
iPhone 11 Pro Max reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 11 Pro Max waterschade reparatie binnen 3 werkdagen uit.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 11 Pro Max waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 11 Pro Max waterschade reparatie binnen 3 werkdagen uit.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 11 Pro Max waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 11 Pro Max reparatie?

iPhone 11 Pro Max scherm reparatie

iPhone 11 Pro Max scherm reparatie

iPhone 11 Pro Max batterij vervangen

iPhone 11 Pro Max batterij vervangen

Overige iPhone 11 Pro Max reparaties

iPhone 11 Pro Max overige reparaties

Een iPhone 11 Pro Max met waterschade

Met een waterdichtheid tot 2 meter diepte gedurende een halfuur zal het niet snel voorkomen dat er waterschade ontstaat aan je iPhone 11 Pro Max. Met een waterdichte glazen behuizing overleeft deze phablet gemakkelijk een regenbui of een duik in bad per abuis. De glazen behuizing is echter juist de zwakke plek bij dit toestel. Hoe vaak zie jij barsten in het scherm van iemand anders? Een gebroken scherm of backcover lijkt in eerste instantie geen prioriteit te hebben om te laten repareren. Toch zit er een groot gevolg aan deze schade: waterschade. Een barst maakt het mogelijk voor vocht, zand, stof en andere fijne/vloeibare materialen om binnen te dringen in je phablet. Het gevolg is een grotere schade dan je aanvankelijk dacht. Ook is waterschade aan je iPhone 11 Pro Max mogelijk als deze voor langere tijd (30+ minuten) in het water heeft gelegen. Een eerste tip: vermoed je waterschade? Laat de phablet helemaal met rust en druk geen knoppen in. Plug je toestel ook nooit in de stroom want dit kan ervoor zorgen dat het interne werk ineens doorbrandt. Met de tools die wij in huis hebben, kunnen wij waterschade omkeren en zo goed als mogelijk je phablet weer tot leven brengen. Het minimale dat we bij Phoneworld in ieder geval kunnen doen, is de data van je toestel redden. Mocht je iPhone 11 Pro Max daarom waterschade hebben, kom gelijk naar ons toe.

De juiste methode bij een iPhone 11 Pro Max met vochtschade

Op internet kun je alle huis-, tuin- en keukenoplossingen erop nalezen wat te doen als je iPhone 11 Pro Max vochtschade heeft. Van een bakje rijst tot de föhn erop zetten of dagenlang je phablet tussen de wattenbolletjes leggen. Het klinkt simpel en het is een goedkope oplossing als het werkt maar er is een groot risico dat een minieme hoeveelheid vocht blijft zitten in je toestel. Het gevolg als je deze aanzet? Componenten die door kortsluiting meteen doorbranden. Het behoeft geen uitleg dat dit je meer reparatiekosten gaat opleveren omdat er dan van alles vervangen moet worden. Voorkomen is beter dan genezen dus breng je toestel meteen naar ons toe. Met een ultrasoon bad is het mogelijk ook de microdruppels vocht uit het interne werk weg te krijgen. Vervolgens kijken we in hoeverre de onderdelen in je apparaat zijn aangedaan en hoe we die eventueel verder kunnen behandelen. In onze werkplaatsen liggen vele originele Apple onderdelen op voorraad dus mocht het nodig blijken, dan vervangen wij die meteen voor je. Zelfs bij vochtschade aan je iPhone 11 Pro Max hoeft de reparatietijd dus niet lang te zijn en krijgt je toestel de beste behandeling mogelijk ter behoud.

Kosten en garantie bij een iPhone 11 Pro Max waterschadebehandeling

Er zijn veel gradaties als het een iPhone 11 Pro Max met vochtschade aangaat. Soms is een ultrasoon bad voldoende, soms moeten er onderdelen vervangen worden en ook komt het weleens voor dat het toestel total loss verklaard moet worden. Wij doen er in ieder geval alles aan om jouw phablet te redden. Worden er onderdelen vervangen? Dan krijg je hierover een vernieuwde garantie van zes maanden, je factuur dient daarbij als garantiebewijs. Ook verdwijnen de oude defecte onderdelen niet zomaar in de prullenbak: deze worden netjes teruggestuurd naar een bedrijf dat de onderdelen voor recycling gebruikt. De kosten van een waterschadebehandeling zijn (…). Mochten er onderdelen vervangen moeten worden, dan komen de kosten hiervan daar bovenop.

Contact

Twijfel je of jouw iPhone 11 Pro Max waterschade heeft? Of heb je advies nodig? Bel naar 085 760 2727 of mail naar [email protected], wij staan voor je klaar. Als je direct wilt langskomen, ben je altijd welkom in een Phoneworld filiaal in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Zwolle of Alkmaar.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.