iPhone reparatie Klazienaveen 2018-05-31T06:37:01+00:00

iPhone Reparatie Klazienaveen

Omdat je in de huidige tijd je iPhone natuurlijk niet gemakkelijk meer kunt missen, is het erg vervelend als er iets aan kapot is. Om je telefoon te laten repareren kun je er naturlijk voor kiezen om het toestel op te sturen, maar je kunt het ook naar een van de vestigingen van PhoneWorld brengen, zodat je je het zo snel mogelijk weer terug hebt. PhoneWorld heeft een groot aantal vestigingen verspreid door het hele land, dus ook bij jou in de buurt is er eentje te vinden. Voor de iPhone reparatie Klazienaveen kun je ook bij PhoneWorld terecht.

Afspraak maken

We raden je aan vooraf een afspraak te maken, zodat je niet lang hoeft te wachten en meteen geholpen wordt. Bijna alle reparaties kunnen binnen een half uur gedaan worden. Als je een afspraak wilt maken, kun je dit online via onze site doen.

Maak afspraak
Contact

 

iPhone reparatie

Voor de meest uiteenlopende problemen die zich bij je iPhone kunnen voordoen hebben we bij PhoneWorld een oplossing. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een kapot beeldscherm. Dit kunnen we voor je vervangen door een origineel scherm. En ook voor andere problemen trachten we uiteraard de beste oplossing te vinden.

Prijzen en tarieven iPhone reparatie

De prijzen voor de reparatie van je iPhone zijn afhankelijk van het type toestel dat je hebt, maar ook van wat eraan kapot is. Onze reparatietarieven zijn uiterst gunstig.

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Garantie

We hebben bij PhoneWorld alleen deskundige monteurs in dienst die je toestel voor je repareren. We gebruiken alleen originele onderdelen ter vervanging van de oude en geven daar drie maanden garantie op. Deze garantie krijg je ook op de reparatie zelf. Niet helemaal tevreden? Dan zoeken we verder naar de beste oplossing, zodat je toch als tevreden klant naar huis gaat.

Maak afspraak
Contact

 

iPhone reparatie per model

iPhone x reparatie
iPhone 8 reparatie
iPhone 7 plus reparatie
iPhone 7 reparatie
iPhone 6s reparatie
iPhone 6 plus reparatie
iPhone 6 reparatie