iPhone reparatie Limburg 2018-10-18T15:54:02+00:00

iPhone reparatie Limburg

De iPhone reparatie limburg service is professioneel en vakkundig. In maximaal dertig minuten is uw iPhone gerepareerd en wel door onze professionele monteurs. Terwijl u wacht op de reparatie gebruiken wij de beste onderdelen en geven uiteraard drie maanden garantie op het onderdeel en de reparatie.

Maak afspraak
Contact

 

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van IPhone reparaties in Limburg. Wij repareren alles aan de iPhone van het vervangen van de batterij tot een IPhone met gebroken display. U bent in Limburg van harte welkom bij onze iPhone reparatie service.

iPhone reparatie binnen 30 minuten

PhoneWorld Limburg is klantgericht; wij kennen geen lange wachttijden. Op deze site maakt u een afspraak, vaak al de dag van vandaag. Onze profs zitten voor u klaar. Normaal gesproken is uw toestel binnen 30 minuten gerepareerd. U hebt tijd voor een gratis kop koffie of de krant.

PhoneWorld nooit ver van u vandaan

PhoneWorld vindt u overal in Nederland. Handig dat u er naar toe kunt rijden en niet lang hoeft te wachten. U bent snel weer mobiel. U kunt uw iPhone, iPad of MacBook ook gratis opsturen. In dit geval ontvangt u bericht als hij klaar is, meestal binnen vier werkdagen.

Drie maanden garantie op de reparatie

PhoneWorld Limburg is de iPhone reparatiespecialist. Wij hebben kennis en vele jaren ervaring. Alle typen iPhones, iPads en MacBooks. Elke telefoon reparatie gebeurt met de best verkrijgbare onderdelen door gecertificeerde vakmensen. En u krijgt een garantie op de reparatie van maar liefst drie maanden.

Maak hier uw afspraak

Reserveer hier uw ‘klaar-terwijl-u-wacht’ afspraak, geef aan om welk apparaat het gaat en bepaal de dag en het uur.

Maak afspraak
Contact

 

Of stuur uw apparaat op

Geen tijd om langs te gaan? Verstuur uw iPhone gratis via ons antwoordnummer. Hebt u zich eerder als klant aangemeld? Log dan in. Nog niet aangemeld? Registreer u dan eerst.

De slimme iPhone verzekering

Kijk op onze Telefoon verzekering pagina. Met deze verzekering geniet u van dezelfde service maar hoeft u bij een iPhone reparatie niet te betalen. PhoneWorld heeft bovendien een landelijk netwerk, waardoor u in geval van nood uw iPhone, iPad en MacBook snel weer in handen hebt.