Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone 11 Pro Max reparatie
iPhone 11 Pro Max reparatie2021-07-20T13:42:13+01:00

iPhone 11 Pro Max
reparatie

Is het scherm van je iPhone 11 Pro max gebroken, je batterij niet meer goed, wil je toestel niet meer aan gaan of heb je een ander probleem waardoor je een iPhone 11 Pro Max reparatie nodig hebt? We maken al 10 jaar met veel plezier en de meest ervaren monteurs duizenden telefoons en tablets en repareren ook graag jouw toestel. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone 11 Pro Max reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kies jouw iPhone 11 Pro Max reparatie

iPhone 11 Pro Max scherm reparatie

iPhone 11 Pro Max scherm reparatie

iPhone 11 Pro Max batterij vervangen

iPhone 11 Pro Max batterij vervangen

iPhone 11 Pro Max waterschade

iPhone 11 Pro Max waterschade

Overige iPhone 11 Pro Max reparaties

iPhone 11 Pro Max overige reparaties

Kies hieronder de reparatie waar je naar op zoek bent. Behalve de getoonde reparaties voeren nog meer reparaties uit zoals de volumeknop, oplaadconnectie, camera of speaker. Staat je reparatie er niet tussen? Dan kunnen we je waarschijnlijk wel helpen. Neem contact met ons op en we laten je zo snel mogelijk weten of we je kunnen helpen.

iPhone 11 Pro Max reparatie

Een iPhone Pro Max reparatie nodig? Phoneworld is specialist in alle reparaties. De meest voorkomende reparaties zijn de schermreparatie, batterij vervangen en waterschade reparatie. Doordat wij gebruik maken van originele onderdelen zal je na 30 minuten wachten jouw iPhone zo goed als nieuw terugkrijgen. Daarnaast hebben wij 10+ jaar ervaring en wij garanderen dat jouw telefoon het 6 maanden na onze reparatie het nog doet.

iPhone 11 Pro Max schermreparatie

iPhone 11 Pro Max scherm kapot? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk je scherm vervangen. De kosten voor een iPhone 11 Pro Max beeldscherm reparatie lopen erg uiteen. Dit komt doordat er tegenwoordig zoveel verschillende toestellen op de markt zijn, waardoor er ook veel verschil zit in de verschillende soorten telefoon schermen. De prijzen voor het vervangen van je telefoon scherm lopen nogal uiteen.

iPhone 11 Pro Max batterij vervangen

Is jouw iPhone 11 Pro Max snel leeg? Vaak komt dat door de batterij of accu en is het tijd om jouw batterij te vervangen. Dit probleem kan eenvoudig worden opgelost door de telefoonmerk x accu te vervangen. Bij Phoneworld stellen we het exacte probleem vast en bieden jou de beste oplossing voor de reparatie aan je telefoon. De iPhone 11 Pro Max batterij oftewel de accu van je iPhone 11 Pro Max is een onderdeel dat snel slijt, hoe frequenter je jouw iPhone 11 Pro Max gebruikt hoe minder goed de iPhone batterij op den duur gaat presteren. Het voorkomen van slijtage aan de batterij is helaas niet mogelijk. Wel kunnen we de accu van je iPhone 11 Pro Max voor je vervangen.

Wat te doen als je waterschade vermoedt aan je iPhone 11 Pro Max?

Laat je iPhone 11 Pro Max uitstaan totdat hij volledig opgedroogd is, van binnen én buiten. Laadt je iPhone 11 Pro Max ook niet op. Alle stroom is funest voor vochtige elektronica Droog je iPhone 11 Pro Max goed op met een handdoek. Laat je iPhone 11 Pro Max gedurende een lange tijd uitdrogen, om de kans op waterschade te minimaliseren. Het geheim om verdere schade door water of ander vocht te voorkomen is om je telefoon pas aan te zetten als je zeker weet dat hij volledig droog is. Het is echter niet makkelijk om te achterhalen of je iPhone volledig droog is. Er kan water of vocht binnenin het toestel zitten dat je met het blote oog niet kan zien. Laat de waterschade aan je iPhone 11 Pro Max controleren bij Phoneworld.

Ultrasone reiniging bij waterschade

Voor waterschade aan je iPhone 11 Pro Max hebben wij een speciaal proces dat zo zorgvuldig mogelijk waterschade probeert tegen te gaan. Dit speciale proces hebben wij zelf ontwikkeld en bestaat uit meerdere soorten reinigingsvloeistoffen en apparaten. Hierin onderscheiden wij ons van andere reparateurs. We begrijpen hoe belangrijk een telefoon kan zijn en proberen ook alles in het werk te stellen om je iPhone 11 Pro Max te redden van de gevolgen van waterschade.

iPhone 11 Pro Max reparatie: kwaliteit en duurzaamheid

Bij Phoneworld hebben wij ervaren dat originele onderdelen een stuk duurzamer zijn dan goedkopere alternatieven. Mocht er dus een nieuw onderdeel op of in je phablet komen, dan is dit altijd afkomstig van Apple zelf. Zo kun jij weer veel langer genieten van het vervangen onderdeel en lever je nooit in op kwaliteit. Een iPhone 11 Pro Max reparatie is bij ons daarom duurzaam en verantwoord.

De inzet van originele onderdelen is niet onze enige duurzame bijdrage. Ook als een oud component bij de iPhone 11 Pro Max reparatie eruit gehaald wordt, eindigt dit niet zomaar bij het afval. Batterijen, kapotte schermen en backcovers, defecte audiokabeltjes, moederboards, knopjes en alles wat je nog meer kunt bedenken: het wordt apart gehouden en teruggestuurd voor recycledoeleinden. Als je daarom een bewuste keuze wilt maken, laat dan je iPhone 11 Pro Max reparatie bij Phoneworld uitvoeren.

iPhone 11 Pro Max reparatie: garantie op originele onderdelen

Bij het vervangen van een onderdeel plaatsen wij altijd een origineel Apple onderdeel terug in of op je phablet. Daar hoort uiteraard een garantie bij, bewaar daarom de factuur van je iPhone 11 Pro Max reparatie altijd minstens 6 maanden.

Contact

Wij staan per mail ([email protected]) en per telefoon (085 760 2727) altijd voor je klaar. Of je nu een afspraak wilt maken of advies wilt over een schade of defect dat je phablet heeft. Daarnaast hebben wij ook een opstuurservice waar je gebruik van kunt maken als je niet in staat bent fysiek bij ons langs te komen. Wil je voor een iPhone 11 Pro Max reparatie juist wel liever langskomen? Dat is ook mogelijk in een van onze filialen. In Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Zwolle en Alkmaar vind je ons terug. Wij proberen je altijd zo snel mogelijk te helpen en de koffie staat al klaar als je binnenkomt. Een iPhone 11 Pro Max reparatie hoeft zo helemaal niet lang te duren en wij denken graag met je mee als je een beperkt budget hebt.

Op zoek naar een reparatie voor een ander model?

iPhone 11 Pro Max reparatie

iPhone 11 Pro reparatie

iPhone 11 reparatie

iPhone XR reparatie

iPhone XS Max reparatie

iPhone XS reparatie

iPhone X reparatie

iPhone 8 plus reparatie

iPhone 8 reparatie

iPhone 7 plus reparatie

iPhone 7 reparatie

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.