iPhone reparatie Lelystad 2018-10-18T15:53:26+00:00

iPhone reparatie in Lelystad

Voor een succesvolle iPhone reparatie in Lelystad kunt ook bij ons terecht. Wij bieden op uw iPhone reparatie een uitstekende service. In de meeste gevallen is uw iPhone in Lelystad binnen 30 minuten (klaar terwijl u wacht) te repareren. Daarbij ontvangt u drie maanden garantie op de reparatie. We werken uiteraard met de beste kwaliteit onderdelen. Een afspraak is snel en eenvoudig gemaakt in ons online agenda systeem! Klik nu op maak afspraak en laat de iPhone reparatie direct uitvoeren in Lelystad.

Maak afspraak
Contact

 


Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Drie maanden garantie op de reparatie

PhoneWorld Lelystad is de iPhone reparatiespecialist. Wij hebben kennis en vele jaren ervaring. Alle typen iPhones, iPads en MacBooks. Elke telefoon reparatie gebeurt met de best verkrijgbare onderdelen door gecertificeerde vakmensen. En u krijgt een garantie op de reparatie van maar liefst drie maanden.

iPhone reparatie binnen 30 minuten

PhoneWorld Lelystad is klantgericht; wij kennen geen lange wachttijden. Op deze site maakt u een afspraak, vaak al de dag van vandaag. Onze profs zitten voor u klaar. Normaal gesproken is uw toestel binnen 30 minuten gerepareerd. U hebt tijd voor een gratis kop koffie of de krant.

Makkelijk en efficiënt: de afspraak

Bij PhoneWorld Lelystad bent u altijd meteen aan de beurt. Uiteraard op afspraak. Simpele problemen zijn binnen 30 minuten verholpen. Ingrijpende problemen kunnen meer tijd vergen. Vermeld wat u denkt of weet, dat het probleem is. Kunnen wij ons voorbereiden. Tijdens de telefoon reparatie controleren we uw hele toestel en maken het schoon.

Maak afspraak
Contact

 

Of stuur uw apparaat op

Geen tijd om langs te gaan? Verstuur uw iPhone via onze postbus. Heeft u zich eerder als klant aangemeld? Log dan in. Nog niet aangemeld? Registreer u dan eerst.

PhoneWorld heeft een landelijk netwerk, waardoor u in geval van nood uw iPhone, iPad en MacBook snel weer in handen hebt.