Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie
iPhone reparatie2021-09-07T14:12:01+01:00

iPhone
reparatie

Is jouw iPhone gebroken of beschadigd? Jouw Apple iPhone reparatie kun je met een gerust hart aan Phoneworld overlaten. Sinds de iPhone uit is, hebben wij al duizenden reparaties uitgevoerd, meestal binnen 30 minuten.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Welke iPhone heb jij?

iPhone 12 Pro Max reparatie - PhoneWorld

iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 Pro reparatie - PhoneWorld

iPhone 12 Pro

iPhone 12 reparatie - PhoneWorld

iPhone 12

iPhone 12 mini reparatie - PhoneWorld

iPhone 12 mini

iPhone 11 Pro Max reparatie - PhoneWorld

iPhone 11 Pro Max

iPhone 11 Pro reparatie - PhoneWorld

iPhone 11 Pro

iPhone 11 reparatie - PhoneWorld

iPhone 11

iPhone X reparatie - PhoneWorld

iPhone XR

iPhone XS Max reparatie - PhoneWorld

iPhone XS Max

iPhone XS reparatie - PhoneWorld

iPhone XS

iPhone X reparatie - PhoneWorld

iPhone X

iPhone 8 plus reparatie - PhoneWorld

iPhone 8 +

iPhone 8 reparatie - PhoneWorld

iPhone 8

iPhone 7 Plus reparatie - PhoneWorld

iPhone 7 +

iPhone 7 reparatie - PhoneWorld

iPhone 7

iPhone 6s plus reparatie - PhoneWorld

iPhone 6s +

iPhone 6s reparatie - PhoneWorld

iPhone 6s

iPhone 6 plus reparatie - PhoneWorld

iPhone 6 +

iPhone 6 reparatie - PhoneWorld

iPhone 6

iPhone SE reparatie - PhoneWorld

iPhone SE

iPhone 5s reparatie - PhoneWorld

iPhone 5s

iPhone 5c reparatie - PhoneWorld

iPhone 5c

iPhone 5 reparatie - PhoneWorld

iPhone 5

Staat je toestel er niet tussen? Dan kunnen we je waarschijnlijk wel helpen. Neem contact met ons op en we laten je zo snel mogelijk weten of we je kunnen helpen.

Of kies je soort reparatie

Kies hieronder de reparatie waar je naar op zoek bent. Behalve de getoonde reparaties voeren we nog meer reparaties uit zoals de volumeknop, oplaadconnectie, camera of speaker. Staat je reparatie er niet tussen? Dan kunnen we je waarschijnlijk wel helpen. Neem contact met ons op en we laten je zo snel mogelijk weten of we je kunnen helpen.

iPhone scherm reparatie

iPhone scherm reparatie

iPhone batterij vervangen

iPhone batterij vervangen

Waterschade iPhone

iPhone waterschade

iPhone scherm vervangen

iPhone gaat niet meer aan

iPhone laadt niet op

iPhone laadt niet meer op

Homeknop iPhone kapot

iPhone homeknop vervangen

iPhone microfoon kapot

iPhone microfoon vervangen

iPhone touchscreen werkt niet

iPhone touchscreen werkt niet

iPhone moederbord reparatie

iPhone moederbord reparatie

Overige iPhone reparaties

iPhone overige reparaties

Alle Apple iPhone reparaties

Een Apple iPhone reparatie kan je beter nooit zelf doen, dus is jouw iPhone 11 kapot? Gaat de batterij van jouw iPhone X snel leeg? Of gaat jouw iPhone 8 niet meer aan? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk jouw iPhone laten repareren. De reparatiekosten lopen erg uiteen. Dit komt doordat er tegenwoordig zoveel verschillende toestellen op de markt zijn, waardoor er ook veel verschil zit in de soorten onderdelen. De prijzen voor het vervangen van jouw iPhone kan daarom verschillen met andere oudere modellen. De kosten hangen onder andere samen met het merk telefoon en het type. Je kunt voor de kosten voor het repareren van jouw telefoon scherm kijken op iPhone reparatie(s). Kun je de kosten voor het repareren van jouw telefoon niet vinden? Geen probleem, neem dan even contact met ons op met een van onze vestigingen.

Kies voor een snelle iPhone reparatie, kies voor Phoneworld

Bij Phoneworld begrijpen wij dat iedereen zijn of haar telefoon zo snel mogelijk weer werkend wilt hebben. Rondlopen met bijvoorbeeld een kapot telefoon scherm kan erg vervelend zijn en moet zo snel mogelijk weer opgelost worden. Voor ons is het belangrijk dat wij dit snel voor je oplossen en bij Phoneworld is een beeldscherm reparatie binnen 30 minuten geregeld. Dit betekent dat je snel weer kun Whatsappen, bellen of je social media bijhouden. Naast een snelle service vinden wij het ook belangrijk dat we werken met originele onderdelen. Veel bedrijven gebruiken geen originele onderdelen, waardoor het lijkt alsof je goedkoop uit bent, maar vaak is je telefoon scherm na een korte tijd weer kapot. Bij Phoneworld gebruiken wij daarom originele Apple onderdelen, zodat je verzekerd bent van een goed werkend beeldscherm na reparatie. Ook geven wij standaard 6 maanden garantie op al onze reparaties.

Wat kost een Apple iPhone reparatie?

Bij Phoneworld voeren we vrijwel alle reparaties uit aan je Apple iPhone. De kosten van de reparatie zijn afhankelijk van het type telefoon en het soort reparatie van je Apple. Je iPhone laten maken kan bij ons al vanaf €29,95. Wil je een schatting van de kosten? Kom dan langs in een van onze winkels. De specialisten helpen je graag bij de mogelijkheden en de kosten voor de reparatie van je Apple.

Telefoon reparatie op locatie

Phoneworld heeft vestigingen voor een telefoon reparatie in Amsterdam, Rotterdam, Alkmaar en Zwolle. Schroom dus niet om een keer binnen te stappen wanneer je het gevoel hebt dat jouw toestel niet meer goed functioneert. Onze monteurs kunnen dan een gratis check uitvoeren, waarbij ze kijken welke reparatie noodzakelijk is, zodat jij weer met een goed functionerende telefoon de winkel verlaat.

Neem contact met ons op

Voor de reparatie van je Apple iPhone, kom je naar Phoneworld. Breng je iPhone voor reparatie langs in een van onze winkels in Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Zwolle of stuur je iPhone aan ons op. Wil je telefonisch een afspraak maken of wil je meer informatie of advies over onze iPhone reparaties en service? Bel dan naar: 085 – 760 27 27 of mail naar [email protected]

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.