iPhone reparatie Rotterdam – 30 min & 3 Mnd garantie 2018-10-18T15:55:04+00:00

iPhone Reparatie Rotterdam

Maak afspraak
Contact

 

Voor een iPhone reparatie Rotterdam kunt u ook bij ons terecht. Rotterdam is een grote stad waar u naar een van onze service punten kunt komen en kunt wachten op de iPhone reparatie. De iPhone reparaties in Rotterdam worden uitgevoerd door professionele monteurs. U kunt natuurlijk ook terecht bij onze andere vestigingen en er is een mogelijkheid om het toestel naar ons opsturen! Bij het opsturen van het toestel kunt u online de status volgen van de reparatie aan uw iPhone.

Bij ons iPhone reparatie Rotterdam servicepunt staat kwaliteit voorop! Een voor electronica veilig ingerichte ruimte, professioneel gereedschap en de beste kwaliteit onderdelen maken allemaal deel uit van onze dienstverlening. Zoek niet verder en maak nu online een afspraak en kom langs bij PhoneWorld voor een iPhone reparatie in Rotterdam!

iPhone reparatie Rotterdam binnen 30 minuten

Niemand kan tegenwoordig meer zonder zijn of haar telefoon. Wij van PhoneWorld begrijpen als geen ander hoe belangrijk een telefoon kan zijn tegenwoordig. Kom daarom binnenkort langs en wij zorgen dat de iPhone reparatie in Rotterdam binnen 30 minuten wordt uitgevoerd en u snel weer buiten staat met uw gerepareerde telefoon. Zo kunt u snel weer over tot de orde van de dag.

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Voordelen iPhone reparatie bij PhoneWorld Rotterdam

Allereerst worden alle reparatie uitgevoerd door specialisten met een jarenlange ervaring in iPhone reparaties, u kunt er dus van uitgaan dat uw iPhone op de juiste wijze wordt gerepareerd. Ook bieden wij gunstige tarieven voor iPhone reparaties en u krijgt 3 maanden garantie op de reparatie en op de onderdelen die vervangen zijn. Mocht er dus onverhoopt toch wat mis gaan dan hebt u hier garantie op en kunt u er vanuit gaan dat dit netjes wordt opgelost. Kortom wanneer u een iPhone reparatie laat uitvoeren bij PhoneWorld Rotterdam bent u ervan verzekerd dat de reparatie wordt uitgevoerd door ervaren specialisten voor de juiste prijs.

Direct een afspraak maken voor een iPhone reparatie in Rotterdam

Wij hebben de volgende vestiging voor een reparatie aan uw iPhone in Rotterdam:

  • Regus Gebouw
  • Lichtenauerlaan 102-120
  • 3062ME Rotterdam
  • Parkeren op straat of op parkeerterein

Uw iPhone reparatie Rotterdam wordt vakkundig en snel uitgevoerd tegen een scherpe prijs bij PhoneWorld. Kom binnenkort met uw iPhone langs voor reparatie in Rotterdam, uitsluitend op afspraak, of stuur deze aan ons op. Wilt u een afspraak maken of wenst u meer informatie of advies? Bel dan naar 010 – 7600 888, mail naar support@phoneworld.nl of maak direct online een afspraak op onze website.

 Voor iPhone reparatie Rotterdam kunt u terecht bij Phoneworld