iPhone reparatie Wageningen 2016-09-20T10:06:10+00:00

iPhone reparatie Wageningen

Ga voor een iPhone reparatie in Wageningen naar het PhoneWorld Wageningen servicepunt. Wij zorgen voor een prijsbewuste reparatie aan uw iPhone met de beste onderdelen en monteurs. De reparatie aan uw iPhone wordt in Wageningen direct uitgevoerd. U geniet tevens van drie maanden garantie op de uitgevoerde reparatie. U kunt wachten terwijl de reparatie wordt uitgevoerd.

Maak afspraak
Contact

 

iPhone reparatie binnen 30 minuten

PhoneWorld Wageningen is klantgericht; wij kennen geen lange wachttijden. Op deze site maakt u een afspraak, vaak al de dag van vandaag. Onze profs zitten voor u klaar. Normaal gesproken is uw toestel binnen 30 minuten gerepareerd. U hebt tijd voor een gratis kop koffie of de krant.

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

PhoneWorld nooit ver van u vandaan

PhoneWorld vindt u niet alleen in Wageningen maar overal in Nederland. Handig dat u er naar toe kunt rijden en niet lang hoeft te wachten. U bent snel weer mobiel. U kunt uw iPhone, iPad of MacBook ook gratis opsturen. In dit geval ontvangt u bericht als hij klaar is, meestal binnen vier werkdagen.

Drie maanden garantie op de reparatie

PhoneWorld Wageningen is de iPhone reparatiespecialist. Wij hebben kennis en vele jaren ervaring. Alle typen iPhones, iPads en MacBooks. Elke reparatie gebeurt met de best verkrijgbare onderdelen door gecertificeerde vakmensen. En u krijgt een garantie op de reparatie van maar liefst drie maanden.

Makkelijk en efficiënt: de afspraak

Bij PhoneWorld Wageningen bent u altijd meteen aan de beurt. Uiteraard op afspraak. Simpele problemen zijn binnen 30 minuten verholpen. Ingrijpende problemen kunnen meer tijd vergen. Vermeld wat u denkt of weet, dat het probleem is. Kunnen wij ons voorbereiden. Tijdens de telefoon reparatie controleren we uw hele toestel en maken het schoon.

Maak hier uw afspraak

Reserveer hier uw ‘klaar-terwijl-u-wacht’ afspraak, geef aan om welk apparaat het gaat en bepaal de dag en het uur.

Maak afspraak
Contact