iPhone reparatie Den Haag 30 min 2018-08-23T13:23:09+00:00

iPhone reparatie Den Haag

Nu kunt u ook bij het iPhone reparatie Den Haag servicepunt van PhoneWorld terecht. Ook hier krijgt u een snelle service tegen een scherp tarief. Is uw iPhone glas gebroken of werkt de homeknop niet goed meer? Kom dan naar PhoneWorld voor de beste iPhone reparatie service in Den Haag en omstreken. Wij voeren de reparaties veelal uit terwijl u wacht in onze comfortabele wachtruimte. In de meeste gevallen is uw iPhone reparatie binnen 30 minuten uitgevoerd in Den Haag. Uiteraard ontvangt u drie maanden garantie op de reparatie. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn gegaan bij de iPhone reparatie dan heeft u bij ons garantie en wordt dit netjes opgelost. Kortom hoge kwaliteit reparaties voor een goede prijs.

Maak afspraak
Contact

 

PhoneWorld nooit ver van u vandaan

PhoneWorld vindt u overal in Nederland. Handig dat u er naar toe kunt rijden en niet lang hoeft te wachten. U bent snel weer mobiel. U kunt uw iPhone, iPad of MacBook ook gratis opsturen. In dit geval ontvangt u bericht als hij klaar is, meestal binnen vier werkdagen.

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Makkelijk en efficiënt: de afspraak

Bij PhoneWorld Den Haag bent u altijd meteen aan de beurt. Uiteraard op afspraak. Simpele problemen zijn binnen 30 minuten verholpen. Ingrijpende problemen kunnen meer tijd vergen. Vermeld wat u denkt of weet, dat het probleem is. Kunnen wij ons voorbereiden. Tijdens de telefoon reparatie controleren we uw hele toestel en maken het schoon.

iPhone reparatie binnen 30 minuten

PhoneWorld Den Haag is klantgericht; wij kennen geen lange wachttijden. Op deze site maakt u een afspraak, vaak al de dag van vandaag. Onze profs zitten voor u klaar. Normaal gesproken is uw toestel binnen 30 minuten gerepareerd. U hebt tijd voor een gratis kop koffie of de krant.

Drie maanden garantie op de reparatie

PhoneWorld Den Haag is de iPhone reparatiespecialist. Wij hebben kennis en vele jaren ervaring. Alle typen iPhones, iPads en MacBooks. Elke telefoon reparatie gebeurt met de best verkrijgbare onderdelen door gecertificeerde vakmensen. En u krijgt een garantie op de reparatie van maar liefst drie maanden.

Maak hier uw afspraak

Reserveer hier uw ‘klaar-terwijl-u-wacht’ afspraak, geef aan om welk apparaat het gaat en bepaal de dag en het uur.

Maak afspraak
Contact

 

Of stuur uw apparaat op

Geen tijd om langs te gaan? Verstuur uw iPhone gratis via ons antwoordnummer. Hebt u zich eerder als klant aangemeld? Log dan in. Nog niet aangemeld? Registreer u dan eerst.

De slimme iPhone verzekering

Kijk op smartphone verzekering. Met deze verzekering geniet u van dezelfde service maar hoeft u bij een iPhone reparatie niet te betalen. PhoneWorld heeft bovendien een landelijk netwerk, waardoor u in geval van nood uw iPhone, iPad en MacBook snel weer in handen hebt.