iPhone reparatie Maastricht 2016-09-20T09:57:16+00:00

iPhone Reparatie Maastricht

Je wordt er naturliijk niet blij van als je iPhone of een onderdeel ervan kapot is. En je wilt, heel begrijpelijk, dat deze zo snel en goed mogelijk gerepareerd wordt. Wanneer je in het zuiden van ons land woont, kun je voor de iPhone reparatie Maastricht terecht bij PhoneWorld, in de vestiging op het Cannerplein 2B. Daar maken onze deskundige medewerkers je toestel in de meeste gevallen binnen een half uur voor je. En dat werkt veel sneller dan wanneer je het toestel dient op te sturen voor reparatie. Want toch iedereen wil zijn iPhone zo snel mogelijk weer kunnen gebruiken.

Afspraak maken

Het is raadzaam, voordat je een bezoek aan een van onze vestigingen brengt, om eerst online via onze site een afspraak te maken. Dan hoef je ter plekke niet te wachten voordat je geholpen wordt en is je toestel in de meeste gevallen binnen een half uur gerepareerd.

Maak afspraak
Contact

 

iPhone reparatie

Wat voor probleem je ook hebt met je iPhone, we zullen het voor je proberen op te lossen. Of het nu bijvoorbeeld een kapot beeldscherm of accu betreft, onze deskundige medewerkers doen hun uiterste best de oplossing te vinden en het toestel te repareren.

Prijzen en tarieven iPhone reparatie

Voor de uiteenlopende reparaties aan je iPhone hanteert PhoneWorld verschillende, doch gunstige tarieven. Deze kunnen verschillen naar gelang het type toestel, maar ook de aard van het mankement speelt natuurlijk een rol. Wil je niet voor verrassingen komen staan? Raadpleeg dan onderstaande gegevens voor de tarieven of bel ons even.

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Garantie

Omdat we bij PhoneWorld graag tevreden klanten hebben, geven we je op zowel de reparatie van je toestel alsmede op de onderdelen die we vervangen, drie maanden garantie. Mocht er desondanks iets niet goed zijn of ben je niet helemaal tevreden? Ook dan zoeken we een oplossing waar jij blij en tevreden mee bent.

Maak afspraak
Contact

 

iPhone reparatie per model

iPhone 7 plus reparatie
iPhone 7 reparatie
iPhone 6s reparatie
iPhone 6 plus reparatie
iPhone 6 reparatie
iPhone 5s reparatie
iPhone 5c reparatie
iPhone 5 reparatie