iPhone Reparatie Hoogeveen 2018-10-18T15:52:09+00:00

iPhone Reparatie Hoogeveen

Wanneer je iPhone kapot is, wil je natuurlijk dat deze zo snel mogelijk gemaakt wordt, want je kunt niet zonder tegenwoordig. De snelste manier om je telefoon te laten repareren, is door deze weg te brengen naar de dichtstbijzijnde vestiging van Phoneworld. Daarvoor hoef je niet ver, want we hebben veel vestigingen verspreid over het hele land. Woon je in Drenthe? Kom dan voor je iPhone reparatie Hoogeveen naar een van onze winkels bij u in de buurt. Ben je echt niet in de gelegenheid om één van onze vestigingen te bezoeken, dan kun je je toestel natuurlijk ook naar ons opsturen.

Afspraak maken

Je kunt online een afspraak maken. Als je een afspraak gemaakt hebt, voorkomt dit lange wachttijden en kun je vaak al binnen dertig minuten met je gerepareerde telefoon weer huiswaarts keren.

Maak afspraak
Contact

 

iPhone reparatie

Er kunnen zich verschillende problemen voordoen bij je iPhone, zoals bijvoorbeeld een kapot scherm, een kapotte oplader of een slecht functionerende accu. Voor al je problemen proberen wij de beste oplossing te vinden. Zodat de reparatie van je iPhone naar ieders tevredenheid gebeurt.

Prijzen en tarieven iPhone reparatie

Afhankelijk van welk model iPhone je hebt en wat er aan kapot is, kunnen de prijzen voor de reparatie sterk verschillen. Voor meer informatie kan je hieronder de prijs per toestel vinden. PhoneWorld hanteert gunstige tarieven voor de reparatie van je toestel.

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Garantie

Je toestel wordt op de juiste wijze gerepareerd door deskundige monteurs, en er worden alleen originele onderdelen gebruikt indien er iets vervangen moet worden. Je krijgt drie maanden garantie op zowel de reparatie zelf als op de vervangende onderdelen. Mocht er desondanks iets niet goed zijn, of niet naar je zin, dan proberen onze medewerkers dit zo goed mogelijk voor je op te lossen. Zodat jij tevreden bent.

Maak afspraak
Contact

 

iPhone reparatie per model

iPhone x reparatie
iPhone 8 reparatie
iPhone 7 plus reparatie
iPhone 7 reparatie
iPhone 6s reparatie
iPhone 6 plus reparatie
iPhone 6 reparatie