iPhone reparatie Dordrecht 2018-10-18T15:48:28+00:00

iPhone reparatie Dordrecht

Bent u op zoek naar een professionele iPhone reparatie in Dordrecht? Dan bent u bij PhoneWorld aan het juiste adres. U kunt bij PhoneWorld terecht voor een professionele reparatie van uw iPhone in slechts 30 minuten. Loop dus niet langer rond met het gebroken glas van uw iPhone in en rondom omgeving dordrecht maar laat hem maken terwijl u erop wacht! PhoneWorld werkt alleen met professionele monteurs met een jarenlange ervaring en met originele of vergelijkbare kwaliteitsonderdelen. Zo weet u zeker dat uw iPhone in goed handen is en dat de reparatie professioneel wordt uitgevoerd. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan tijden de reparatie van uw iPhone, dan heeft u bij PhoneWorld in Dordrecht altijd 3 maanden garantie.

PhoneWorld Dordrecht is goed bereikbaar met de auto

Onze iPhone reparatie Dordrecht vestiging is goed te bereiken met de auto. Ook is er bij het gebouw voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Het kost u dus relatief weinig tijd om uw iPhone te laten repareren bij PhoneWorld. Ook kunt u op de reparatie wachten aangezien de meeste iPhone reparaties binnen 30 minuten kunnen worden uitgevoerd. Terwijl de reparatie aan uw iPhone wordt uitgevoerd kunt u wachten in een comfortabele wachtruimte onder het genot van een kopje koffie.

Maak afspraak
Contact

 

PhoneWorld nooit ver van u vandaan

PhoneWorld vindt u overal in Nederland. Handig dat u er naar toe kunt rijden en niet lang hoeft te wachten. U bent snel weer mobiel. U kunt uw iPhone, iPad of MacBook ook gratis opsturen. In dit geval ontvangt u bericht als hij klaar is, meestal binnen vier werkdagen.

iPhone reparatie binnen 30 minuten

PhoneWorld Dordrecht is klantgericht; wij kennen geen lange wachttijden. Op deze site maakt u een afspraak, vaak al de dag van vandaag. Onze profs zitten voor u klaar. Normaal gesproken is uw toestel binnen 30 minuten gerepareerd. U hebt tijd voor een gratis kop koffie of de krant.

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Makkelijk en efficiënt: de afspraak

Bij PhoneWorld Dordrecht bent u altijd meteen aan de beurt. Uiteraard op afspraak. Simpele problemen zijn binnen 30 minuten verholpen. Ingrijpende problemen kunnen meer tijd vergen. Vermeld wat u denkt of weet, dat het probleem is. Kunnen wij ons voorbereiden. Tijdens de telefoon reparatie controleren we uw hele toestel en maken het schoon.

Drie maanden garantie op de reparatie

PhoneWorld Dordrecht is de iPhone reparatiespecialist. Wij hebben kennis en vele jaren ervaring. Alle typen iPhones, iPads en MacBooks. Elke telefoon reparatie gebeurt met de best verkrijgbare onderdelen door gecertificeerde vakmensen. En u krijgt een garantie op de reparatie van maar liefst drie maanden.

Maak hier uw afspraak

Reserveer hier uw ‘klaar-terwijl-u-wacht’ afspraak, geef aan om welk apparaat het gaat en bepaal de dag en het uur.

Maak afspraak
Contact

 

Of stuur uw apparaat op

Geen tijd om langs te gaan? Verstuur uw iPhone gratis via ons antwoordnummer. Hebt u zich eerder als klant aangemeld? Log dan in. Nog niet aangemeld? Registreer u dan eerst.

De slimme iPhone verzekering

Wij repareren ook voor smartphonepolis en wertgarantie. Met deze verzekering geniet u van dezelfde service maar hoeft u bij een iPhone reparatie niet te betalen. PhoneWorld heeft veel filialen verspreid over een landelijk netwerk, waardoor u in geval van nood uw iPhone, iPad en MacBook snel weer in handen hebt.