iPhone Reparatie Utrecht

Bij onze iPhone reparatie Utrecht service te vinden op de Newtonlaan 115, 3584BH Utrecht kunt u terecht om uw iPhone vakkundig en tegen een zeer aantrekkelijk prijs laten repareren. Is uw iPhone gevallen? Wilt uw iPhone niet meer opladen? Of heeft uw iPhone een duik genomen in het toilet. Dan is PhoneWorld Utrecht tot u dienst. De reparatie wordt uitstekend uitgevoerd zodat u weer lang plezier kunt hebben van uw iPhone na de reparatie in Utrecht. Daarnaast biedt PhoneWorld Utrecht zeer gunstige tarieven voor iPhone reparaties.

pw-kerst2016-3

Reparatie vandaag of morgen nog (30 minuten)


Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Voordelen iPhone reparatie Utrecht bij PhoneWorld:

  • Snelle reparatie: klaar terwijl u wacht
  • 3 maanden garantie op reparaties
  • Geen data verlies
  • Uitsluitend reparatie door specialisten
  • Gemakkelijk te bereiken met de auto en het OV
  • Parkeer gelegenheid bij het gebouw aanwezig
  • Gunstige tarieven voor iPhone reparaties

 

Snelle iPhone reparatie: klaar terwijl u wacht!

Of dit het repareren van een gebarsten glas, herstel van de oplaadmodule of het vervangen van de batterij is. Ons professioneel bedrijf met ruim ervaring kan uw iPhone binnen 30 minuten repareren. U hoeft dus geen telefoon, sms, Whatsapp of Facebook bericht te missen.

Reparaties door specialisten

Bij PhoneWorld Utrecht werken de beste specialisten. Naast hun ruime ervaring beschikken ze meer kennis dan alleen een iPhone scherm vervangen. Deze specialisten weten waar ze mee bezig zijn.

Drie maanden garantie op reparaties

Mocht er toch onverhoopt iets niet in orde zijn met uw iPhone na de reparatie. Dan heeft u nog drie maanden garantie. Daarnaast is PhoneWorld Utrecht gemakkelijk te bereiken met auto en het OV. Er is tevens parkeergelegenheid bij het gebouw aanwezig.

Laat daarom u iPhone reparatie bij PhoneWorld Utrecht uitvoeren! Via het onderstaand formulier kunt een afspraak maken om uw iPhone langs te brengen. Wilt u (meer) informatie over een bepaalde iPhone reparatie dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten geven u graag advies!

pw-kerst2016-3

Reparatie vandaag of morgen nog (30 minuten)

Direct een afspraak maken voor een iPhone reparatie in Utrecht?

Wilt u de iPhone reparatie Utrecht laten uitvoeren? Maak nu eenvoudig online afspraak of kijk rustig verder op onze website voor meer informatie. U kunt ook telefonisch terecht voor het maken van een afspraak op telefoonnummer: 030-7600699. Voor overige vragen mail naar info@PhoneWorld.nl of maak gebruik van ons online contactformulier.