iPhone reparatie Noordwijk 2016-09-20T09:58:24+00:00

iPhone Reparatie Noordwijk

Wanneer je veelvuldig van je iPhone gebruik maakt, kun je deze natuurlijk niet al te lange tijd missen, mocht er iets aan kapot gaan. Het opsturen va het toestel is dan geen optie, maar je kunt het natuurlijk wel laten repareren bij een vestiging van PhoneWorld. Want ook bij jou in de buurt is er eentje. Zo kun je, mocht dit dichtbij zijn, bijvoorbeeld voor je iPhone reparatie Noordwijk naar onze vestiging aldaar komen. Breng je toestel mee naar onze vestiging, dan kijken we of we je probleem zo snel mogelijk voor je kunnen oplossen. Ons adres in Noordwijk is De Hooge Krocht 20.

Afspraak maken

Geen zin in lange wachttijden voor de reparatie van je iPhone? Maak dan online een afspraak. Zo voorkom je dat je lang moet wachten voordat we je kunnen helpen en is je toestel in de meeste gevallen binnen een half uur al weer klaar.

Maak afspraak
Contact

 

iPhone reparatie

Onze deskundige medewerkers krijgen te maken met zeer uiteenlopende problemen bij een iPhone, maar doen er alles aan om de juiste oplossing te vinden. Of het een slechte accu of kapot beeldscherm betreft, onze monteurs hebben het doel om jou op professionele wijze verder te kunnen helpen.

Prijzen en tarieven iPhone reparatie

De prijzen voor de reparatie van je iPhone hangen uiteraard sterk af van de aard van het probleem dat zich voordoet. Ze kunnen echter ook uiteenlopen tussen de verschillende types. Wil je graag voordat je onze winkel bezoekt, weten wat ongeveer de kosten voor reparatie zijn? Raadpleeg dan onderstaande gegevens per toestel of bel ons voor meer informatie.

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Garantie

De reparatie van je iPhone wordt alleen gedaan door deskundige, goed opgeleide monteurs. Daarnaast geven we drie maanden garantie op zowel de onderdelen die we vervangen hebben, als de reparatie op zich. Toch niet helemaal tevreden? Dan doen we er natuurlijk alles aan om te zorgen dat je dit wel wordt.

Maak afspraak
Contact

 

iPhone reparatie per model

iPhone 7 plus reparatie
iPhone 7 reparatie
iPhone 6s reparatie
iPhone 6 plus reparatie
iPhone 6 reparatie
iPhone 5s reparatie
iPhone 5c reparatie
iPhone 5 reparatie