iPhone 11 Pro Max
reparatie

Is het scherm van je iPhone 11 Pro max gebroken, je batterij niet meer goed, wil je toestel niet meer aan gaan of heb je een ander probleem waardoor je een iPhone 11 Pro Max reparatie nodig hebt? We maken al 10 jaar met veel plezier en de meest ervaren monteurs duizenden telefoons en tablets en repareren ook graag jouw toestel. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone 11 Pro Max reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kies je soort reparatie

iPhone 11 Pro Max scherm reparatie

iPhone 11 Pro Max scherm reparatie

iPhone 11 Pro Max batterij vervangen

iPhone 11 Pro Max batterij vervangen

iPhone 11 Pro Max waterschade

iPhone 11 Pro Max waterschade

Overige iPhone 11 Pro Max reparaties

iPhone 11 Pro Max overige reparaties

Kies hieronder de reparatie waar je naar op zoek bent. Behalve de getoonde reparaties voeren nog meer reparaties uit zoals de volumeknop, oplaadconnectie, camera of speaker. Staat je reparatie er niet tussen? Dan kunnen we je waarschijnlijk wel helpen. Neem contact met ons op en we laten je zo snel mogelijk weten of we je kunnen helpen.

iPhone 11 Pro Max reparatie

Er is een vaste regel op het gebied van smartphones, phablets en tablets: hoe meer features en onderdelen, hoe sneller een defect of schade kan ontstaan. Nu is de iPhone 11 Pro Max een zeer betrouwbare phablet van hoge kwaliteit die niet snel een mankement zal vertonen. Toch kan er altijd een onderdeel na jaren intensief gebruik gaan slijten. Een goed voorbeeld daarvan is de batterij die onvermijdelijk een beperkte levensduur heeft. Daarnaast kan een schade door bijvoorbeeld een val of stoot ook genoeg zijn om je phablet naar een reparateur te moeten brengen. Wij voeren allerlei iPhone 11 Pro Max reparaties bij Phoneworld uit. Onze monteurs zijn uiterst kundig en kennen de phablet van haver tot gort. Of het nu gaat om een glasschade, strepen in je beeld, een defecte accu, een softwareprobleem of een defect waar jij niet de oorzaak van kunt achterhalen, wij weten altijd de oorzaak te achterhalen. Met de juiste precisietools en experts kunnen wij je phablet vakkundig uit elkaar halen en hardware- en softwarematig helemaal doorlopen. In de meeste gevallen weten we tot een oplossing te komen en ben jij snel geholpen. Laat een schade of defect je niet weerhouden van het gebruik van deze prachtige phablet en kom voor een iPhone 11 Pro Max reparatie bij Phoneworld langs.

Voor de iPhone 11 Pro Max reparatie een algehele check-up

Niet alle oorzaken van defecten zijn gemakkelijk te achterhalen. Zo kan er een probleem zijn dat aan de hardware ligt maar kan een software update ook voor problemen zorgen. Mocht je daarom naar ons toekomen, dan voeren wij altijd een gehele check-up van je phablet voor nop uit. Daarmee kunnen wij namelijk garanderen dat er geen nevenschades of -defecten zijn die wellicht onder de oppervlakte schuilgaan. Een gebroken glas is bijvoorbeeld zo vervangen voor een nieuwe maar misschien is er door een harde val meer schade ontstaan waar jij geen weet van hebt. Wij sluiten dat voor je uit en voeren de iPhone 11 Pro Max reparatie tot in de puntjes voor je uit.

Alleen de juiste tools en experts

Het aantal reparateurs van smartphones, phablets en tablets is de laatste jaren explosief gestegen. Het is dan ook niet altijd makkelijk om er een te vinden die een goede prijs-kwaliteit biedt. Bij Phoneworld kun je ervan op aan dat de data op je phablet altijd veilig is. Daarnaast hebben wij de juiste reparateurs in dienst die al jarenlang vele reparaties hebben uitgevoerd. Ook de precisiegereedschappen die in onze werkplaatsen staan, stellen de monteurs in staat zeer secuur met jouw toestel om te gaan. Het is een precair werkje waarbij fragiele elektronica komt bloot te liggen. Wij willen daar zorgzaam mee omgaan dus hebben wij ervoor gezorgd dat we alleen met kwalitatieve en geschikte tools werken. Een iPhone 11 Pro Max reparatie is het bij Phoneworld dus altijd dubbel en dwars waard.

iPhone 11 Pro Max reparatie: kwaliteit en duurzaamheid

Bij Phoneworld hebben wij ervaren dat originele onderdelen een stuk duurzamer zijn dan goedkopere alternatieven. Mocht er dus een nieuw onderdeel op of in je phablet komen, dan is dit altijd afkomstig van Apple zelf. Zo kun jij weer veel langer genieten van het vervangen onderdeel en lever je nooit in op kwaliteit. Een iPhone 11 Pro Max reparatie is bij ons daarom duurzaam en verantwoord.

De inzet van originele onderdelen is niet onze enige duurzame bijdrage. Ook als een oud component bij de iPhone 11 Pro Max reparatie eruit gehaald wordt, eindigt dit niet zomaar bij het afval. Batterijen, kapotte schermen en backcovers, defecte audiokabeltjes, moederboards, knopjes en alles wat je nog meer kunt bedenken: het wordt apart gehouden en teruggestuurd voor recycledoeleinden. Als je daarom een bewuste keuze wilt maken, laat dan je iPhone 11 Pro Max reparatie bij Phoneworld uitvoeren.

iPhone 11 Pro Max reparatie: garantie op originele onderdelen

Bij het vervangen van een onderdeel plaatsen wij altijd een origineel Apple onderdeel terug in of op je phablet. Daar hoort uiteraard een garantie bij, bewaar daarom de factuur van je iPhone 11 Pro Max reparatie altijd minstens 6 maanden.

Contact

Wij staan per mail ([email protected]) en per telefoon (085 760 2727) altijd voor je klaar. Of je nu een afspraak wilt maken of advies wilt over een schade of defect dat je phablet heeft. Daarnaast hebben wij ook een opstuurservice waar je gebruik van kunt maken als je niet in staat bent fysiek bij ons langs te komen. Wil je voor een iPhone 11 Pro Max reparatie juist wel liever langskomen? Dat is ook mogelijk in een van onze filialen. In Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Zwolle en Alkmaar vind je ons terug. Wij proberen je altijd zo snel mogelijk te helpen en de koffie staat al klaar als je binnenkomt. Een iPhone 11 Pro Max reparatie hoeft zo helemaal niet lang te duren en wij denken graag met je mee als je een beperkt budget hebt.

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1228 reviews op Kiyoh