iPhone reparatie Heerenveen | Snel en voordelig 2016-09-20T09:45:38+00:00

iPhone reparatie Heerenveen

Het iPhone reparatie Heerenveen servicepunt is reeds geopend. Dit betekent dat u uw kapotte iPhone nu ook in Heerenveen en omgeving professioneel kan laten uitvoeren. De iPhone reparatie wordt uitgevoerd door vakkundige monteurs met een jarenlange ervaring. U bent dus verzekerd van een goede iPhone reparatie. Mochten er onverhoopt toch iets mis zijn gegaan tijdens de reparatie dan hebt u 3 maanden garantie op uw reparatie en wordt dit netjes voor u opgelost. Daarnaast is het natuurlijk altijd heel vervelend als uw iPhone kapot is, daarom zorgen we er bij PhoneWorld Heerenveen voor dat uw reparatie in de meeste gevallen binnen 30 minuten kan worden uitgevoerd. U kunt dus wacht op uw reparatie en hoeft hier niet nog een keer voor terug te komen.

Maak afspraak
Contact

 

Voordelen iPhone reparatie Heerenveen

  • Uw iPhone reparatie uitgevoerd door professionals met een jarenlange ervaring in de reparatie van iPhone`s, u bent dus verzekerd van een goede iPhone reparatie.
  • Reparatie van uw iPhone binnen 30 minuten > klaar terwijl u wacht.
  • 3 maanden garantie op de iPhone reparatie, mocht er onverhoopt toch iets mis gaan met de reparatie dan wordt dit voor u opgelost.
  • Gemakkelijk een online afspraak inplannen in ons afsprakensysteem, uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen, zie onderstaande contactgegevens.

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

iPhone reparatie binnen 30 minuten

PhoneWorld Heerenveen is klantgericht; wij kennen geen lange wachttijden. Op deze site maakt u een afspraak, vaak al de dag van vandaag. Onze profs zitten voor u klaar. Normaal gesproken is uw toestel binnen 30 minuten gerepareerd. U hebt tijd voor een gratis kop koffie of de krant.

Drie maanden garantie op de reparatie

PhoneWorld Heerenveen is de iPhone reparatiespecialist. Wij hebben kennis en vele jaren ervaring. Alle typen iPhones, iPads en MacBooks. Elke telefoon reparatie gebeurt met de best verkrijgbare onderdelen door gecertificeerde vakmensen. En u krijgt een garantie op de reparatie van maar liefst drie maanden.

Makkelijk en efficiënt: de afspraak

Bij PhoneWorld Heerenveen bent u altijd meteen aan de beurt. Uiteraard op afspraak. Simpele problemen zijn binnen 30 minuten verholpen. Ingrijpende problemen kunnen meer tijd vergen. Vermeld wat u denkt of weet, dat het probleem is. Kunnen wij ons voorbereiden. Tijdens de telefoon reparatie controleren we uw hele toestel en maken het schoon.

PhoneWorld nooit ver van u vandaan

PhoneWorld vindt u overal in Nederland. Handig dat u er naar toe kunt rijden en niet lang hoeft te wachten. U bent snel weer mobiel. U kunt uw iPhone, iPad of MacBook ook gratis opsturen. In dit geval ontvangt u bericht als hij klaar is, meestal binnen vier werkdagen.

Maak hier uw afspraak

Reserveer hier uw ‘klaar-terwijl-u-wacht’ afspraak, geef aan om welk apparaat het gaat en bepaal de dag en het uur.

Maak afspraak
Contact

 

Of stuur uw apparaat op

Geen tijd om langs te gaan? Verstuur uw iPhone gratis via ons antwoordnummer. Hebt u zich eerder als klant aangemeld? Log dan in. Nog niet aangemeld? Registreer u dan eerst.

De slimme iPhone verzekering

Kijk op smartphonepolis.nl. Met deze verzekering geniet u van dezelfde service maar hoeft u bij een iPhone reparatie niet te betalen. PhoneWorld heeft bovendien een landelijk netwerk, waardoor u in geval van nood uw iPhone, iPad en MacBook snel weer in handen hebt.

Afspraak maken voor een iPhone reparatie in Heerenveen

Wilt u direct een afspraak maken, dan kan dit gemakkelijk via ons online afspraken formulier. Hebt u een ander vraag of maakt u liever telefonisch een afspraak? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer: 085-7602727. U kunt ons uiteraard ook mailen op info@PhoneWorld.nl.