Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone 11 Pro Max reparatie»iPhone 11 Pro Max scherm reparatie
iPhone 11 Pro Max scherm reparatie2021-07-20T13:42:39+01:00

iPhone 11 Pro Max
scherm reparatie

Is het scherm van je iPhone 11 Pro Max gebroken of beschadigd? Een iPhone 11 Pro Max scherm reparatie kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone 11 Pro Max schermreparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€329,0030 minuten
iPhone 11 Pro Max reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 11 Pro Max scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 11 Pro Max scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone 11 Pro Max scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone 11 Pro Max scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone 11 Pro Max reparatie?

iPhone 11 Pro Max batterij vervangen

iPhone 11 Pro Max batterij vervangen

iPhone 11 Pro Max waterschade

iPhone 11 Pro Max waterschade

Overige iPhone 11 Pro Max reparaties

iPhone 11 Pro Max overige reparaties

Apple iPhone 11 Pro Max scherm vervangen

Deze phablet heeft het allemaal: een grote batterij, drie cameralenzen waarmee je ultrawijde foto’s kan schieten, een groot intern geheugen, een krachtig werkgeheugen en om het belangrijkste niet te vergeten een prachtig 6,5 inch OLED display. Wie heeft er nog een tablet nodig als je deze alleskunner hebt waar je ook perfect op kunt streamen? Daarnaast maken de drie camera’s het mogelijk om de gaafste beelden te maken en te bewerken. Het iPhone 11 Pro Max beeldscherm is uniek en een van de belangrijkste features van deze phablet. Een belemmering in de vorm van een kras/barst of uitval zou dan ook zonde zijn. Het is raadzaam om een hoesje voor dit toestel aan te schaffen maar toch kan een flinke stoot of val al fataal zijn geweest voor jouw scherm. Ben je bang dat een nieuw scherm voor je iPhone 11 Pro Max duur is? Wees niet bang, Phoneworld rekent een scherp tarief en geeft je daarvoor ook nog eens een origineel Apple scherm terug. Wij kunnen een nieuw glas op je iPhone 11 Pro Max zetten binnen het halfuur. Blijf daarom niet te lang met een defect of schade lopen. Dat is immers zonde want het doet alleen maar af aan het plezier dat je van deze phablet kan hebben.

iPhone 11 Pro Max glas vervangen? Wij kijken verder!

Een barst in het scherm, strepen of vlekken in beeld, kleuren die niet juist weergegeven worden of een scherm dat niet meer aangaat. Het zijn allemaal bekende defecten die kunnen ontstaan door schade of door een softwarefout. Een iPhone 11 Pro Max glas reparatie is in een mum van tijd afgerond maar het is daarnaast belangrijk dat zeker is dat jouw phablet helemaal 100% werkt. Een stoot of val kan intern namelijk meer schade hebben aangericht dan alleen het kapotte scherm. Wij doen daarom ook altijd een gratis check-up van het hele toestel om er zeker van te zijn dat je niet binnen de kortste keren weer op de stoep staat voor een andere reparatie. Een standaard service die je van Phoneworld kunt verwachten!

Het beeldscherm van je iPhone 11 Pro Max wordt kwalitatief vervangen

Veel reparateurs beweren dat ze de reparatie van je iPhone 11 Pro Max scherm goed kunnen uitvoeren maar vaak wordt er niet geïnvesteerd in de juiste tools en opleiding die nodig is om de fragiele techniek goed te behandelen. Onze monteurs krijgen het hele jaar door bijscholing zodra er nieuwe toestellen op de markt verschijnen zodat ze exact weten hoe de apparaten van binnen en buiten werken. Ook zijn de nauwkeurige gereedschappen die wij in de werkplaats hebben liggen essentieel voor een goede reparatie aan het scherm van je iPhone 11 Max Pro. Je kunt er dus van op aan dat bij Phoneworld jouw toestel (en data) in goede handen is en met uiterste zorg wordt behandeld.

Kwaliteit en duurzaamheid gaan wat ons betreft hand in hand. Heeft je iPhone 11 Pro Max een nieuw scherm nodig? Dan gooien wij het oude scherm nooit weg, al is deze compleet defect of zie je door de splinters het display niet meer. Oude onderdelen kunnen namelijk gerecycled worden en die bieden wij dan ook aan bij een bedrijf dat hierin voorziet.

Het scherm laten maken van je iPhone 11 Pro Max met originele vervanging

Het kan zijn dat alleen een reparatie aan het scherm van je iPhone 11 Pro Max niet afdoende is. In sommige gevallen moet een nieuw glas op je iPhone 11 Pro Max gezet worden. Dit gebeurt bij Phoneworld alleen met originele Apple onderdelen. Of het nu om een batterij, speaker, interne kabel, moederboard of het scherm gaat. Het onderdeel dat jij terugkrijgt in of op je phablet is altijd origineel.

iPhone 11 Pro scherm vervangen? Factuur bewaren!

Bij Phoneworld is de factuur tevens een garantiebewijs. Hiermee krijg je de garantie dat de reparatie goed uitgevoerd is en dat het onderdeel dat vervangen is weer 6 maanden gedekt is. Mocht er dan ook na de reparatie iets blijken te zijn met het nieuwe scherm van je iPhone 11 Pro Max, dan kun je altijd bij ons terugkomen.

Kosten van een nieuw iPhone 11 Pro Max beeldscherm

Voor (…) voeren wij de reparatie van je iPhone 11 Pro Max beeldscherm uit. Je krijgt daarvoor een nieuw glas, een grondige doorlichting van je phablet, een nieuwe garantie op je scherm, kundige service en de beste behandeling voor je toestel. En voordat we het vergeten: ook een lekkere bak koffie als je bij een filiaal binnenloopt van Phoneworld.

Contact

Wist je dat wij ook een opstuurservice hanteren bij Phoneworld? Je kunt je iPhone 11 Pro Max voor een glas reparatie opsturen waarna wij aan de slag voor je gaan. We houden je vervolgens op de hoogte van de reparatietijd en sturen de phablet na voltooiing weer netjes naar je op. Als je een afspraak wilt maken om in een filiaal bij ons lang te komen kan dat ook. Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 085 760 2727.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.