iPhone reparatie Groningen | PhoneWorld 2017-09-22T10:12:53+00:00

iPhone reparatie Groningen

U kunt nu ook uw iPhone reparatie in Groningen laten uitvoeren. PhoneWorld biedt u een vakkundige reparatie van uw iPhone. Wanneer u een iPhone reparatie wilt uitvoeren dan kunt u terecht bij PhoneWorld in Groningen. U kunt gemakkelijk online een afspraak inplannen voor de reparatie van uw iPhone. Daarnaast heeft u bij PhoneWorld altijd 3 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie. Ook is uw iPhone reparatie uitgevoerd binnen 30 minuten. U kunt dus gewoon wacht op de reparatie onder het genot van een kopje koffie.

Maak afspraak
Contact

 

Vakkundige iPhone reparatie Groningen

Alle reparaties bij PhoneWorld worden uitgevoerd door professionele medewerkers met jarenlange ervaring in het repareren van iPhones. Uw iPhone is dus in goede handen.  Daarnaast wordt er ook altijd gebruik gemaakt van de originele onderdelen. Er zijn nogal wat bedrijven die niet-originele onderdelen gebruiken voor de reparaties, hierdoor kan het zijn dat uw iPhone niet meer in de originele staat terug wordt gebracht. Dit kan betekenen dat de iPhone eerder kapot gaat en u deze dus weer opnieuw moet laten repareren.  Bij PhoneWorld bent u verzekerd van het gebruik van de originele onderdelen en mocht er onverhoopt toch wat mis zijn gegaan dan heeft u 3 maanden garantie op de iPhone reparatie. Kortom laat uw iPhone reparatie uitvoeren bij PhoneWorld in Groningen.

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Online afspraak maken – iPhone reparatie Groningen

U kunt gemakkelijk online een afspraak inplannen voor een iPhone reparatie in Groningen. In ons online systeem kunt u gemakkelijk een tijd en een datum kiezen die u het best uitkomt. Het grote voordeel van een iPhone reparatie bij PhoneWorld Groningen is dat u kunt wachten op uw reparatie. U hoeft dus niet nog een keer terug om uw iPhone weer op te halen. Uiteraard kunt u naast het maken van een online afspraak ook telefonisch een afspraak maken bij PhoneWorld in Groningen.