iPhone reparatie Enkhuizen | PhoneWorld 2018-10-18T15:49:39+00:00

iPhone reparatie Enkhuizen

Bent u op zoek naar een iPhone of Samsung reparatie in Enkhuizen of omgeving? Dan bent u bij PhoneWorld op het juiste adres.

PhoneWorld biedt u een professionele iPhone reparatie tegen gunstige tarieven. Alle iPhone reparaties worden uitgevoerd door professionele monteurs met een jarenlange ervaring in het uitvoeren van deze reparaties. U bent dus verzekerd van een goede reparatie aan uw iPhone door vakkundige medewerkers.

PhoneWorld is een betrouwbare partner als het gaat om reparaties aan uw telefoon. Daarnaast wordt de iPhone reparatie snel uitgevoerd zodat u hier op kan wachten en niet opnieuw naar ons servicepunt in Enkhuizen hoeft te komen om te iPhone op te komen halen. Dit scheelt u tijd en geld.

Maak afspraak
Contact

 

iPhone reparatie binnen 30 minuten

PhoneWorld Enkhuizen is klantgericht; wij kennen geen lange wachttijden. Op deze site maakt u een afspraak, vaak al de dag van vandaag. Onze profs zitten voor u klaar. Normaal gesproken is uw toestel binnen 30 minuten gerepareerd. U hebt tijd voor een gratis kop koffie of de krant.

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Drie maanden garantie op de reparatie

PhoneWorld Enkhuizen is de iPhone reparatiespecialist. Wij hebben kennis en vele jaren ervaring. Alle typen iPhones, iPads en MacBooks. Elke telefoon reparatie gebeurt met de best verkrijgbare onderdelen door gecertificeerde vakmensen. En u krijgt een garantie op de reparatie van maar liefst drie maanden.

PhoneWorld nooit ver van u vandaan

PhoneWorld vindt u overal in Nederland. Handig dat u er naar toe kunt rijden en niet lang hoeft te wachten. U bent snel weer mobiel. U kunt uw iPhone, iPad of MacBook ook gratis opsturen. In dit geval ontvangt u bericht als hij klaar is, meestal binnen vier werkdagen.

Makkelijk en efficiënt: de afspraak

Bij PhoneWorld Enkhuizen bent u altijd meteen aan de beurt. Uiteraard op afspraak. Simpele problemen zijn binnen 30 minuten verholpen. Ingrijpende problemen kunnen meer tijd vergen. Vermeld wat u denkt of weet, dat het probleem is. Kunnen wij ons voorbereiden. Tijdens de telefoon reparatie controleren we uw hele toestel en maken het schoon.

Maak hier uw afspraak

Reserveer hier uw ‘klaar-terwijl-u-wacht’ afspraak, geef aan om welk apparaat het gaat en bepaal de dag en het uur.

Maak afspraak
Contact

 

Of stuur uw apparaat op

Geen tijd om langs te gaan? Verstuur uw iPhone gratis via ons antwoordnummer. Hebt u zich eerder als klant aangemeld? Log dan in. Nog niet aangemeld? Registreer u dan eerst.

De slimme iPhone verzekering

Wij repareren ook voor Smartphonepolis en wertgarantie Met deze verzekering geniet u van dezelfde service maar hoeft u bij een iPhone reparatie niet te betalen. PhoneWorld heeft bovendien een landelijk netwerk, waardoor u in geval van nood uw iPhone, iPad en MacBook snel weer in handen hebt.