iPhone reparatie Utrecht – 3 maanden garantie! 2018-10-18T15:55:58+00:00

iPhone Reparatie Utrecht

Maak afspraak
Contact

 

Bij onze iPhone reparatie Utrecht service te vinden op de Newtonlaan 115, 3584BH Utrecht kunt u terecht om uw iPhone vakkundig en tegen een zeer aantrekkelijk prijs laten repareren. Is uw iPhone gevallen? Wilt uw iPhone niet meer opladen? Of heeft uw iPhone een duik genomen in het toilet. Dan is PhoneWorld Utrecht tot u dienst. De iPhone reparatie Utrecht service verleend service binnen 30 minuten zodat u weer lang plezier kunt hebben van uw iPhone. Daarnaast biedt PhoneWorld zeer gunstige tarieven voor onze iPhone reparaties Utrecht service.

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Voordelen iPhone reparatie Utrecht bij PhoneWorld:

  • Snelle reparatie: klaar terwijl u wacht
  • Kwaliteit iPhone onderdelen
  • Garantie na een reparatie
  • Niet goed geld terug
  • Gunstige tarieven voor iPhone reparaties
  • Geen data verlies
  • Uitsluitend reparatie door specialisten
  • Gemakkelijk te bereiken met de auto en het OV
  • Parkeer gelegenheid bij het gebouw aanwezig

 

Snelle iPhone reparatie: vandaag nog in 30 minuten!

Of dit het repareren van een gebarsten glas, herstel van de oplaadmodule of het vervangen van de batterij is. Onze iPhone reparatie Utrecht service heeft ruim ervaring kan uw iPhone binnen 30 minuten repareren. U hoeft dus geen telefoon, sms, Whatsapp of Facebook bericht te missen.

Laat daarom u iPhone reparatie bij PhoneWorld Utrecht uitvoeren! Via de oranje maak afspraak knop kunt u een afspraak plannen om de hierboven genoemde problemen ter plekke en direct te laten repareren. Voordat we beginnen informeren we u over de kosten en wat we denken te gaan repareren. Dit eerste consult voordat we starten is uiteraard GRATIS en u zit nog nergens aan vast met een afspraak. Wilt u (meer) informatie over een bepaalde iPhone reparatie dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten geven u graag GRATIS advies!

Reparaties door specialisten

Bij PhoneWorld Utrecht werken de beste specialisten in een antistatische omgeving. Naast hun ruime ervaring beschikken ze meer kennis dan alleen een iPhone scherm vervangen. Onze specialisten delen voortdurend kennis uit en krijgen trainingen om hun niveau uit te breiden.

Drie maanden garantie op reparaties

Mocht er toch onverhoopt iets niet in orde zijn met uw iPhone na de reparatie. Dan heeft u nog drie maanden garantie. Daarnaast is PhoneWorld Utrecht gemakkelijk te bereiken met auto en het OV. Er is tevens parkeergelegenheid bij het gebouw aanwezig.

Kom vandaag langs voor iPhone reparatie Utrecht?

Wilt u de iPhone reparatie Utrecht laten uitvoeren? Wacht niet langer en maak nu eenvoudig online afspraak via de oranje knop of kijk rustig verder op onze website voor meer informatie. U kunt ook telefonisch terecht voor GRATIS advies en het maken van een afspraak op telefoonnummer: 030-7600699. Voor overige vragen mail naar support@phoneworld.nl of maak gebruik van ons online contactformulier.