iPhone reparatie Enschede – Klaar in 30 minuten 2016-12-07T16:42:39+00:00

iPhone reparatie Enschede

Op Haverstraatpassage 28 in Enschede regio Twente worden iPhone reparaties uitgevoerd aan uw smartphone terwijl u erop wacht. Om deze reparatie uit te voeren gebruiken wij getrainde monteurs met met dan 1 jaar ervaring en hoogwaardige onderdelen afkomstig van kwalitatieve leveranciers.

Maak afspraak
Contact

 

Hoe laat u de iPhone reparatie uitvoeren

U maakt middels de bovenstaande knop een afspraak in ons systeem. Hierdoor zorgt u dat de monteur voor u en de reparatie aan uw toestel klaar zit. Tevens heeft hij zo de iPhone onderdelen op voorraad. U arriveert op de geselecteerde tijd en datum op de Haverstraatpassage 28, 7511EW Enschede en kunt wachten terwijl de reparatie binnen doorgaans 30 minuten wordt uitgevoerd. Wilt u eerst inzage in de prijs van een reparatie? Klik hieronder op het model telefoon.

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Kwaliteit reparatie en onderdelen

Om de kwaliteit van de reparatie te waarborgen gebruiken bij ESD veilige omgeving. Dit voorkomt mogelijke schade aan de interne componenten van het toestel. Daarnaast gebruiken wij enkel hoogwaardige onderdelen. Door bij de juiste leveranciers in te kopen tegen een goede prijs komen wij tot de beste kwaliteit/prijs verhouding.